2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Merhaba arkadaslar 5 yillik evliyim 3 yildir deniyoruz 1 asilama yapildi. Gecen ay doktor sebepsiz infertilite dedi..ben 4 5 gundur adet olamyi bekliyorum Ma olamadim ankaraya tup bebek tedavisine gidecektik buradan arastiriyordum. Bugun betahcg 690 okadar saskinim ki . Acil doktoru gebesiniz ama iki gun sonra tekrar doktora gidin saglikli gebelik olmasi icin en az 1500 olmasi gerekir dedi.... cok heyecanliyim ben hamilemiyim simdi
neguzel sonucun iyi ckmis insallah degerin artar bize umut oldun canm bnm rabbim yuzunu kat kat guldürsün:KK200:

Günaydın cnm.Eşimin spreminde anomali oranı bayağı yüksek çıktığı için kromozom testi sonuçlarını bekliyoruz cnm transfer komple iptal de olabilir.Her şey yolunda giderse salı günü transfer olucak çarşambaya da sarkabilir bayağı bekletecekler yani bizi:dua: Çok kötüymüş böyle beklemek ya iştahım tamamen kesildi yemek yiyemiyorum.Elim kolum bağlı bekliyorum.Hakkımızda inşallah hayırlısı olur:KK200:
canm moralini bozma boyle yaparsn kendinide eşinide uzersin kendini skma biraz rahat brak kendini sıkarsanda beyninin onu salgılar inşallh gzel haberini dycaz sennde bizlere umut olucaksınız

canm moralini bozma boyle yaparsn kendinide eşinide uzersin kendini skma biraz rahat brak kendini sıkarsanda beyninin onu salgılar inşallh gzel haberini dycaz sennde bizlere umut olucaksınız

İnşallah iyi olacak her şey hastaneden aramalarını bekliyorum embiriyoların durumu için umarım her şey yolundadır.Haftasonu biraz evle ilgileneceğim biraz kafam dağılır sanırım.Size hayırlı haberler vermek umut olmak bana nasip olur inşallah:KK200:

İnşallah iyi olacak her şey hastaneden aramalarını bekliyorum embiriyoların durumu için umarım her şey yolundadır.Haftasonu biraz evle ilgileneceğim biraz kafam dağılır sanırım.Size hayırlı haberler vermek umut olmak bana nasip olur inşallah:KK200:
insallah herşey yolundadr canm.gez cık dolaş damlann yazdigi duayı oku canm kfanı dagt braz.bizede umut olucaksn eminimm ben :KK200:

Selamlar kızlarrr
Bugün transferimin 3.günüydü ilk gün dinlendim dün ve bugün evin içinde gezindim ağır kaldırmadım, duş almadım
Zaman geçsin diye kendimi telefondan oyuna falan verdim :KK48:
Siz neler yapıyorsunuz ?

Hayırlı olsun canım Rabbim pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallahh :dua: Bende aynıydım telefon elimden düşmüyordu başka türlü vakit geçmiyor zaten :KK48:

http://m.hurriyet.com.tr/galeri-mide-krampi-diye-gitti-hastanede-dogurdu-40766123/1
Olaya bak arkadaş ya ölür müsün öldürür müsün:sinirli: diyorum bi taraftan , bi taraftan da diyorum ki RABB im ol dedikten sonra oluveriyor işte... biz bal polen omega ALLAH ne verdiyse uğraşalım kızcağızın elinde içki bardağı haberi bile yok çokta fit vay arkadaş ya...

Ayy inanmıyorum vallahi yaa çok şaşırdım. Hiç mi belirti olmamış çok ilginç. Ayy doğru söylüyorsun biz o kadar vitamin alalım o içki içsin sağlıklı doğmuş bide nasıl tatlı :KK48: Rabbim bizimde emeklerimizi görür bizlerede nasip eder kısa zamanda inşallah canım :KK200:

Hayırlı olsun canım Rabbim pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallahh :dua: Bende aynıydım telefon elimden düşmüyordu başka türlü vakit geçmiyor zaten :KK48:
Sağol canım benimm inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız. Valla gece gündüz dua ediyorum hepimiz için :dua:
Aynen telefonla bütünleştim adeta oyuna falan sardım :)
Bugün 4.günüm ama sersem gibiyim aşırı uyku hali var üzerimde inşallah kötü birşey değildir

Sağol canım benimm inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız. Valla gece gündüz dua ediyorum hepimiz için :dua:
Aynen telefonla bütünleştim adeta oyuna falan sardım :)
Bugün 4.günüm ama sersem gibiyim aşırı uyku hali var üzerimde inşallah kötü birşey değildir

Aminn canım benim aminn inşallah :KK68: Değildir değildir ilaçların etkisidir o canım hiç merak etme sen kendinede bebişine de stres yapma annesi Rabbim o güzel duyguyu tatdırsın inşallahh :KK36:

Canım benim inşallahh Rabbim en hayırlısı en güzelini verecek senin için dualarımdasın. Bugün Allahın izniyle güzel haberler alırsın inşallah bir an önce kavuşursun yavruna bizede söylersin güzel haberler inşallahh :KK68::KK200:

