2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Kizlar merhaba. Dondurulmuslarla 2.kez transferimdende negatif sonucumu aldim. Dr um cikolata kistim oldugu icin 3 ay gecici menopoz tedavisi uygulamasiyla kisti baskilamak istiyor. Ama ben cok korkuyorum bu uygulamayi yaptiran var mi aranizda.

Kizlar merhaba. Dondurulmuslarla 2.kez transferimdende negatif sonucumu aldim. Dr um cikolata kistim oldugu icin 3 ay gecici menopoz tedavisi uygulamasiyla kisti baskilamak istiyor. Ama ben cok korkuyorum bu uygulamayi yaptiran var mi aranizda.
Merhaba bendede aynı çikolata kisti vardı doktorum banada kisti baskılamak için aynı geçici menopoz uyguladı sonrasında ilk tüp bebek denemem başarılı oldu şuan 5+4 günlük hamileyim çok şükür. Bu şekilde kistte küçülüyo bence doktorunu dinle. İnşallah iyi sonuç alırsın

Ben yaptırmadım ama bu şekilde başarılı sonuç elde edilebilir canım doğum kontrol ilacıyla kist kontrol altına alınabiliyor. Tüp bebek tedavisi için aciliyetin yoksa 3 ay dr un uyguladığı ilaç protokolü faydalı olur. İnş 3 denemnde olumlu sonuç alırsın canm benm Allah yardımcın olsun

Amin canim insllh. Igne yapilacakmis menopoz icin ama birkac yerde okudum 3 aydan sonra kiminde 2,3 ay daha adetim gelmedi diyor kafadan 5 ya da 6 ay yine gitmis olucak. Kistten baska hicbir sebep bulamiyorlar care olur mu olmaz mi yoruldum cok ama yasda gidiyor ara verip beklemekte istemiyorum

Ay masallah Allahim kucagina almayi nasip etsin,bizlerde o gunleri goruruz insllh. Senin gecici menopozun kac ay surmustu. Ignen bitince hemen adet olabildin mi peki kusura vakma cok soru sordum ama kafsm cok karisik 3,5 yildir 3 negatif asilama, 2 negatif tup,1 rahim filmi,2 Histeroskopi, hicbirinde derman bulamadim sonuc yok hep 0

Haklsıın canım bende sürekli zaman kaybı yaşayan biri olarak çok yorudum beklemek çok zor yaşta var dediğin gibi. Aslında yumurtalarında kaliteliymiş neden kiste taktı dr onun tedaviye olumsuz yönde katkısı olduğunu hiç duymadım onca dr a gittim bnde de var çikolat kisti. Tamam normal yolla gebe kalmaya engel ki kimiside kocaman çikolata kistiyle kalıyor a ayrı ama tüp tedavisi için çok ta üstüne düşülmemesi gerek bir durum. Benim dr çikolata kistine bakmıyor bile artık normal yumurtalık kisti varsa o ay bekletiyor kist gitsin diye ama çikolata kisti için beklenmemeli. Ben zamanın varsa diye düşünmüştüm hani kist tedavisi olup normal yolla kalırsın diye

Normal yolla hic umudum yok canim, dusun tup bebekle bile olmuyor. 3,5 yilim gittim tedaviden tedaviye kosa. 2 basarisiz tup gecirdim. Embriyolar 5.gun en kalitelisi ,rahim duvari 10 a yakin kalinlasiyor ama yine tutunamiyorlar . Histeroskopi ile rahme cizik atildi yine tutunamadilar. Dr da hersey mükemmel tek engel kist diyor kisti menopozla kucultup yine tup yapilcak diyor

Benimde üç ay menopoz uygulandı iğneyi brkınca hemen adet oluyosun korkacak bişey yok gercekten. Bu kist yumurtanın tutunmasını engelleyen bir salgı salgılıyormuş onun için bakılıyor doktor. Bazi kistler aktif olmuyo ozaman müdahale gerektirmiyo zannederim benim kistim tam aktifti onun için baskılamak gerekti diye söyledi doktor

Sagol canim icim ferahladi biraz, kimisi yazmis igneyi biraktiktan sonra 3 ay daha adet olamadim diye. Benim kist kucuk ameliyatla alamam zarar verir yumurtaliklarina diyor dr. En bastan iye yapmadi bu uygulamaya onu da bilmiyorum.2 olumsuz tupten sonra yapiliyor bana

Aynen canım seni çok iyi anlıyorum benim de hislerime tercüman oluyorsun , biran önce kendimizi ön plana çıkarmayı öğrenmemiz lazım dediğin gibi herkes kendini düşünüyor , işine geldiği gibi davranıyor, üzüp üzüp işine geldiğinde hiçbişey olmamış gibi yüzsüz yüzsüz davranabiliyor haliyle üzülen sadece biz oluyoruz ve dert sahibi oluyoruz, sebep olanlarsa birde hastalığımıza laf ediyorlar. Yani onların ahlakı bu biz onları değiştiremeyiz, kendimizi değiştirip takmamayı öğrenmemiz lazım.

4.günün benim bildiğim çünkü benim gittiğim merkezde transfer gününü saymıyoruz demişlerdi
yaa bn hep onuda saydm sevınıorm yarn oh 6 die son anda dankladı kafama neyse bı guncuk daha beklıces bıde ılk ıkı gun ev dınlenmesı vermıstı doktor yola 3. gun cıkn demstı bız 2. gun cıkmıs olduk sanırım.. 3 saat yol gıttım ınsaallah problem olmaz . 2. gunde aksam cıkmıs oldum gezmeye evden.. neyse bı hayır vardır dıces artık.. ınsaallah bısey olmaz

Merhaba canim tam olarak aspirasyon dediginiz nedir ? dr ne derse onu yapiyoruz o da simdiye kadar hic pozitif sonuc alamadik
çikolata kistlerine uygulanıyor mu bılmıyorum ama bnmde kıstım vardı tedavıden once vajınal muayne ıle ıcını bosalttılar dırek beklemedn tedavıye gectık. kafanı bulandrmak ıstemıyorum da ama bı danıs ıstersen

Hiç korkma bişey olmaz canım yolculuk etmenin zararı olmaz o hemen düşecek birşey değil yani. Sadece ağır kaldırma ani eğilip kalkma uzanma çok fazla ıkınma sıcak sudan uzak dur vs evvelallah olacaksa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…