2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Kızlar yardım edin birşey sorucam dünden beri kahverengi leke geldi adet olucam yani bugn bi kac damla wcde geldi adet olmuş oluyom dimi ona göre doktoru ağrıyam hastaneye gtcem

Canım olabilir ne kadar vardı adet gününe daha varmıydı eğer yakınsa günün olabilir bazen kahverengi lekeyle başlayabiliyor çünkü sen doktorunu ara söyle yinede

aradm doktorumu cnm pazartesi çağırdı

Kızlar benim tedavimden beri aklıma takılan birşey var şimdi bakıyorum topiklerede herkese doktorlar çoğunlukla estrofem veriyor banada verildi yumurta toplamadan sonra başlanıyor zaten genelde ama hemşire verilen kağıtta üstünü karalamıştı bunu kullanmayacak mıyım dedim yok o hariç hepsini kullan dedi daha sonrada transferden sonra aynı kağıt verildi bu sefer karalanmış değildi bende sordum ben yeni başlayacağım o zaman dimi estrofeme dedim hemşire de yok sen kullanmayacaksın onu dedi yanımda Busgok0606 de vardı hep o yumurta toplamadan sonra da transferden sonrada kullandı. Tam olarak anlamış değilim ne işe yarıyor ve neye göre kullanılıp kullanılmıyor yardımcı olur musunuz canım arkadaşlarım hep kafama takıldı bu

Canım olabilir ne kadar vardı adet gününe daha varmıydı eğer yakınsa günün olabilir bazen kahverengi lekeyle başlayabiliyor çünkü sen doktorunu ara söyle yinede
bnm adetlerim sapıttı canm onceden 28gun ckiyordu bu aralar 32 smdi 3gun var dr pazartesi cgrdi

bnm adetlerim sapıttı canm onceden 28gun ckiyordu bu aralar 32 smdi 3gun var dr pazartesi cgrdi

Anladım canım benim kullandığımız ilaçlardan dolayı günleri kayıyor maalesef. Hadi bakalım hayırlı güzel haberlerle gel bize Rabbim bu sefer pozitif sonuçlar almanı nasip etsin inşallahh

E2 hormonun yüksek sen kullanmayacak demişti kuzum sana bence bu kez tedaviye başlarken sor

Çatlatma iğnesi kullanmış mıydın onun etkisiyle biraz yüksek çıkmış olabilir. Şimdiden sonra kendi değerlerini görebilirsin. Tabi benim ki iyi niyetli bir varsayım.
yok canm bn dodnurulmuslarla 5. gün 1.kalıte ıkı embrıyo transfer olmustum bugun tekrardan kan verdm kızlar ıyıce 14 e dusmus doktorum ısrarla ılacları bıraktrmıo ıkı gune 5ın altına ıner bnce. kımyasal gebelık yanı ama alıstım ya ınsanlar kocaman evlatlarını topraga verıo. hamıleyken 5. 7. aylarda evlatlarını kaybedıolar ya oyle olsaydı ya alışsaydımda veda etmek zorunda kalsaydım daha zor olurdu. 2 çizgıyıde gormek cok guzeldı Rabbım kucagımıza almayıda nasıp etsın napalım...

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlarsın

Kızlar ya şimdi ben ilk ultrason kan ve sağlık kurulu muayene işlemlerini hallettim ve bir dahaki adetinin ikinci günü gel dediler ya. Yani nisanda gidicem başlayacağım inşaAllah. Ama aklıma bir şey takıldı. İkinci günüm hatta bazen üçüncü günüm lekeyle geçiyor. Yinede gitmelimiyim yoksa akması mı lazım

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Hatta bir gün hamile olursam boyuna idrar testi yapacağım. Sırf 5 senedir çift çizgi göremediğim aylara inat diye... İnşaAllah hepimiz bunu yaşayacağız canım benim yaaa.

Canım estrofem estradiolü arttırıcı bir ilaç senin kullanmama sebebin anladığım kadarıyla onun zaten yüksek olması yani hiç Kafan takılmasın ona ama gene de not alıp mutlaka doktoruna sor. Önemli olan bu süreçte kafanın rahat olması çünkü

Git canım sen yinede sorun olmaz o Rabbim hayırlı etsin tedavini inşallah. Nisan da başlayacaklar arttı Rabbim güzel haberler verdirsin tüm isteyenlere inşallah

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet yani transfer sürecindeyken çok takılmadım ama şimdi düşünmeye başladım neden öyle oldu falan diye bu sefer detaylıca soracağım mutlaka yüksek olması da sıkıntılı değil mi peki canım

olsun canım sen yınede gıt bence olmasaa ertesı gun yıne gıdersn. valla kızlar ıkı gun aşırı uzuldum Allah bılıo ama bugun de 14 ü gorunce degerlerde kafamda bıtrdm en azndan 12 gün stresını yasamadm 12 gunde hepten sıfırı gorecegıme ıkı cızgıyı gordum. en azndan suan 14 te olsa kımyasalda olsa hamıleyım bn suan bunun tadını cıkarıyorumkendımı uzmuyorum artık Rabbımın bı bıldıgı vardır. hep saglıklı hayırlı olsun dıe dua ettık herseyın en guzelını yaratan Rabbımden hıc kuluna kotuluk gelır mı? hayırlısı bu dıces devam edıcez ınsaallah.

Git canım sen yinede sorun olmaz o Rabbim hayırlı etsin tedavini inşallah. Nisan da başlayacaklar arttı Rabbim güzel haberler verdirsin tüm isteyenlere inşallah

Ay inşaAllah sorun çıkmaz ve sıkıntısız muayene yaşamış olurum hem muayenem sancılı oluyor hemde adet sancım oluyor

İnşaAllah canım yaa. Birde biz Kastamonu'dayız. Ankara'ya gidiyoruz taa muayene için.

Canım benim yaa bir kaç günlükte olsa hamilelik nasıl güzel dimi.. İşte bunu bizim gibiler dışında kimse anlayamaz.. O çift çizgi için neler vermeyiz ki..

Rabbim en doğrusunu biliyor. Hep hayırlısını istiyoruz ya işte senin içinde böylesi hayırlıymış demek ki. Belki doğsaydı hayırlı evlat olmayacaktı. Gaybı bilmediğimiz için sadece üzülüyoruz. Ama hamd olsun ki imanımız var ve isyana gitmiyoruz. Ama unutma seni daima karşılıksız seven ve iyiliğini isteyen kardeşlerin var burada

Canım benim işte bu hepimiz hiçbir olumsuzluğa rağmen pes etmemeliyiz ve ermeyeceğiz inanıyorum Rabbim hepimize kısa zamanda o güzel duyguyu yaşatacak sağ salim alacağız evlatlarımızı kucaklarımıza Allahın iniyle inşallah. Çabuk toparlanmana çok mutlu oldum canım artık önümüze bakacağız ve sıradaki transfer için güzel bir şekilde hazırlanacağız

Ay inşaAllah sorun çıkmaz ve sıkıntısız muayene yaşamış olurum hem muayenem sancılı oluyor hemde adet sancım oluyor

Bol bol dua et canım benim Rabbim yardımcın olsun inşallah hiçbir sıkıntı olmadan rahat geçer muayenelerin dualarımızdasınız hepiniz Rabbim bu zorlu yolların karşılığını verecektir elbet inşallahh Hiç rahat olamazsam diye stres de yapma kendine canım benim hiçbir sıkıntı çekmeyeceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…