- 29 Mayıs 2017
- 368
- 279
- 44
Merhaba kızlar benimde ikizmiş ama keselerden biri daha az gelişiyor diğerininde kalp atısını duymadık henüz. Sizlerin nasılsı beta hcg değerleriniz benim gbi cok mu katlıyordu ben 6. Haftamdayım 13350 cıktı bi baktık ikinci bir kese sasrdık Sizllerin nasıldı
Evet benim cok hızlı yükseldiği için önce mol gebelik dediler şimdi de iki kese gözüktü daha kalp atısını duyamadık siz ne zaman duydunuz acaba ?İlk başlarda beta HCG inanılmaz hızlı yükseliyor. Benim tek gebelik olmasına rağmen aynı senin gibi katlayarak gidiyordu. Ben 6. haftada öğrenmiştim gebeliğimi 12,985 çıkmış biraz önce baktım senin içinNormal yani... Zaten yüksemesi gerekiyor hamilelik hormonunun.
Evet canım benim doğal kendiliğinden oldu. benimde knama vs yok ama fitil kullanıyorum bende rahim duvarını destekliyormuş . Ben 5+3 ken gittim duyamadım haftaya bida gideceğim işte bakalım nasip hayırlısı ne ise olur inşallahBen kalp atışlarını 6-7 haftalıktı duyduğumda. Kese oluşmuştu.. Progesteron falan normaldi hiçbir ilaç kullanmadım ben. Sadece folik asit aldım. Ama ikiz olduğu için farklı olabilir durum... Kuzenim de ikiz gebelik geçirdi ilk aylarda o da vajinal bir fitil kullanmıştı düşük önlemek için fakat onların tüp bebekti. Senin doğal mı oldu ikizlerin:)
Merhaba arkadaşlar Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
Bende yeni hamileyim,bundan önce bir düşüğüm oldu 11 haftalık o yüzden çok endişeliyim umarım bu kez aynı sorunu yaşamam
Ayy canımsın içime su serptin vallahi... Benimde kendi düşmedi zaten kalp atışı durduğu için kürtajla aldılar...Canım ben de şuan ki gebeliğimden önce bir bebeğimi kaybettim. Ve düşemedi zorunlu kürtaj yapıldı.. Hamileliğimin başından beri daha yeni geçti endişem. Sanki yine ölecek yine alacaklar gibi hissediyordum. Ama şimdi oğlum kıpır kıpır içimde. Hepsi geçiyor inan. O akdar çok yaşanıyor ki bu düşükler... İyi düşün iyi olsun
Ya ben çok evhamlıyım acaba ben üzülmeyim diye ters olan bişey varda söylemek istemiyor mu diye düşündüm bilemedim bide nette arastırdım herkesin 150 130 falan benimki düşük geldiNeden kafana takıyorsun ki? neden güvenmiyorsunuz doktorların sözlerine...