2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Bol bol dua et canım benim Rabbim yardımcın olsun inşallah hiçbir sıkıntı olmadan rahat geçer muayenelerin dualarımızdasınız hepiniz Rabbim bu zorlu yolların karşılığını verecektir elbet inşallahh :KK200: Hiç rahat olamazsam diye stres de yapma kendine canım benim hiçbir sıkıntı çekmeyeceksin inşallah :dua::KK68:

Allah razı olsunn canım benim yaaa. İyi ki varsınız gerçekten.. Muayene iyi geçer kötü geçer yapacak bir şey yok ama sizlerle olan kader ortaklığımız ve dertleşmelerimiz inanın insana çok iyi geliyor.. İnşaAllah bir gün buraya çocuğumuzun ismini koyamadık gibi tatlı telaşlarlada geleceğiz :anneadayı:

Kızlar ya şimdi ben ilk ultrason kan ve sağlık kurulu muayene işlemlerini hallettim ve bir dahaki adetinin ikinci günü gel dediler ya. Yani nisanda gidicem başlayacağım inşaAllah. Ama aklıma bir şey takıldı. İkinci günüm hatta bazen üçüncü günüm lekeyle geçiyor. Yinede gitmelimiyim yoksa akması mı lazım
Evet yinede gitmelisin genel olarak hep öyle geçiyorsa tabii. Yani ilk gün kanaman başladıysa ertesi günü az da gelse dr a gidebilirsin

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Hatta bir gün hamile olursam boyuna idrar testi yapacağım. Sırf 5 senedir çift çizgi göremediğim aylara inat diye... İnşaAllah hepimiz bunu yaşayacağız canım benim yaaa.
Bende aynısını düşünüyorum kanda çıkarsa gebelik bir kaç tane idrar testi alıp boyna yapıcam ahtım var:KK48::KK48::KK48:

Kızlar benim tedavimden beri aklıma takılan birşey var şimdi bakıyorum topiklerede herkese doktorlar çoğunlukla estrofem veriyor banada verildi yumurta toplamadan sonra başlanıyor zaten genelde ama hemşire verilen kağıtta üstünü karalamıştı bunu kullanmayacak mıyım dedim yok o hariç hepsini kullan dedi daha sonrada transferden sonra aynı kağıt verildi bu sefer karalanmış değildi bende sordum ben yeni başlayacağım o zaman dimi estrofeme dedim hemşire de yok sen kullanmayacaksın onu dedi yanımda @Busgok0606 de vardı hep o yumurta toplamadan sonra da transferden sonrada kullandı. Tam olarak anlamış değilim ne işe yarıyor ve neye göre kullanılıp kullanılmıyor yardımcı olur musunuz canım arkadaşlarım hep kafama takıldı bu :110:
Kuzum ilaç tamamen östrojen hormonu içeriyor senin değerin kaçtı? e2 yani. Senin değerin yüksektir zaten o nedenle gerek görülmemiştir bu ilacı kullanman şart değil kan değerine göre dr gerek görmemiştir

Allah razı olsunn canım benim yaaa. İyi ki varsınız gerçekten.. Muayene iyi geçer kötü geçer yapacak bir şey yok ama sizlerle olan kader ortaklığımız ve dertleşmelerimiz inanın insana çok iyi geliyor.. İnşaAllah bir gün buraya çocuğumuzun ismini koyamadık gibi tatlı telaşlarlada geleceğiz :anneadayı:

Aminn inşallah canım benimm. Güzel duaların, dileklerin için Allah razı olsun. Gerçekleştireceğiz tüm bu hayallerimizi inşallah Allahın izniyle :KK200: :emir_bebek: :dua:

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet yani transfer sürecindeyken çok takılmadım ama şimdi düşünmeye başladım neden öyle oldu falan diye bu sefer detaylıca soracağım mutlaka yüksek olması da sıkıntılı değil mi peki canım :110:
Canım benim e2 değerin ne zaman bakıldığına göre değişir adetin 2. ya da 3. günü değer önemlidir bazı durumlarda. Ama senin ilaç kullanımından sonra yüksekse zaten o iyi bir şey aslında. Yani değerin ne zaman bakıldı ve yüksek dendi sana onu bir söylersen kuzum

Bende aynısını düşünüyorum kanda çıkarsa gebelik bir kaç tane idrar testi alıp boyna yapıcam ahtım var:KK48::KK48::KK48:

Ayy benimde benimde kimyasal geçirdiğimdeki 2 tane test bile duruyor saklıyorum hala bazen bakıyorum aklıma gelince üzülüyorum tabi sonra ne çok beklemiştim o çift çizgiyi :KK42:

Ayy benimde benimde kimyasal geçirdiğimdeki 2 tane test bile duruyor saklıyorum hala bazen bakıyorum aklıma gelince üzülüyorum tabi sonra ne çok beklemiştim o çift çizgiyi :KK42:
Sende göreceksin o çift çizgileri inşallah merak etme senin bebişler donmuş bekliyor anneleriyle kavuşmak için sen bol bol dua et Allahım senin o güzel kalbine göre verir inşallah:dua::KK200:

