- 26 Mart 2017
- 549
- 1.086
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.241
yaa üzme kendını dıcem ama ınsanın elınden gelmez. Rabbım gönlünü ferahlatsın ınsaallah ıptal olmaz Rabbım ol der ve hayırlısıyla olur ınsaallah. eşinin aılesıne geleyım ıste onlara gercekten uzulme takma onlar konussun sn sadece dınle gec Buyuk sınav sabır gerektırır rabbım hepsndn gecıp feraha erdırsın. dualarımdasınz hepınz ..Kızlar aradılar şimdi hastaneden 4 embiriyonun kalitesi de çok iyi değilmiş.Pazartesiyi bekleyeceğiz çok umutlanma ama dediler.Yüzde 99 iptal oldu.Gerçekten çok heveslenmiştim ama hayırlısı böyleymiş bişey diyemiyorum.Uzun ara vermek zorunda kalacağız eşiminde benimde tedavi olmamız lazım ne kadar düzelme olur onu da bilmiyorum.Kayınvalidemle kayınpederimde gelicem min. 2 ay bendeler artık her gün kısır muamelesi görüp laf yiyeceğim ve benden büyükler diye gene susacağım inşallah susabilirim artık öyle bir doldum ki patlama noktasındayım kendi evimde yalnız kalmak sindirmek istiyorum ona da fırsat verilmiyor.Sizleri de boğdum kızlar kusura bakmayın.kesinlikle isyan etmiyorum benim için hayırlısı böyleymiş biliyorum.Ama çektiklerime şahit olsaydınız neden bu kadar bebeğim olmasını istediğimi anlardınız.Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun transfer olan olacak olan arkadaşlarım sonuç pozitif olmasa bile üzülmeyin en azından denediniz deneyemeyenler ufak da olsa bebek sahibi olma umudu yaşayamayanlar da var.
Hayırlı olsun transferin pozitif sonuçlanır inşallahşimdi aradılar benide kızlar 5 yumurtadan 2 olgun çıkmış 2 si döllenmiş yarın 2. gün transferine çağırdılar.
hic sorma o 6 senelik evli ben 3seneliik benden snra hamile kaldı benmde sorunm oldugnu biliyo butun derdimi ona anlatrim bana kalktı dediki herkes senden beklerken benden oldu dedi bende hersey allahtn dedm ama cok uzulldm o test yapti silik cikinca onla beraber hastaneye gttiim salak gbi rabbim biliyoya nekadr ccuk istedigimi onun ccugi oldu o bana bnde ona dskunum kadn gzume soka soka ccugunu nasl seviyo ama busefer kndi kaybetti salak gni ccugunu okula gturrdum isine kosardm artk yokcanım elti de var bende o eksik olur mu evlenir evlenmez hamile kaldı bir de.Gözüm yok allah daha çok versin Benden sonra evlendi bir de çocugu oldu hemen.Arkamdan konusmalar mı dersin iftiralar mı dersin ne ararsa var görüşmüyorum ztn canımdan bezdirdiler beni.Hepsini allaha havale ediyorum ztn orası ayrı konu.Yasamayan anlamıyor anlamalarını beklemıyorum ztn artık bıraktım.
