-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #2.241
Cnm sonucun 12 yani pozitiftir insallah gonlunu ferah tut onemli olan degerinin saglikli sekilde artmssiCanım benimmm Allahım razı olsun hepiniz iyiki varsınız inşallah güzel haberler veririm size artış olmuş kızlar hamileligim kesinleşti yazarım inşallah pozitif düşünmeye çalışıyorum bebeğim için rabbim hayırlısını versin aynen öyle olmazsa da pes etmek yok rabbim pişman etmesin, sanada isteyen herkezede nasip etsin Allahım kısa zamanda
Merhaba test sonucun kac cikti cnm?Canım yerimi bılmıyorum ama benım babam ankara çubukda arıcılık yapıyo numarasını verebılırım arı sutu varmı bılmıyorum ama polen falan var bı sor ıstersen
Benim biraz aralıksız gibi ama dediğin gibi sıkmamak lazım herhalde. Bian kasıldımevet canm aralıklı ağrılar olur hiç korkma streslenme kendini skma sakin
Merhaba bende hamile olmadan once hep adet sancilarimi yasamistimBenim biraz aralıksız gibi ama dediğin gibi sıkmamak lazım herhalde. Bian kasıldım
Herzaman kuzum elımden gelenı yaparım sendende Allah razı olsunSende benim için öylesin canım benim en mutlu günümde de üzgün günümde de yanımda oldun destek çıktın Allah razi olsun senden rabbim saglikli hayirli evlatlar versin inşallah hepimize
Hangi dr gidiyorsunuz? Ben de oraya gidiyorum
Canim funda hanimi hic duymadim ama şişli mamorial da fulya hanim var o olabilirmi?Funda hanıma gideceğim ama benim ilk gidişim, umarım iyidir
Sen kime gidiyorsun , memnunmusun?
Ben ataşehir memorial da cem beye gidiyorum. Cok memnunum 4 gün once iğnelere başladım yarin kontrolüm var.Acaba ilk gidiş için ne tür testler isteyecekler, çok heyecan yaptım ben
Sen izmir'desinYok şişli değil benimki Karşıyaka Memorial
Ben ataşehir memorial da cem beye gidiyorum. Cok memnunum 4 gün once iğnelere başladım yarin kontrolüm var.
Sen izmir'desinben istanbul
Offf Memorial da değilmiş şimdi gördüm, Medical Park da Funda hanım...
Ilk görüşmeye gittiğin zaman devamı geliyor hic heyecan yapma ınsallah sonuç hayirli olurEvet öyle oldu
Dedim ya elim ayağım dolanıyor hastaneyi bile karıştırdım , İzmire de yeni taşındık hiçbiryeri bilmiyoruz. İnşallah iyi olur bakalım. Yapacak bişey yok ..
merhaba benim haftaya transferim var, sadece 1 blast embriyo kaldı 37 yasındayım. bu ay transferi olacak olanlar varmı acaba?Tüp bebek deneyimlerimizi, umutlarımızı,dertlerimizi paylaşalım bu süreci birlikte geçirelim bizi bizden başkası anlamaz arkadaşlar..
345 çıktı canım benimkiMerhaba test sonucun kac cikti cnm?
Him evet cnm masallah hamilesiiin ☺☺☺345 çıktı canım benimki
Fydasi oldumu peki ben corek otunu ogutulmeden kendin cignioydmcnm bn ypmıstm bunu çörek otu tarcın hakiki bal aldm ama corek otu öğütülmiycek kendim aldim netten gr larina baktm yaptm sabahlari aksamlari ac karnina yedim