2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Merhaba canim ben de opu dan sonra rahatsızlandım transferim 1 ay ertelendi. Pazartesi ben de estrofem başladım gun de 3 tane kullaniyorum haftaya cuma kontrolum var ınsallah hepimizin tedavisi hayirli sonuçlanır

doktorunu aradım hemsıreyle gorustum ılaclara devam edıcem buyuk ıhtımal kımyasal gebelık dedı pzar tekrar test yapcam dua edın lutfen artmaya baslasın.

pazar gunlerı test yaptırılıo mu hastanelerde kızlar ya
insallah kötü olmaz senn icin canm herkes icin dua ediyorum sende buna dahilsin üzme kendini. evet yapılıyor cnm heryerde

doktorunu aradım hemsıreyle gorustum ılaclara devam edıcem buyuk ıhtımal kımyasal gebelık dedı pzar tekrar test yapcam dua edın lutfen artmaya baslasın.

Rabbim büyük canım benim dualarımızdasın inşallah artar ama artmazsada çok üzme kendini pes etmek yok Allhım senin için böylesini hayırlı görmüş demekki

pazar gunlerı test yaptırılıo mu hastanelerde kızlar ya

Evet canım özel hastanelerin bazıları açık oluyor çabuk öğrenmek istersen oralarda yaptırabilirsin. Allah yardımcın olsun inşallah.

şuan o kadar kotuyum kı mısafrlıkteym bnmle aynı zamanda evlenen bı kızın hamıle oldugunu ogrendm uzerıne bu degerı ogrendm aglamamak ıcın zor duruyorum

Çok kötü oldum yaa Rabbim büyük.. Değerlerini bir anda tekrar yükseltsin inşaAllah canım benimm yaaa. Eğer gideceği varsada üzülme diyemem, dersem yalan olur. Herkes üzülür. Ama daha güzel bir gebelikle müjdeleneceksin dersem yalan olmaz.. Çünkü Allah bir kapıyı kapatırken, daha güzel kapıları açar

kızlar cok mutsuzum 7. gun 32 cıkan degerm bugun 9.gun 20 cıktı komyasal gebelık mı yasıyorum yukselr mı acaba
Canım kmyasal gibi görünüyor maalesef aynı yerde mi yaptırdın testleri o önemli. Allah yardımcın olsun ne diyeyim canım yinede belli olmaz

şuan o kadar kotuyum kı mısafrlıkteym bnmle aynı zamanda evlenen bı kızın hamıle oldugunu ogrendm uzerıne bu degerı ogrendm aglamamak ıcın zor duruyorum
Bende kaç kere yaşadım bu durumu artık alıştım maalesef. Benden sonra evlenenler bile 2.çocuğunu yaptı. Allah sana da verir üzülme diyorlar bende o ortamdaysam eğer. Halbuki ben hiç belli etmem gülümserim sevinirim o kişi adına ama zorla üzerler adamı. Allah nasip ettiyse zaten bir gün olur kuzum ne kadar üzülsek boş ben artık alıştım kabullendim bol bol dua ediyorum verirsede vermezsede Rabbimin taktiri demek böylesi hayırlısı diyorum

Kesinlikle öyle yaa. Herşey Allah'dan hepimiz bilincindeyiz hamd olsun.. Ama şu ortamlarda edilen laflar içimizde ki arzuyu canlandırıyor sürekli. Halbuki bizler kimi zaman odaklanmıyoruz bile. Benim çevremdede peşpeşe 2. 3. doğum yapanlar oldu. Hiç gidesim yok arkadaş toplantılarına. Edilecek laflar belli... Rabbim her şeyin hayırlısını versin hepimiz için..

Allah yardımcımız olsun canım birde bizim ne çektiğimizi anlamadıkları için hassas davranamıyorlar konuyu açıp irdeleyip ayy üzülme inşallah seninde olur denmesinden bıktım sorun kimde dr ne diyor diye saçma sapan sorular sorup sonrasında acıma olayına bağlıyorlar

Yazini simdi okudum derinden uzuldum arkadasim. Rabbim gönlüne gore versin korktugunla sinamasin insallah. Ama olurda kotu cikarsa yine Rabbimin vardir bi bildigi de sakin istemeden sitem etme arkadasim. Allah korusun hayirsiz ya da sagliksiz bir bebek dogacakti belki Allah boyle onunu kesti hepimiz bir sinav icindeyiz hangimiz neler yasicaz bilemeyiz. Rabbim guzel gonlundekini tez vakitte en hayirli bir sekilde buldursun sana insallah. Zor bir durumdur tabiki. Allah yardimciniz olsun canim

Kızlar yardım edin birşey sorucam dünden beri kahverengi leke geldi adet olucam yani bugn bi kac damla wcde geldi adet olmuş oluyom dimi ona göre doktoru ağrıyam hastaneye gtcem

kızlar cok mutsuzum 7. gun 32 cıkan degerm bugun 9.gun 20 cıktı komyasal gebelık mı yasıyorum yukselr mı acaba

Çatlatma iğnesi kullanmış mıydın onun etkisiyle biraz yüksek çıkmış olabilir. Şimdiden sonra kendi değerlerini görebilirsin. Tabi benim ki iyi niyetli bir varsayım.

Kızlar yardım edin birşey sorucam dünden beri kahverengi leke geldi adet olucam yani bugn bi kac damla wcde geldi adet olmuş oluyom dimi ona göre doktoru ağrıyam hastaneye gtcem
Leke gördüğünde ilk gün sayılır diyorlar ama bence sen yinede dr a mutlaka belirt ilk gün sadece kahverengi geldi diye. Çünkü hormon testlerinde sorun olabilir adetin 2. ya da 3.günü olması şart biliyosun ki sende. Belki sökülür biraz daha bekle kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…