- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 45
- Konu Sahibi kinalikadin
- #2.381
Hepimiz İnan aynı duyguları yaşıyoruz. Hepimiz pozitifi duyunca sevinip negatife üzülüyoruz. Allah vaktiyle hayırlısıyla isteyen tüm kadınlara anneliği nasip etsin. Kendine iyi bak canımGönlü güzel arkadaşım benim Allah razı olsun iyiki varsınız en güzel destekcilerimsiniz evet üzülüyorum hemde öyle cokki hayallerim umurlarım hepsi birden uçtu gitti sanki evet sonucumu öğrendikten sonra tam anlamıyla sevinemedim zaten ama işte hep az da olsa bi umur dedik çok dua ettim ama rabbim böylesini hayırlı görmüş demekki Allahım bu üzüntüleri bir daha yaratmasın insalah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah çocuk hasretiyle yanıp tutuşan insanları en kısa zamanda evlat sahibi yapsın hepimiz için hergün dua ediyorum tedaviye ilk basladigimda düşünmüştüm bir ara hiç aklıma gelmezdi tüp bebek yaptıracağım başladıktan sonrada negatif alacağım ama hepsi oldu sırayla Rabbim böyle layık görmüş hayırlısı neyse onu versin her zaman önceliğim o umudunda kesmeyeceğim pes etmeyecegim nefes aldığın sürece devam edeceğim o güzel duyguyu tatmak için Allahım hepimize sırayla tatdirsin inşallah canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun dinlendikten sonra tekrar başlayacağım inşallah perşembe günü çağırdı doktor gideceğim bakalım konuşacağız. Hicbir soun yoktu canım incelendi hepsi herşey mükemmel demişti sadece troidim vardı ama sürekli kontrol edildi o da gayet iyidi işte Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak niz ne yaparsam yapalım var bir vakti o yüzden sadece hayırlısını ver Rabbim diyip dua edebiliyorum Hepiniz iyiki varsınız