**2018'de Meleklerini Bekleyen Anne Adayları**

Meleğinizin cinsiyeti?

• Kız

• Erkek

• İkiz-kız

• İkiz-erkek

• İkiz-kız ve erkek

• Üçüz ve fazlası

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Seviniyorum tabii ki sadece endişelendim sürekli hissedince. Neden hiç uyumuyor acaba rahatsız mı diye düşündüm ama sanırım normal. Birde öne eğilip durursam büyük ihtimalle rahatsız oluyor daha çok vuruyor çok komik:KK49: Çok değişik bir his gerçekten... Haftaya salı kontrol randevum var heyecanla bekliyorum. Sizde şuan ayda bir mi gidiyorsunuz? Benim bu ay 8 ağustosta ve 22 ağustosta randevum var. 2. randevumda detaylı ultrason yapılacakmış
allah daim etsin :KK66: evet ayda bir gidiyorum ben de. detaylı ultrason hakkında birşey demedi.

Valla hiç bilmiyorum... Kendi adıma şunu söyleyeyim, benim ilk hamileliğim. Eşim ve ailem ne kadar destek de olsa bazen bu süreci yaşayan başka birilerinin hislerini deneyimlerini duymak çok istiyorum... Çünkü gerçekten yolculuk gibi. Hergünü farklı ve yaşadıklarım normal mi, başkaları da böyle hissediyor mu acaba diye düşünüyorum... İnsan insanın zehrini alır derler ya çok inanıyorum buna. Bu yüzden bazen burası bile iyi geliyor :KK200: Bu arada dün hamileliğimin tammmmm yarısını bitirdim:)) Darısı başına sanırım bir hafta-10 gün fark var aramızda:KK28::KK68:

Valla hiç bilmiyorum... Kendi adıma şunu söyleyeyim, benim ilk hamileliğim. Eşim ve ailem ne kadar destek de olsa bazen bu süreci yaşayan başka birilerinin hislerini deneyimlerini duymak çok istiyorum... Çünkü gerçekten yolculuk gibi. Hergünü farklı ve yaşadıklarım normal mi, başkaları da böyle hissediyor mu acaba diye düşünüyorum... İnsan insanın zehrini alır derler ya çok inanıyorum buna. Bu yüzden bazen burası bile iyi geliyor :KK200: Bu arada dün hamileliğimin tammmmm yarısını bitirdim:)) Darısı başına sanırım bir hafta-10 gün fark var aramızda:KK28::KK68:
aynen katılıyorum sana :KK66:
ayy hadi hayırlı olsun :KK200: sorunsuz bir şekilde diğer 20 haftayı da atlatırsın inşallah. ben daha bebişimin hareketlerini anlamaya çalışıyorum :anneadayı: aynen aramızda 10 gün falan var sanırım :KK66:
ben ufaktan bebek şekerlerine falan bakmaya başladım. her gördüğümden yapmak istiyorummm :KK48:

lavanta kesesi mi yapsam acaba buna benzer?

Eklentiler

• 4195c1e3ac6da53f0d9b789c268b2fe9--bonboniere-milagro.jpg
    4195c1e3ac6da53f0d9b789c268b2fe9--bonboniere-milagro.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 59
Çok güzellerrrrr:KK200::KK200::KK200: Bence de böyle bir şeyler vermek daha güzel oluyor. Ben nedense hiç böyle şeylere bakmadım daha. Şu an bebek arabası ve puset arayışı içindeyim de:KK48: Lavanta kesesi çok hoşuma gitti magnet falan çok görüldü aslında... Bir de minik şişelerde kolonya falan veriyorlar onlar da güzel oluyor.. Bu arada baby shower yapacak mısın? Ben küçük parti gibi birşey yapmak istiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum daha...

Çok güzellerrrrr:KK200::KK200::KK200: Bence de böyle bir şeyler vermek daha güzel oluyor. Ben nedense hiç böyle şeylere bakmadım daha. Şu an bebek arabası ve puset arayışı içindeyim de:KK48: Lavanta kesesi çok hoşuma gitti magnet falan çok görüldü aslında... Bir de minik şişelerde kolonya falan veriyorlar onlar da güzel oluyor.. Bu arada baby shower yapacak mısın? Ben küçük parti gibi birşey yapmak istiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum daha...
şimdilik düşünmüyorum baby shower. baby shower larda da böyle minik süsler veriliyor. bardaklar falan süsleniyor. onlardan da buldukça atarım :KK66: magnet artık çok kullanılmıyor gördüğüm kadarıyla. oyüzden işe yarar birşey olsun dedim. lavanta kesesini çamaşırların arasına da koyabilirler iğnelik olarak da kullanabilirler diye düşündüm. kolonya şişeleri anahtarlık falan da olabilir. bakmaya devam edeceğim :KK66:
kışın doğacak diye ben bebek arabasını ileriye attım :KK16:

bu arada 20.haftada tetanoz aşısı var. aile sağlığı merkezinde ebe/hemşire bi aletle kalp atımını dinleyip tetanoz aşısı yapacakmış. hatırlatayım :KK66:

Benim işyerimde yeni yapıldı daha 4-5 ay önce.. Kart verdiler bir tane. Sanırım tekrar yapmazlar..

Benim işyerimde yeni yapıldı daha 4-5 ay önce.. Kart verdiler bir tane. Sanırım tekrar yapmazlar..
hemşirenle bi görüş bence. bu aşı tek doz yapılmıyormuş. belli aralıklarla yapılmalıymış. bu gebeliğinde dozlarını tamamlarsan ikinci gebelikte tekrar gerekmiyormuş.

Günaydınnn:) iyi haftalar.. Benim bebişim çok iyi tekmeleyip duruyor. Yarın kontrol randevum var çok heyecanlıyım:) Çok ilginç bir şekilde ikinci trimesterde gerçekten kendimi çok iyi hissetmeye başladım. Söylenilenler sanırım doğruymuş. 10 gün önce bile böyle değildim. Tüm yorgunluk bulantı ve diğer sorunlar bitti gibi artık. Hatta çok enerjik hissediyorum. Umarım senin de varsa sıkıntıların daha iyi olacaktır:KK200::nazar::anneadayı::dondurma:

. http://ololi.kadinlarkulubu.com/2014/01/nasil-yapilir-hamile-kotu.html
Günaydınnn:) iyi haftalar.. Benim bebişim çok iyi tekmeleyip duruyor. Yarın kontrol randevum var çok heyecanlıyım:) Çok ilginç bir şekilde ikinci trimesterde gerçekten kendimi çok iyi hissetmeye başladım. Söylenilenler sanırım doğruymuş. 10 gün önce bile böyle değildim. Tüm yorgunluk bulantı ve diğer sorunlar bitti gibi artık. Hatta çok enerjik hissediyorum. Umarım senin de varsa sıkıntıların daha iyi olacaktır:KK200::nazar::anneadayı::dondurma:
sevindim senin adına :KK66: evet maaşallah ben de iyi hissediyorum kendimi. hamile kıyafeti aramaya başladım artık pantolonlarım hiç bir şekilde olmuyo. istediğim tarzlar hamile pantolonu çok pahalı, ya da hiç yok bazı magazalarda. ben de birşey buldum belki fikir olur size de. linki ekliyorum :KK66:

http://ololi.blogspot.com.tr/2014/01/nasil-yapilir-hamile-kotu.html

sevindim senin adına :KK66: evet maaşallah ben de iyi hissediyorum kendimi. hamile kıyafeti aramaya başladım artık pantolonlarım hiç bir şekilde olmuyo. istediğim tarzlar hamile pantolonu çok pahalı, ya da hiç yok bazı magazalarda. ben de birşey buldum belki fikir olur size de. linki ekliyorum :KK66:

http://ololi.blogspot.com.tr/2014/01/nasil-yapilir-hamile-kotu.html

Ben hamile kıyafeti giyemiyorum büyük geliyorlar.. İçimde ukde kaldı resmen. Gebe mağazasında falan en küçük denediğim bedenler büyük geliyor. İnternetten iki tane t-shirt almıştım onlar da sanki hafif karnım şişmiş gibi duruyor.. Bende normal mağazalardan kısa salaş elbiseler aloyorum. Beni hala tanımayanlar hamile olduğumu anlamıyor.. tanıyanlar da nerede bebek diye soruyorlar:))

Ben hamile kıyafeti giyemiyorum büyük geliyorlar.. İçimde ukde kaldı resmen. Gebe mağazasında falan en küçük denediğim bedenler büyük geliyor. İnternetten iki tane t-shirt almıştım onlar da sanki hafif karnım şişmiş gibi duruyor.. Bende normal mağazalardan kısa salaş elbiseler aloyorum. Beni hala tanımayanlar hamile olduğumu anlamıyor.. tanıyanlar da nerede bebek diye soruyorlar:))
minyon tiplisin ozaman sen. o da iyiymiş :KK66:

Merhabaaa :KK25: sanırım aranızdaki en düşük haftalı gebe benim :) