- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #2.261
Sen etkisini gordnmu tatlim bnde diyorm belki tupe gerek kalmicak doktora gitmeden yunrtaliklarimi gelistirmek istiyorumArı sütü tavsiyem bence kullan aktardan karışım olarakta yaptırabilirsin ama organik olarak satın al var aktarlarda. Bal tarçın çörek otunuda adetin 2.günü başlayım 12.güne kadar kullan her iki kürüde kullanabilirsin ama artı sütünü sürekli kullan
Bal-ÇörekOtu karışımı:Fydasi oldumu peki ben corek otunu ogutulmeden kendin cignioydm
Teşekkür ederimAy inş Göğsümde de sancı başladı ama bunlar ilaçların yan etkileri de olabiliyo herhalde ilk denemem o yüzden daha heyecanlıyım. Ağrı da sağolsun bırakmıyo beni aklım azcık orda ama stresli değilim çok
Cnm sonucun 12 yani pozitiftir insallah gonlunu ferah tut onemli olan degerinin saglikli sekilde artmssi
cnm faaydasini görürdm belki ama o ay iliski olmadi bizde esim bel ranatsizligi gecirince kalldi aama tekrr yapabilirimFydasi oldumu peki ben corek otunu ogutulmeden kendin cignioydm
Evet canım ilaçların belirtiside olabiliyor o yüzden belirtilere çok kafanı takma Rabbim hayırlısını versin senden de güzel haberler alırız inşallah, çok iyi anlıyorum heyecanını rabbim karşılıksız bırakmasın inşallah bu uğraşlarımızı
şimdi okudum yazdıklarını seninki daha da heyecanlı canm puzzle falan al kafanı dağıtmak için uğraş. İnşallahh değerin artar Allah güzel haberini verirEvet canım ilaçların belirtiside olabiliyor o yüzden belirtilere çok kafanı takma Rabbim hayırlısını versin senden de güzel haberler alırız inşallah, çok iyi anlıyorum heyecanını rabbim karşılıksız bırakmasın inşallah bu uğraşlarımızı
şimdi okudum yazdıklarını seninki daha da heyecanlı canm puzzle falan al kafanı dağıtmak için uğraş. İnşallahh değerin artar Allah güzel haberini verir
6 deneme mi sorun neydi beki canimm benimde 3 olacakGrade 1 lerin negatif grade 2 nin pozitif olması çok ilginç bende grade 2 ile hamileyim çok şükür. Pes etme benim bu 6. Denememdi inş en kısa zamanda olur
Beni dinlersen acele etme tup bebekte asilamayla bi sürü arkadasim gebe kaldi polikistik over olanAmin inşallah canım
doktor aşılama önerdi
Fakat ben vakit kaybetmek istemiyorum
Tüp yapıyoruz
Belirgin bir sorun yok
polikistik over düzenli adetlerim
Yüksek fsh düşük amh6 deneme mi sorun neydi beki canimm benimde 3 olacak
Değer katlanrsa gebelik var demektir canım inşallah artar inşallahKızlar kimyasal gebelik olup olmadığı ne zaman belli olur yani bir anda mı düşüşe geçer ben dün tekrar idrar testi yaptım biraz daha belirgin çıktı ilk yaptığımdan kafam çok karıştı hayırlısı olur inşallah yani önemli olan değerin artması tabi ama az da olsa artması düşmesinden daha iyi değil mi
Ilk görüşmeye gittiğin zaman devamı geliyor hic heyecan yapma ınsallah sonuç hayirli olur
merhaba hanımlar ben dun transfer oldum 5 gün dedi doktorum naipse 5 mart test günüm sansım yüksek mi ilk denemem benim gibi olup tutan varmı ?insallah herkes hayırlı sonuclar alır bebişlerimiz bize tutunur
Değer katlanrsa gebelik var demektir canım inşallah artar inşallah
Kızlar ç.tesi iğnelere başladım bu gun kontrole geldim 3 yumurtam var normal mi
Elimde değil canim üzüldüm tabi biraz. 3 tane büyük yumurta var ded. Catlamayi önlemek icin iğne yapıldı yarin sabah tekrar gideceğim duruma gore buyuk ihtimalle c.tesi toplama dedi.Canım doktorun ne dedi sayıyla alakalı birşey söyledimi hiç moraliniz bozma önemli olan sayısı değil kaliteli olması zaten, inşallah çok kaliteli olurlar stres yapma hiç Allahın izniyle güzel olur herşey inşallah