Iyiyiz canim sukur. 40 i cikana kadar gercekten zor yeni dogan bakimi. Simdi duzene girdimi hayir ama alisti dunyaya ve bemde dilini cozdum daha iyiyiz o nedenle..Ama gececk bunu bil ve kendini rahatlat. Seni coook iyi anliyorum emin ol ki ben daha beterdim.. yalnizdim.suyu bile pipetle iciyordum esim tutuyordu.gunde birkac lokma agzima bisey atarsam kardi. Gunde 3 kez anca lavaboya gidiyordum.gecede 2 saat uykum yoktu uyumuyordu bizimki besikte. kucakta uyuyordu koyunca saniyesinde gozunu aciyordu. Hadi sil bastan tekrar uyutmaya calis.zor daliyordu cunku. Gazda eklenince dahada beter oldu
Saclarimi gebelikte kestirmemistim hos simdiki aklim olsa minicik kestirip rahat olurdum. Ilk ay kontrol donusu kuafore gittim kesim yaptirdim kuaforum saclarimi kurutacakti fon icin dedim dur benimki bekliyor arabada babasiyla boyle mi cikacaksin islak islak dedi hasta olursun. Bisey olmaz dedim caddeden arabaya bir kacisim var sogukta gormen lazim
))
Sarilik fizyolojik olarak kalmistir oda gecer aynen bol bol emzir. Annelik zor. 24 saat robota baglasanda yetemiyorsun iste. Tek dilleri aglamalari. Agliyorlar naparsan yap agliyor. Kendini boyle zamanlarda suclu hissetme hep sakinligini koru. Gaz icin 1. Ay kontrolunde damla onerir mutlaka bize biogaia onermisti.kullaniyoruz hala.oda beter bir sorun zaten. Uyku emme hep ic ice giriyor.masaj yap bol bol gobuse. her uyanikligini yakaladiginda ve kucaginda emzirme sonrasi sakinken saat yonunde. Allah butun annelerin yardimcisi olsun canim .bizler birde zor kavustugumuz icin gozumuzden sakiniyoruz zorlugu bine katliyor.