allah bagşlasn rabbim sen önlemini al gerisini bana brak demiş biz önlemimizi alcaz insallah olcak cnm bde ablamn 9sene olmadii amdi 1bcuk yasnda oglu var allaha skur rbbm naaaasiip etck hepimizekızlar moralınızı bozmayın bakın bnm teyzmn 15 yıl cocugu olmadı bır suru tedavı denedıler doktorlar artık umudunuzu kesın dedı ustune bı kac yıl ıcınde 41 yasındaykn kendı kendıne hamıle kaldı bır kızı oldu. sonra cok kılolu oldugu ıcın ve yası ılerledıgı ıcın menapoza gırıyorum sanmıs bı gıdıo tekrar hamıle suan ıkı tane kızı var. Rabbım ınsaallah bızlerede verecek sız ısteyın bn vereyım demıs ıstemeye devam umudu yıtırmek yok
Cnm kötü niyetle davrananlar er ya da geç hakettiklerini yaşayacaktır.Seni rahatsız ediyorsa arana mesafe koy kardeşin değil sonuçta her dakka görüşmek zorunda değilsin.hic sorma o 6 senelik evli ben 3seneliik benden snra hamile kaldı benmde sorunm oldugnu biliyo butun derdimi ona anlatrim bana kalktı dediki herkes senden beklerken benden oldu dedi bende hersey allahtn dedm ama cok uzulldm o test yapti silik cikinca onla beraber hastaneye gttiim salak gbi rabbim biliyoya nekadr ccuk istedigimi onun ccugi oldu o bana bnde ona dskunum kadn gzume soka soka ccugunu nasl seviyo ama busefer kndi kaybetti salak gni ccugunu okula gturrdum isine kosardm artk yok
Allahın vermesıde sınav vermemesıde..hic sorma o 6 senelik evli ben 3seneliik benden snra hamile kaldı benmde sorunm oldugnu biliyo butun derdimi ona anlatrim bana kalktı dediki herkes senden beklerken benden oldu dedi bende hersey allahtn dedm ama cok uzulldm o test yapti silik cikinca onla beraber hastaneye gttiim salak gbi rabbim biliyoya nekadr ccuk istedigimi onun ccugi oldu o bana bnde ona dskunum kadn gzume soka soka ccugunu nasl seviyo ama busefer kndi kaybetti salak gni ccugunu okula gturrdum isine kosardm artk yok
oyle yaptm onceden o küserdi benn salak gbi arardm mesaj atardm artk yapmıyorum sonuçta yemegimi iisimi paramı o vermiyo zatn eşimde ablamda dedi gvenme fazla bnm ablam eltimle kmsuydu ablm tasindı bn isten ckıp gdiyodum beni gozzetliyormuş megerse eltim demekki ufak tefegimya disine gore degildim ondan yaptı aramızı te sevgiliyken ablama gdip buyüm eltimi ktulüyordu ablamda smdiden bunu yapiyosa ilerdede seni ktüler dedi ve yaptıda allaha havale ediyorum valla artk onu takmiyorum kendi mesaj atiyo esimde knusma diyo valla rabbm herseyn hayrlisini versnCnm kötü niyetle davrananlar er ya da geç hakettiklerini yaşayacaktır.Seni rahatsız ediyorsa arana mesafe koy kardeşin değil sonuçta her dakka görüşmek zorunda değilsin.
oyle cnm tabi ama bilmiyo bu onuu. esimin dayisinn kizinnda ccugu olmuyo kadn tup bebek yapti kackere olup olup 2aylkken dşüyordu en son yaptı samsundan gbzeye ailesnn yanna kalmaya geldi burda yaptrdi tupp bebegi eltimde oraya gtti diyoki zekiye eli kaarninda geziyo koruyo bende tedaviye baslarken bana diyo sende oyle yapma bende dedmki senn oldugu icin anlamazsn kadn okadr dsuk yapmiski korkuyo norml byle seyler dedmAllahın vermesıde sınav vermemesıde..
valla derdimiz bitmedi ztn bi de elalemle uğraşıyoruz ya.Görmemek duymamak en iyisi Rabbim sana da sabır versin cnm.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahoyle yaptm onceden o küserdi benn salak gbi arardm mesaj atardm artk yapmıyorum sonuçta yemegimi iisimi paramı o vermiyo zatn eşimde ablamda dedi gvenme fazla bnm ablam eltimle kmsuydu ablm tasindı bn isten ckıp gdiyodum beni gozzetliyormuş megerse eltim demekki ufak tefegimya disine gore degildim ondan yaptı aramızı te sevgiliyken ablama gdip buyüm eltimi ktulüyordu ablamda smdiden bunu yapiyosa ilerdede seni ktüler dedi ve yaptıda allaha havale ediyorum valla artk onu takmiyorum kendi mesaj atiyo esimde knusma diyo valla rabbm herseyn hayrlisini versn
evet bide onlar var cnm rabbim hepimze sabır versn.Hakkımızda hayrlısı olsunvalla derdimiz bitmedi ztn bi de elalemle uğraşıyoruz ya.Görmemek duymamak en iyisi Rabbim sana da sabır versin cnm.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Neden canım hayırdır ne oldu kuzum. Benim var eltim ama iyi anlaşırız sorunum yok.Kızlar eltisi olup muzdarip varmı? bana yrdm edin akıl verin
