2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Merhaba arkadaslar 5 yillik evliyim 3 yildir deniyoruz 1 asilama yapildi. Gecen ay doktor sebepsiz infertilite dedi..ben 4 5 gundur adet olamyi bekliyorum Ma olamadim ankaraya tup bebek tedavisine gidecektik buradan arastiriyordum. Bugun betahcg 690 okadar saskinim ki . Acil doktoru gebesiniz ama iki gun sonra tekrar doktora gidin saglikli gebelik olmasi icin en az 1500 olmasi gerekir dedi.... cok heyecanliyim ben hamilemiyim simdi

ay inanmıyorum çok guzellll demekki kafa rahat olmalı bak nasılda muhabbetn ustune geldın yaaa anlattıgn kadaryla bnce hamılesn ay ınsaallah tekrar yaptıgında da artar degerın
O kadar saskinim ki hic umudum yoktu. Rapor almaya calisacaktik tup bebek icin sanirim hamileyim ins saglikla artar.hastanede hamileyiiim diye bagirdim. Cok sukur allah herkese nasip etsin. Dikkat edilmesi gereken seyler var mi arkadaslar yani nasi uyuycam ben bu gece ya

çok kendını yorma ağır kaldırma ki bunları zaten bılıyorsundur bnde olsam uyuyamazdm

Canim masallah birsuru yumurta toplanmis. Kotu dusunme sakin Rabbim ol derse olur. Benimde 4 tanesi döllenmis. Bakalim ne zaman cagircaklar. Bence 3. Gun embriyosu koyarlar gibime geliyor sende niye illa 5. Gune gelmesini istiyorlarki. Bazen anne rahminde daha iyi gelisebiliyormus. Hakkimizda hayirlisi kuzum

Günaydın cnm.Eşimin spreminde anomali oranı bayağı yüksek çıktığı için kromozom testi sonuçlarını bekliyoruz cnm transfer komple iptal de olabilir.Her şey yolunda giderse salı günü transfer olucak çarşambaya da sarkabilir bayağı bekletecekler yani bizi Çok kötüymüş böyle beklemek ya iştahım tamamen kesildi yemek yiyemiyorum.Elim kolum bağlı bekliyorum.Hakkımızda inşallah hayırlısı olur

Kuzum benim yaa inşallah hiç bir sorun çıkmaz transferin gerçekleşir inşallah herşey istediğin şekilde ilerler seni o kadar iyi anlıyorum ki dua edecez başka çaremiz yok

Maşallah canım tebrik ederim inş değerin artar sağlıkla da kucağına alırsın değerin çok iyi bu arada. En az 1500 olması gerekir kısmını anlayamadım 1400 falan hatta 1350 bile gelse yine çok büyük bir sorun değil yani neyse canım tekrar tebrik ederim

hayırlı olsun inşallah bu ay gerçekten ne kadar çok deneme yapan var ya hastaneye gidiyorum tıka basa dolu maşallah

hıcbıseye dımee bu ınternet ne kotu ya dış gebelık fılan dıo Allahım korusun .. tammm bırakıyorum kendımı dınlemeyı
kızlar dış gebelik ben yaşadım öyle normal ağrı fln değil yani korkmayın inşallah yaşamazsınız yaşarsanız anlarsınız zaten çok şiddetli oluyor ağrı.Hiç aklınıza bile getirmeyin .Sonucunuz pozitif çıkarsa düzenli tahlil yaptırın Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.

hayırlı olsunnn değerlerin düzenli artar inşallah.Değerim 1500 olarak diye takılma 1499 olsa sağlıksız mı olacak yani Allah bilir onu.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…