2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

canm nasl yaptn kullandmm yazarmisin bizede bide ne sorun vardı szde

günaydın kuzum sanada hayırlı cumalar rabbim bizimde gucagimizi bos brakmasn alllahm herkese kollaylk versin

Merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum:) 3 aydır transfer için bekliyordum inşallah bu ay transferim olucak . Yumurta toplama işlemin den sonra bir takım problemler yaşadım bu ay doktorum hazır olduğumu şöyledi adetimin 2. Gunundeyim estrofem kullanmaya başladım günde 1 tane 3 gün günde 2 tane 3 gün adetin 7. Gunu muayene olucak, 5. Gun embriyosu 2 tane transfer edilecek sizler adetin kaçıncı günü transfer olmuştunuz?çift embriyo transferi olup tutan ve tutmayan arkadaşlar var mi ?

Merhaba canım hoşgeldin Rabbim bu sefer bir sıkıntı çıkarmadan yavrularını almanı nasip etsin canım. İnşallah pozitif haberlerini de alırız Banada 2 tane kaliteli 5.gün embriyosu transfer edildi canım maalesef kimyasal gebelik oldu. Dondurulmuşlarla nisan da başlayacağız tekrardan Allahın izniyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin kısa zamanda. Sorun neydi sizde bu arada

Canım üzülme bunda da vardır bir hayır bi taraftan sevinmelisin hamile kalabiliyorsun bu senin için artı. İnşallah denemende hemencik hamile kalırsın kuzum

Günaydın canmm benmm hayırlı cumalar

canm insallah hayrlı sonuçlarn gzell haberler alırsın bana 1tane 5.gün embiriyosu konuldu sonuç malesefnegatif oldu dondurulmuşlarım var 3tane şuan norml yolla deniyoruz olmadı tkrr devam etcez

Maşaallah tebrik ederim sağlıkla devam eder insallah

Tebrikler bol bol dinlen hicbir iş yapma inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın bu süreci

Aminnn aminnn aminnn :)

kızlar cok mutsuzum 7. gun 32 cıkan degerm bugun 9.gun 20 cıktı komyasal gebelık mı yasıyorum yukselr mı acaba

Canım kıyamam inan çok üzüldüm vardır Rabbimin bir bildiği ya dua et bol bol seni üzmek istemem ama çok büyük ihtimalle kimyasal gibi gözüküyor ama yinede Allahtan ümit kesilmez. Hayırlısını versin inşallah Allahım dua edeceğim senin için bol bol

şuan o kadar kotuyum kı mısafrlıkteym bnmle aynı zamanda evlenen bı kızın hamıle oldugunu ogrendm uzerıne bu degerı ogrendm aglamamak ıcın zor duruyorum

Canımm ya inan bende çok üzüldüm ama dediğim gibi bak umudunu kesme sakın Rabbim tez zamanda sanada verir inşallah üzülme inan çok iyi anlıyorum seni aynı şeyleri bende yaşadım insanın hevesinin kursağında kalması çok kötü gerçekten ama herşeye rağmen dua etmeye devam üzme kendini lütfen

şuan o kadar kotuyum kı mısafrlıkteym bnmle aynı zamanda evlenen bı kızın hamıle oldugunu ogrendm uzerıne bu degerı ogrendm aglamamak ıcın zor duruyorum
Kuzum önce evlenenlerde hamile kalıyor boşver bize ne onlardan onların imtihanı farklı bizimki farklı, olacak inşAllah bu olmadıysa birdaha ki olacak ama elbet atlatacağız bu süreçleri, kendini hırpalayıpta hasta olma sen bize de sağlam lazımsın olacak kuzularına da, güçlü ol

inşallah saglikla transferin olur ve tutunurlar,,adet olduğunda transfer yapılmaz yumurtlama ovulasyon sürecini dr un takip eder adetinden sonra transfer yapılır,,benim 3,gün embriyosu çift transfer yapıldı 26 ocakta dr bir embriyonun kalitesinin düşük olduğunu söylemişti sonuç olarak da tek embryo tuttu çok şükür,,transfere kadar sonrasında da kalbini ferah tut adaklar dağıt çocuklar sevindir,,bol bol 5 vakitte dua et transfere abdestli git transfer sirasindada duanı yap inşallah allahın izniyle iki embriyoda tutar kaliteliyse,,sağlıklar diliyorum hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…