Ayy inanmıyorum vallahi yaa çok şaşırdım. Hiç mi belirti olmamış çok ilginç. Ayy doğru söylüyorsun biz o kadar vitamin alalım o içki içsin sağlıklı doğmuş bide nasıl tatlı :KK48: Rabbim bizimde emeklerimizi görür bizlerede nasip eder kısa zamanda inşallah canım :KK200:
valla ne insallanllar vaaar duzgun beslenmedigi halde bakmadimları halde rabbim veriyo insallah birgun bizede nasip olcak canlarmmm

Kızlar aradılar şimdi hastaneden 4 embiriyonun kalitesi de çok iyi değilmiş.Pazartesiyi bekleyeceğiz çok umutlanma ama dediler.Yüzde 99 iptal oldu.Gerçekten çok heveslenmiştim ama hayırlısı böyleymiş bişey diyemiyorum.Uzun ara vermek zorunda kalacağız eşiminde benimde tedavi olmamız lazım ne kadar düzelme olur onu da bilmiyorum.Kayınvalidemle kayınpederimde gelicem min. 2 ay bendeler artık her gün kısır muamelesi görüp laf yiyeceğim ve benden büyükler diye gene susacağım inşallah susabilirim artık öyle bir doldum ki patlama noktasındayım kendi evimde yalnız kalmak sindirmek istiyorum ona da fırsat verilmiyor.Sizleri de boğdum kızlar kusura bakmayın.kesinlikle isyan etmiyorum benim için hayırlısı böyleymiş biliyorum.Ama çektiklerime şahit olsaydınız neden bu kadar bebeğim olmasını istediğimi anlardınız.Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun transfer olan olacak olan arkadaşlarım sonuç pozitif olmasa bile üzülmeyin en azından denediniz deneyemeyenler ufak da olsa bebek sahibi olma umudu yaşayamayanlar da var.

Canım benim yok ama merak ettim ne oldu bir sıkıntın mi var :KK64:
evet cnm bi insan neden bukadr anlayışsız olur benn zatn kendime gore skıntılarm var bide bunun triippleriyle ugrasıyorum. biz 3eltiyiz ortanci eltimle bnm aramda 2yaş var benimle eşiimin arasını o yaptı daha ben arada yokken kıskanmaya başlamş demis yeni gelini sevcek herkes bizim aramizi yapti ama hergn herhafta bi skinti ckarıyo ppazar gnu esimin amcasnna kuran okuncaktı gtcektik buyuk kaynmn arabaları dkkanları var en iyi arabada o eltimlerde adam ayrım yapmazken eltim yapiyo kurana gtcektk bana diyo siz dger arabayi alirsiniz ama en iyi araba onda bende dedm yok sizdekini alcaz yok kocam vermez niye sizin degilki dedim ama yemin ederm gulerek sakasina dedm kadn iyidi gecen ppazardn beri bi tripli whatsapta laf sokuyo kaynanm bana inaniyo ama eltim buyuk eltimin aklina griyo sreklii oda saf braz hemen inaniyo

Kızlar aradılar şimdi hastaneden 4 embiriyonun kalitesi de çok iyi değilmiş.Pazartesiyi bekleyeceğiz çok umutlanma ama dediler.Yüzde 99 iptal oldu.Gerçekten çok heveslenmiştim ama hayırlısı böyleymiş bişey diyemiyorum.Uzun ara vermek zorunda kalacağız eşiminde benimde tedavi olmamız lazım ne kadar düzelme olur onu da bilmiyorum.Kayınvalidemle kayınpederimde gelicem min. 2 ay bendeler artık her gün kısır muamelesi görüp laf yiyeceğim ve benden büyükler diye gene susacağım inşallah susabilirim artık öyle bir doldum ki patlama noktasındayım kendi evimde yalnız kalmak sindirmek istiyorum ona da fırsat verilmiyor.Sizleri de boğdum kızlar kusura bakmayın.kesinlikle isyan etmiyorum benim için hayırlısı böyleymiş biliyorum.Ama çektiklerime şahit olsaydınız neden bu kadar bebeğim olmasını istediğimi anlardınız.Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun transfer olan olacak olan arkadaşlarım sonuç pozitif olmasa bile üzülmeyin en azından denediniz deneyemeyenler ufak da olsa bebek sahibi olma umudu yaşayamayanlar da var.
kyamam canm suan cok ktu oldum gzlerim doldu resmn rabbim sana guç kuvvet versn allaha skur ne esim ne kaynanm kayimpederim grumcelerim bsey demiyolar allh binkez razı olsun sende kaynpedr kaynvalide varsa bendede bi elti var bktm artk onla ugrasmaktan

kyamam canm suan cok ktu oldum gzlerim doldu resmn rabbim sana guç kuvvet versn allaha skur ne esim ne kaynanm kayimpederim grumcelerim bsey demiyolar allh binkez razı olsun sende kaynpedr kaynvalide varsa bendede bi elti var bktm artk onla ugrasmaktan
canım elti de var bende o eksik olur mu evlenir evlenmez hamile kaldı bir de.Gözüm yok allah daha çok versin Benden sonra evlendi bir de çocugu oldu hemen.Arkamdan konusmalar mı dersin iftiralar mı dersin ne ararsa var görüşmüyorum ztn canımdan bezdirdiler beni.Hepsini allaha havale ediyorum ztn orası ayrı konu.Yasamayan anlamıyor anlamalarını beklemıyorum ztn artık bıraktım.

X