allah daim etsinSeviniyorum tabii ki sadece endişelendim sürekli hissedince. Neden hiç uyumuyor acaba rahatsız mı diye düşündüm ama sanırım normal. Birde öne eğilip durursam büyük ihtimalle rahatsız oluyor daha çok vuruyor çok komikÇok değişik bir his gerçekten... Haftaya salı kontrol randevum var heyecanla bekliyorum. Sizde şuan ayda bir mi gidiyorsunuz? Benim bu ay 8 ağustosta ve 22 ağustosta randevum var. 2. randevumda detaylı ultrason yapılacakmış
ben de imkan buldukça takipteyim tatlım. acaba diğer kızlara bildiri gitmiyo da grubumu unuttular?Kızlar nasılsınız.. Kimsenin sesi çıkmıyor bir tek ben mi merak ediyorummmm
aynen katılıyorum sanaValla hiç bilmiyorum... Kendi adıma şunu söyleyeyim, benim ilk hamileliğim. Eşim ve ailem ne kadar destek de olsa bazen bu süreci yaşayan başka birilerinin hislerini deneyimlerini duymak çok istiyorum... Çünkü gerçekten yolculuk gibi. Hergünü farklı ve yaşadıklarım normal mi, başkaları da böyle hissediyor mu acaba diye düşünüyorum... İnsan insanın zehrini alır derler ya çok inanıyorum buna. Bu yüzden bazen burası bile iyi geliyorBu arada dün hamileliğimin tammmmm yarısını bitirdim:)) Darısı başına sanırım bir hafta-10 gün fark var aramızda
şimdilik düşünmüyorum baby shower. baby shower larda da böyle minik süsler veriliyor. bardaklar falan süsleniyor. onlardan da buldukça atarımÇok güzellerrrrrBence de böyle bir şeyler vermek daha güzel oluyor. Ben nedense hiç böyle şeylere bakmadım daha. Şu an bebek arabası ve puset arayışı içindeyim de Lavanta kesesi çok hoşuma gitti magnet falan çok görüldü aslında... Bir de minik şişelerde kolonya falan veriyorlar onlar da güzel oluyor.. Bu arada baby shower yapacak mısın? Ben küçük parti gibi birşey yapmak istiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum daha...
hemşirenle bi görüş bence. bu aşı tek doz yapılmıyormuş. belli aralıklarla yapılmalıymış. bu gebeliğinde dozlarını tamamlarsan ikinci gebelikte tekrar gerekmiyormuş.Benim işyerimde yeni yapıldı daha 4-5 ay önce.. Kart verdiler bir tane. Sanırım tekrar yapmazlar..
sevindim senin adınaGünaydınnn:) iyi haftalar.. Benim bebişim çok iyi tekmeleyip duruyor. Yarın kontrol randevum var çok heyecanlıyım:) Çok ilginç bir şekilde ikinci trimesterde gerçekten kendimi çok iyi hissetmeye başladım. Söylenilenler sanırım doğruymuş. 10 gün önce bile böyle değildim. Tüm yorgunluk bulantı ve diğer sorunlar bitti gibi artık. Hatta çok enerjik hissediyorum. Umarım senin de varsa sıkıntıların daha iyi olacaktır
sevindim senin adınaGünaydınnn:) iyi haftalar.. Benim bebişim çok iyi tekmeleyip duruyor. Yarın kontrol randevum var çok heyecanlıyım:) Çok ilginç bir şekilde ikinci trimesterde gerçekten kendimi çok iyi hissetmeye başladım. Söylenilenler sanırım doğruymuş. 10 gün önce bile böyle değildim. Tüm yorgunluk bulantı ve diğer sorunlar bitti gibi artık. Hatta çok enerjik hissediyorum. Umarım senin de varsa sıkıntıların daha iyi olacaktır
minyon tiplisin ozaman sen. o da iyiymişBen hamile kıyafeti giyemiyorum büyük geliyorlar.. İçimde ukde kaldı resmen. Gebe mağazasında falan en küçük denediğim bedenler büyük geliyor. İnternetten iki tane t-shirt almıştım onlar da sanki hafif karnım şişmiş gibi duruyor.. Bende normal mağazalardan kısa salaş elbiseler aloyorum. Beni hala tanımayanlar hamile olduğumu anlamıyor.. tanıyanlar da nerede bebek diye soruyorlar:))
Merhaba Canım hoş geldin aramızaMerhabaaasanırım aranızdaki en düşük haftalı gebe benim :) Allah nasip ederse nisanda gelecek pıtırcığım:)) Bu ilk hamileliğim ve haliyle biraz tedirginlik bolca heyecan ve ne yapacağını bilememe durumu var :)) Tabi bi de korku ya çocuğuma bişey olursa diye. Allah hepimizin yavrusunu korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?