-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.421
Canım erken davranmışsın ve ben neden erkenden idrar testleri yaptığınızı bir türlü anlayamıyorum idrar testi adetin gecikmesi sonrası yapılmalı ve herzaman kesin sonuç vermiyor lütfen kan testi ni bekleyin boşuna sterse giriyorsunuz geçenlerde burda bir arkadaşta yaptı sterse girdi boşu boşuna negatif çıktı ama meğer hamileymiş kan testinde çıktı. Kan tahlilini bekle canım herkeste bir acele o kadar bekliyoruz 3 4 gün daha beklesek ne olacak canım benim dr lar tıp boşuna mı test tarihini belirleyip şu zaman kan testi yaptırın diyorMerhaba kızlar, bugün transferimden sonra 8. Gün, sabah predictor express testini yaptım sonuç negatif ama test beklenen adetin 1 gün sonrasında yapılanlardanmış yani 6 gün öncesi testi değil, acaba fark eder mi? Normal test günüm pazartesi günü,yardımcı olursanız sevinirim
Kizlar bugun transferim oldu. @tugken arkadasim dedigin gibi yaptim. 10 da transferim olcakti. 9 bucuk gibi icmeye basladim. Saat 10a yaklasti bi korktum sıkışmadim diye. Neyse ameliyathaneye cikardilar ozaman gelmisti. Ama patlar derecesinde degil tam kivaminda. Ay sonra odaya geldim 2 saat yatirdilar. 2 saatte 3 kere altima sürgü cektiler tuvaletimi yapmam icin :)) bundan sonra dua edip beklemek var. Hayirlisiyla insallah pozitifi gorebiliriz hepimiz
benmde dondurulmuşlarm var bizde hastaneye 1000tl dondurma için verdik cozulme için2500tl dediler yani hemen hemen ayni cnm
dilegim canm 1000tl dondurma icin vermis gaaliba ben öyle verdim çünkü
Merhaba kızlar, bugün transferimden sonra 8. Gün, sabah predictor express testini yaptım sonuç negatif ama test beklenen adetin 1 gün sonrasında yapılanlardanmış yani 6 gün öncesi testi değil, acaba fark eder mi? Normal test günüm pazartesi günü,yardımcı olursanız sevinirim
Ya çok teşekkür ederim umarım söylediğiniz gibi olur, aslında yapmayı düşünmüyodum ama dayanamdım yineCanım erken davranmışsın ve ben neden erkenden idrar testleri yaptığınızı bir türlü anlayamıyorum idrar testi adetin gecikmesi sonrası yapılmalı ve herzaman kesin sonuç vermiyor lütfen kan testi ni bekleyin boşuna sterse giriyorsunuz geçenlerde burda bir arkadaşta yaptı sterse girdi boşu boşuna negatif çıktı ama meğer hamileymiş kan testinde çıktı. Kan tahlilini bekle canım herkeste bir acele o kadar bekliyoruz 3 4 gün daha beklesek ne olacak canım benim dr lar tıp boşuna mı test tarihini belirleyip şu zaman kan testi yaptırın diyor
Çok teşekkür ederim, umarım öyle olur hakkımızda hayırlısı..Canım hiç moralini bozma çıkmayabilir en son idrara geliyor zaten ki o yüzden çıkmayabiliyor erken yapmışsın test gününü bekle kan ver bence hiç kendine de bebeğinede stres yapma doktorlarda bunu bilerek 12. gün kan verin diyorlar ama işte bazen sabredemiyoruz ama bebeğimiz için sabretmemiz lazımİnşallah kanda pozitif sonuç alırsın Allahın izniyle
napıym bende aynı uğraşıp duruyoz bekliyoz öyle geciyo zaman valla.dun gece cok gzel bi rüya grdüm ama galiba anca ruyada grucem ben byleGünaydın kuzummm napayım iyi diyelim iyi olsun sen naptın nasılsın
napıym bende aynı uğraşıp duruyoz bekliyoz öyle geciyo zaman valla.dun gece cok gzel bi rüya grdüm ama galiba anca ruyada grucem ben byle
canm cok erken yapmışsın keşke bekleseydin en iyisii test gününü beklemek ben oyle yaptm tekrr olursa gine test gününü beklerim ama hic canını sıkma pazartesi pozitif göreceksinMerhaba kızlar, bugün transferimden sonra 8. Gün, sabah predictor express testini yaptım sonuç negatif ama test beklenen adetin 1 gün sonrasında yapılanlardanmış yani 6 gün öncesi testi değil, acaba fark eder mi? Normal test günüm pazartesi günü,yardımcı olursanız sevinirim
tabi heryerin fyati farklı cnm ablamla aynı hastanede doktorlar farklı ama onun doktoru dsardan bi doktor hemde ünlü ilaclar fahil 6000tldi benmse cok farkli yanii ama senn czdurme fyato almiycaklarsa iyimiş cnmAnladım canım benim galiba bizde çözdürme yok ama sadece transfer ücreti alınıyor diye biliyorum 1500 verdik dondurma için de
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur :)canm cok erken yapmışsın keşke bekleseydin en iyisii test gününü beklemek ben oyle yaptm tekrr olursa gine test gününü beklerim ama hic canını sıkma pazartesi pozitif göreceksin
tabi heryerin fyati farklı cnm ablamla aynı hastanede doktorlar farklı ama onun doktoru dsardan bi doktor hemde ünlü ilaclar fahil 6000tldi benmse cok farkli yanii ama senn czdurme fyato almiycaklarsa iyimiş cnm
insallah korkma cnmÇok teşekkür ederim inşallah öyle olur :)
insallah canm insallahhhhhhhAynen öyle canım valla Rabbim hepimize kolaylık versin yardımcımız olsun
İlk adetle gel dedi canım bakalım belli olacak ozmn herşey hayırlısı inşallah bir aksilik çıkmaz
Niye öyle diyosun canım hiç belli olmaz neyin ne olacağı ben senle dileğin olacağına çok inanıyorum Allah hayıra çıkarsın inş gerçekten anne olursun en kısa zamandanapıym bende aynı uğraşıp duruyoz bekliyoz öyle geciyo zaman valla.dun gece cok gzel bi rüya grdüm ama galiba anca ruyada grucem ben byle
İlk adetle gel dedi canım bakalım belli olacak ozmn herşey hayırlısı inşallah bir aksilik çıkmaz
Niye öyle diyosun canım hiç belli olmaz neyin ne olacağı ben senle dileğin olacağına çok inanıyorum Allah hayıra çıkarsın inş gerçekten anne olursun en kısa zamanda