Kuzum ilaç tamamen östrojen hormonu içeriyor senin değerin kaçtı? e2 yani. Senin değerin yüksektir zaten o nedenle gerek görülmemiştir bu ilacı kullanman şart değil kan değerine göre dr gerek görmemiştir

Canım valla hiç bilmiyorum kaç olduğunu hiç söylemediler tedavi boyunca sıkıntı olmadığı sürece söylemiyorlar galiba. İnşallah bir sıkıntı olmaz bayadır soruyum diyordum unuttum hep herkes kullanınca düşündüm bi ben neden kullanmadım diye inşallah sıkıntı çıkarmaz dediğin gibi canım benim çok teşekkür ederim cevabın için :KK200:

Canım benim e2 değerin ne zaman bakıldığına göre değişir adetin 2. ya da 3. günü değer önemlidir bazı durumlarda. Ama senin ilaç kullanımından sonra yüksekse zaten o iyi bir şey aslında. Yani değerin ne zaman bakıldı ve yüksek dendi sana onu bir söylersen kuzum

Canım adetin 2. günü bakıldığında hemşire değerlerin gayet iyi demişti sonrasında da hep böyleydi, transfer olduğum gün dedi hemşire sorduğumda sen kullanmayacaksın senin e2 in yüksekti dedi sadece ama sonradan aklıma takıldı işte :110:

Sende göreceksin o çift çizgileri inşallah merak etme senin bebişler donmuş bekliyor anneleriyle kavuşmak için sen bol bol dua et Allahım senin o güzel kalbine göre verir inşallah:dua::KK200:

Canımm benimm güzel arkadaşım Rabbim karşılaştırdın bizi birgün inşallahh seni görmeyi karşılıklı sohbet etmeyi çok isterim Allah razı olsun duaların için güzel desteklerin için. Rabbim hep mutlu etsin seni isteyen hepimizede hayırlı evlatlar nasip etsin kısa zamanda görürüz inşallah o çizgiyi. Sabırsızlanıyorum onlara kavuşmak için zaten geçmiyor zaman :KK200::KK200::KK48:

Bu dondurulmuş embriyolar için tekrar gidildiğinde, yeniden muayeneler yapılıyor mu yoksa direk transfer mi yapılıyor

Arkadaşlar benim 5 Mart'ta transferim oldu dün 11. Gunumdu tahlil istedi doktor sonuç 21.8 çıktı gebelik var ama değer çok düşük dedi yarın tekrar tahlil yapicaz çok endiseliyim inş hayirlisi olur

Arkadaşlar benim 5 Mart'ta transferim oldu dün 11. Gunumdu tahlil istedi doktor sonuç 21.8 çıktı gebelik var ama değer çok düşük dedi yarın tekrar tahlil yapicaz çok endiseliyim inş hayirlisi olur

Canım inşallah değerin kat kat artar kimyasal da olabilir hic uzme kendini dua et nol bol. Rabbim hayırlısını versin hakkında inşllah :dua:

Canım inşallah değerin kat kat artar kimyasal da olabilir hic uzme kendini dua et nol bol. Rabbim hayırlısını versin hakkında inşllah :dua:
İnşallah cnm yarın belli olacak artık ins sımsıkı tutunur Allahim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hiçbirimizin kucagini boş bırakmasın insallah:dua:

Transferden sonra kimyasal gebelik şüphesi olanlar kaç gün sonra kanamanız oldu acaba? :KK43:

Canım adetin 2. günü bakıldığında hemşire değerlerin gayet iyi demişti sonrasında da hep böyleydi, transfer olduğum gün dedi hemşire sorduğumda sen kullanmayacaksın senin e2 in yüksekti dedi sadece ama sonradan aklıma takıldı işte :110:
Tamam anladım canım e2 yüksek demesi kullandığın yumurta uyarıcı ilaçlara e2 güzel cevap vermiş demek gayet iyi yani. Normalde yumurta büyütücü iğne kullanımında 2 günde bir kontrole çağırdıklarında kanda e2 hormonuda takip edilir bi yandan. Her bir folikül başına 200 mg gibi bir değer istenir mesela 1500 gibi bir değer çıktı ise 7 tane yumurta alınabileceği düşünülür. Sana senin yüksekti demesi iğnelere iyi cevap vermiş olmanla alakalı olabilir için rahat olsun. Bu arada geç yazdım kusura bakma canım :KK200:

Transferden sonra kimyasal gebelik şüphesi olanlar kaç gün sonra kanamanız oldu acaba? :KK43:
Benimde bir kimyasal gebelik olmuştu ve normal adet tarihimden 2 gün sonra adet görmüştüm canım kişiden kişiye değişir sanırım bir de değerin düşmesi ile alakalıdır

Benimde bir kimyasal gebelik olmuştu ve normal adet tarihimden 2 gün sonra adet görmüştüm canım kişiden kişiye değişir sanırım bir de değerin düşmesi ile alakalıdır
Benim ikinci testte b hcg değerim düştü doktor kimyasal gebelik şüphesi dedi. İki ilaç verip dinlen 10 gün içinde kanaman olsa da gel olmasa da dedi. Transferden sonra 19. günümdeyim ancak kanama olmadı. Bugün yarın derken bunu da beklemek çok zor :KK43:

X