Neden bu kadar bebek sahibi olmak isteme sebebin benimkiyle aynımıdır bilemiyorum ama bende aynı şekilde dertlyim bir bebeğim olması herşeyi değiştirecek diye düşünüyorum ama attığım her adımda bir aksilik çıktı umutla gidip yıkılmış olarak çok defa geri döndüm hastaneden.. Ne çektiğini öyle iyi anlıyorum ki. Bunun üstüne insanın yeri geliyor kendi anne babasını bile çekemediği yalnız kalmak istediği zamanda bir de başkalarının sözleriyle tavırlarıyla uğraşmak çok zor. Ama elimizden birşey gelmiyor maalesef. Keşke şuan senin için elimden gelen birşey olsa.Bazen diyorum keşke sen ve senin gibi arkadaşlarımla bir araya gelebilsek dertleşsek şöyle bir ağlasak..Yalnız kalmak içinde yaşayıp yanmak ne zordur bilirim.. Allah şifa versin sana da eşinede. Neyin ne olacağı asla belli olmaz senin anne olacağına inanıyorum sadece sabır..hep söylemişimdir şükredin arkadaşlar tedaviye bile başlayamayan(mesela ben), tedavisi yarıda kesilen(mesela ben),transfer beklerken böyle yıkılan bir çok arkadaşımız var...sizde sabredin şükredin en azından denediniz bu bile büyük lütuf bizler ne yapalım..Kızlar aradılar şimdi hastaneden 4 embiriyonun kalitesi de çok iyi değilmiş.Pazartesiyi bekleyeceğiz çok umutlanma ama dediler.Yüzde 99 iptal oldu.Gerçekten çok heveslenmiştim ama hayırlısı böyleymiş bişey diyemiyorum.Uzun ara vermek zorunda kalacağız eşiminde benimde tedavi olmamız lazım ne kadar düzelme olur onu da bilmiyorum.Kayınvalidemle kayınpederimde gelicem min. 2 ay bendeler artık her gün kısır muamelesi görüp laf yiyeceğim ve benden büyükler diye gene susacağım inşallah susabilirim artık öyle bir doldum ki patlama noktasındayım kendi evimde yalnız kalmak sindirmek istiyorum ona da fırsat verilmiyor.Sizleri de boğdum kızlar kusura bakmayın.kesinlikle isyan etmiyorum benim için hayırlısı böyleymiş biliyorum.Ama çektiklerime şahit olsaydınız neden bu kadar bebeğim olmasını istediğimi anlardınız.Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun transfer olan olacak olan arkadaşlarım sonuç pozitif olmasa bile üzülmeyin en azından denediniz deneyemeyenler ufak da olsa bebek sahibi olma umudu yaşayamayanlar da var.
Millet nelerin derdinde ya kusura bakma ama böyle mal mülk hesabı yapan insandan birşey bekleme iyilik dostlukta bekleme resmen şükürsüz bir kadın. Whatsapptan falan laf sokmalar başka derdi yok herhalde canım sende idare et asla saygını bozma onu da öyle kabul et Allah islah etsin. Senin derdin sana yeter birde böylesiyle uğraşıyosunevet cnm bi insan neden bukadr anlayışsız olur benn zatn kendime gore skıntılarm var bide bunun triippleriyle ugrasıyorum. biz 3eltiyiz ortanci eltimle bnm aramda 2yaş var benimle eşiimin arasını o yaptı daha ben arada yokken kıskanmaya başlamş demis yeni gelini sevcek herkes bizim aramizi yapti ama hergn herhafta bi skinti ckarıyo ppazar gnu esimin amcasnna kuran okuncaktı gtcektik buyuk kaynmn arabaları dkkanları var en iyi arabada o eltimlerde adam ayrım yapmazken eltim yapiyo kurana gtcektk bana diyo siz dger arabayi alirsiniz ama en iyi araba onda bende dedm yok sizdekini alcaz yok kocam vermez niye sizin degilki dedim ama yemin ederm gulerek sakasina dedm kadn iyidi gecen ppazardn beri bi tripli whatsapta laf sokuyo kaynanm bana inaniyo ama eltim buyuk eltimin aklina griyo sreklii oda saf braz hemen inaniyo
Normalde hep bir bütün olarak aile gibi yaşamak varken birde böyle fesatlarla uğraşmak çok zor. Senin yanında olup destek olacağına birde köstek. Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim..canım elti de var bende o eksik olur mu evlenir evlenmez hamile kaldı bir de.Gözüm yok allah daha çok versin Benden sonra evlendi bir de çocugu oldu hemen.Arkamdan konusmalar mı dersin iftiralar mı dersin ne ararsa var görüşmüyorum ztn canımdan bezdirdiler beni.Hepsini allaha havale ediyorum ztn orası ayrı konu.Yasamayan anlamıyor anlamalarını beklemıyorum ztn artık bıraktım.
