- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #2.401
Sabah verdim kanı canım öğleden sonra 13:30 da gidicem tekrar. Sonucu öğrenir öğrenmez yazıcam buraya. Duanızı eksik etmeyin
Insallah pozitif alirsin canimSabah verdim kanı canım öğleden sonra 13:30 da gidicem tekrar. Sonucu öğrenir öğrenmez yazıcam buraya. Duanızı eksik etmeyin
canım inan bilmiyorum. başka bir drdan da görüş al derimKızlar benim son muayenede çikolata kistine benzeyen bir şey gördü doktorum. Yumurta toplama sırasında iğne batırıp içini boşaltacağını ve sıvının durumundan çikolata kisti olup olmadığını anlayacağını söyledi. Bazı sitelerde bu işlemin tüplere zarar verdiği ve yapışıklığa sebep olduğu yazıyor. Bugün son kontrolüm var. Bilgisi olan lütfen akıl versin bana. Ne yapmalıyımkinalikadin Yonca___ Dlk2606 A anneveoglusu
Canim eger doktoruna guveniyorsan bunlari huc dusunme derim. O bilir ne yapacagini ancak icin rahat etsin bazi yerlerde okudum hocam bu durum tuplerimde bir yapisikliga neden olurmu diye sor ona. Sonucta suan itiraz etme durumun yok. sadece verecegi cevapla biraz rahatlamis olursun. Bence boyle bir riske girmezKızlar benim son muayenede çikolata kistine benzeyen bir şey gördü doktorum. Yumurta toplama sırasında iğne batırıp içini boşaltacağını ve sıvının durumundan çikolata kisti olup olmadığını anlayacağını söyledi. Bazı sitelerde bu işlemin tüplere zarar verdiği ve yapışıklığa sebep olduğu yazıyor. Bugün son kontrolüm var. Bilgisi olan lütfen akıl versin bana. Ne yapmalıyımkinalikadin Yonca___ Dlk2606 A anneveoglusu
Hemşirenin dediği gibi peş peşe yapacaksın canım ama hepsini aynı tarafa yapmana gerek yok birini sağa 2 sini sola falanda yapabilirsin hayırlısı olsun inşallahh
Çikolata kisti olup olmadığını anlaması için ultarasondaki görüntüsü yeterli aslında zaten deneyimli bir dr muayenede görünce çikolata kistini ayırt eder. Bende de çikolata kisti var dr her muayenede ölçer bakar ayrıca bana çikolata kistiyle transfer yapılmıştı. Neden içini boşaltıyor anlamadım. Ha eğer yumurtalık kistiyse evet tedaviyi ertelemesi normaldir ama çikolata kisti zaten normalde gebeliğe engeldir boyutuna göre evet ama zaten çoğu kişi çikolata kisti olduğu için tüp bebek tedavisi görüyor ee bu durumda transfere de çikolata kistiyle girmiş oluyorlar normal olarak. Yani saçma geldi banaKızlar benim son muayenede çikolata kistine benzeyen bir şey gördü doktorum. Yumurta toplama sırasında iğne batırıp içini boşaltacağını ve sıvının durumundan çikolata kisti olup olmadığını anlayacağını söyledi. Bazı sitelerde bu işlemin tüplere zarar verdiği ve yapışıklığa sebep olduğu yazıyor. Bugün son kontrolüm var. Bilgisi olan lütfen akıl versin bana. Ne yapmalıyımkinalikadin Yonca___ Dlk2606 A anneveoglusu
Kızlar benim son muayenede çikolata kistine benzeyen bir şey gördü doktorum. Yumurta toplama sırasında iğne batırıp içini boşaltacağını ve sıvının durumundan çikolata kisti olup olmadığını anlayacağını söyledi. Bazı sitelerde bu işlemin tüplere zarar verdiği ve yapışıklığa sebep olduğu yazıyor. Bugün son kontrolüm var. Bilgisi olan lütfen akıl versin bana. Ne yapmalıyımkinalikadin Yonca___ Dlk2606 A anneveoglusu
Peş peşe yapacan tatlım satını cok ıyı ayarla dedıklerı saatte ben 2 sını bı tarafa 1 ını bı tarafa yaptımKızlar gunaydin. Aksam çatlatma iğnem var 3 tane. hemşire hepsini yapacaksin peş peşe dedi.doğrumu yoksa ben yanlış anlamis olabilirmiyim acaba?
Beklıyoruz canım sonucunu guzel deger verırsın ınsallahSabah verdim kanı canım öğleden sonra 13:30 da gidicem tekrar. Sonucu öğrenir öğrenmez yazıcam buraya. Duanızı eksik etmeyin
Hastaneye gore değişiyor demekki canim ben istanbul'dayım memorial[/QUOTsana 1 tanemı transfer ettıler kuzum
Arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır forumu takip etmeme rağmen yeni üyelik ve ilk mesajım.
öncelikle rabbim hiçkimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ve en kısa zamanda yavrulara kavuşmayı nasip etsin.
benim fikirlerinize çok ihtiyacım var.
ilk aşılama deneyimim gonal f ile oldu yumurtalıklar tepki veremedi yani büyümedi ve aşılama iptal oldu. doktor direk tüp bebek önerisinde bulundu. o dönem çok üzülmüştüm. aşılama bile deneyemedim diye.
sonra tüp bebek raporu için hastaneye gittim. 2 kere aşılama için puregon kullandım yumurtalar büyüdü ama sonuç negatif oldu. (tüp için 2 kere aşılama deneniyormuş) en azından puregona yumurtalar tepki vererek büyüdüğüne sevindim.
sonra tüp bebek tedavisi için lucrine başladım ve akabinde gonal f verdiler yine. 5 gün gonal f kullandım ama yumurtalar yine büyümemiş ve tedavi iptal oldu. çok büyük hayal kırıklığı ve üzüntü yaşadım. şimdi ise doktor cyclo progynova verdi.21 gün sonra adet olunca tekrar gideceğim.
benim gibi yaşayan yada çevresinde duyan var mı?
sonunda iyi haber alan vs. iyi birkaç söze o kadar ihtiyacım var ki..
kusura bakmayın biraz uzun yazdım vaktinizi aldım.
Maşallah arkadaşım, sonuna kadar mutlu sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallahCanımm öğrendim değerim 179 muş doktorla görüşmeyi bekliyorum şimdi. Darısı başına inşallah canım arkadaşım
Değerim 179 çıktı canımm çok mutluyımm inşallah artışa geçer pazartesi de. Darısı başınızıa inşallah ..Beklıyoruz canım sonucunu guzel deger verırsın ınsallah
Canımm öğrendim değerim 179 muş doktorla görüşmeyi bekliyorum şimdi. Darısı başına inşallah canım arkadaşım
canım benim çom sağol iyi ki varsın.. amiinn inşallah sevincimiz yarım kalmaz allahın izniyle keseyi de kalp atışını da görürüzCanım benimm aminn inşallahh çok sevindim senin adına kucağınada sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsın inşallah Allahım mutlu etsin seni kat kat daha da artsın değerin keseyide kalp atışınıda duyarsın inşallah Allahın izniyle dularımdasın her zaman
Canım
canım benim çom sağol iyi ki varsın.. amiinn inşallah sevincimiz yarım kalmaz allahın izniyle keseyi de kalp atışını da görürüzbu heyecanı herkesin yaşamasını dilerim Allah'tan. İnşallah senin için de her şey çok güzel olacak