- 26 Ocak 2018
- 81
- 104
- Konu Sahibi kinalikadin
- #37.241
Allah yardımcınız olsun. ... dualarım sizinleAylardır yazmasamda neredeyse her gün bu sayfayı takıp ediyordum. Tüp bebek tedavisi ile ikiz gebeligim oldu. Hem de sadece 2 yumurta ile 2 embriyo ile. Doktorların %35 tüp bebekle hamile kalma ihtimalin var demesi ile dünya başıma yikilmisti. İlk tedavide pozitif olmasi mucize, karnımda buyumeleri mucize, ben de anne olabileceğim Allah ın ne büyük lütfu derken; bugün kontrolde bir bebegimin gelişiminin yavasladigini öğrendim. Diğerine göre kucuktu ama fark bu kadar çok değildi. Daha 10 gün önce kontrole gittim. Şimdi biri 1800 biri 1200 gram. Bu durum gün geçtikçe daha da kotulesecek. Belki bu hafta sezeryana gireceğim. En iyi ihtimal 2 hafta içinde. Nolur dua edin. Burda benimle aynı durumda olan varsa lutfen yardım edin. Hangi süreçlerden gectiniz? Doktor büyük olan için küçüğü feda edebiliriz dedi. İkisinin birden sağlığını riske atmış da olabiliriz dedi. Perinatolojiye yönlendirip ona göre karar vermemizi isteyecekmis. Bir daha çocuğumun olma ihtimali de çok çok az.