Neden canım hayırdır ne oldu kuzum. Benim var eltim ama iyi anlaşırız sorunum yok.
cnm bizde anlasrdik kyafetlerimiz flanda bir giynirdik bazen hatta okulda herkes beno knusuyor diyo nekdr iyo insansin eltinle kalkip okula geliyosun ama o kiymet bilmiyo valla karsilik bile vermiyorum cıldırsın kendi kendine benim derdim bana yetiyo bide onnla ugrasamm allaha havale ediyorum rabbm görsün onu buldr diyorum keske sizinle biraraya gelip dertleşsekMillet nelerin derdinde ya kusura bakma ama böyle mal mülk hesabı yapan insandan birşey bekleme iyilik dostlukta bekleme resmen şükürsüz bir kadın. Whatsapptan falan laf sokmalar başka derdi yok herhalde canım sende idare et asla saygını bozma onu da öyle kabul et Allah islah etsin. Senin derdin sana yeter birde böylesiyle uğraşıyosun
Ahh ahh keşke nasıl isterim dertleşmeyi. Bizim derdimiz bize yeter bir de onla bunla uğraşıyoruz yacnm bizde anlasrdik kyafetlerimiz flanda bir giynirdik bazen hatta okulda herkes beno knusuyor diyo nekdr iyo insansin eltinle kalkip okula geliyosun ama o kiymet bilmiyo valla karsilik bile vermiyorum cıldırsın kendi kendine benim derdim bana yetiyo bide onnla ugrasamm allaha havale ediyorum rabbm görsün onu buldr diyorum keske sizinle biraraya gelip dertleşsek
Canım benim hiç üzülme inşAllah güzel haber gelir gelmezse de tedavini olursun öyle devam edersin geç olur ama güç olmaz inşAllah... hiçbir şekilde sıkıntınız olmasa bile 2 ay aynı evde kalmak zor canım bence, bide üstüne moralin bozuk onlar ekstra bozacaklar seni çok iyi anlıyorum. Ama boşver kuzum ve içine atma , saygısızlık etmeden söyle ne söylemek istiyorsan. İçine atma dert sahibi olursun inşAllah anne olacaksın , hasta bir anne olma kuzuna . Sen önce kendine iyi bakacaksın ki sonrası iyi olacak... bizimle de paylaşabilirsin sen kendini asla yalnız hissetme bolca dua edeceğiz ve önce kendimiz iyi olacağız unutmaKızlar aradılar şimdi hastaneden 4 embiriyonun kalitesi de çok iyi değilmiş.Pazartesiyi bekleyeceğiz çok umutlanma ama dediler.Yüzde 99 iptal oldu.Gerçekten çok heveslenmiştim ama hayırlısı böyleymiş bişey diyemiyorum.Uzun ara vermek zorunda kalacağız eşiminde benimde tedavi olmamız lazım ne kadar düzelme olur onu da bilmiyorum.Kayınvalidemle kayınpederimde gelicem min. 2 ay bendeler artık her gün kısır muamelesi görüp laf yiyeceğim ve benden büyükler diye gene susacağım inşallah susabilirim artık öyle bir doldum ki patlama noktasındayım kendi evimde yalnız kalmak sindirmek istiyorum ona da fırsat verilmiyor.Sizleri de boğdum kızlar kusura bakmayın.kesinlikle isyan etmiyorum benim için hayırlısı böyleymiş biliyorum.Ama çektiklerime şahit olsaydınız neden bu kadar bebeğim olmasını istediğimi anlardınız.Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun transfer olan olacak olan arkadaşlarım sonuç pozitif olmasa bile üzülmeyin en azından denediniz deneyemeyenler ufak da olsa bebek sahibi olma umudu yaşayamayanlar da var.
Kuzum bebek olsa insanlar sıkıntılı olunca seni üzecek başka şey buluyorlar inanın bebek değiştirmeyecek onları . Önce kendinizi değiştirin üzmelerine izin vermeyecek şekilde bende öyle yapmaya çalışıyorum şunu hepimizin öğrenmesi lazım, başkaları ne derse desin ne düşünürse düşünsün önemsememeliyiz, kafaya takmamalıyız. Anladığım kadarıyla hepimizde var bu özellik bence insanlara hakettiğinden fazla değer veriyoruz o yüzden bu kadar üzülüyoruz, herkese ederi kadar değer kızlar... başkalarına göre yaşamayın ben kırdım kafayı diyorum bugün eşime , kafayı değil bize köstek olan zihniyeti kırmak lazım. Bizim buralarda bir laf var turpun sıkından seyreği yeğdir derler, çevrenizdeki gereksizlerden kurtulun. Gereksiz olanlar Kan bağı olanlarsa mesafe koyun bu süreç stressiz geçmesi gereken bir süreç stres kaynaklarını belirleyip birer birer kurtulun bende aynısını yapmaya çalışıyorumNeden bu kadar bebek sahibi olmak isteme sebebin benimkiyle aynımıdır bilemiyorum ama bende aynı şekilde dertlyim bir bebeğim olması herşeyi değiştirecek diye düşünüyorum ama attığım her adımda bir aksilik çıktı umutla gidip yıkılmış olarak çok defa geri döndüm hastaneden.. Ne çektiğini öyle iyi anlıyorum ki. Bunun üstüne insanın yeri geliyor kendi anne babasını bile çekemediği yalnız kalmak istediği zamanda bir de başkalarının sözleriyle tavırlarıyla uğraşmak çok zor. Ama elimizden birşey gelmiyor maalesef. Keşke şuan senin için elimden gelen birşey olsa.Bazen diyorum keşke sen ve senin gibi arkadaşlarımla bir araya gelebilsek dertleşsek şöyle bir ağlasak..Yalnız kalmak içinde yaşayıp yanmak ne zordur bilirim.. Allah şifa versin sana da eşinede. Neyin ne olacağı asla belli olmaz senin anne olacağına inanıyorum sadece sabır..hep söylemişimdir şükredin arkadaşlar tedaviye bile başlayamayan(mesela ben), tedavisi yarıda kesilen(mesela ben),transfer beklerken böyle yıkılan bir çok arkadaşımız var...sizde sabredin şükredin en azından denediniz bu bile büyük lütuf bizler ne yapalım..
Ne güzel yazmışsın kuzum keşke bu kadar hassas olmasam aman şu ne der aman bu küser ayıp olur diye diye millet beni ne hale getirdi halbuki kerkes kendini düşünüyor kimse beni bu kadar düşünüp üzmemek için uğraşmıyor keşke utanma olsaKuzum bebek olsa insanlar sıkıntılı olunca seni üzecek başka şey buluyorlar inanın bebek değiştirmeyecek onları . Önce kendinizi değiştirin üzmelerine izin vermeyecek şekilde bende öyle yapmaya çalışıyorum şunu hepimizin öğrenmesi lazım, başkaları ne derse desin ne düşünürse düşünsün önemsememeliyiz, kafaya takmamalıyız. Anladığım kadarıyla hepimizde var bu özellik bence insanlara hakettiğinden fazla değer veriyoruz o yüzden bu kadar üzülüyoruz, herkese ederi kadar değer kızlar... başkalarına göre yaşamayın ben kırdım kafayı diyorum bugün eşime , kafayı değil bize köstek olan zihniyeti kırmak lazım. Bizim buralarda bir laf var turpun sıkından seyreği yeğdir derler, çevrenizdeki gereksizlerden kurtulun. Gereksiz olanlar Kan bağı olanlarsa mesafe koyun bu süreç stressiz geçmesi gereken bir süreç stres kaynaklarını belirleyip birer birer kurtulun bende aynısını yapmaya çalışıyorum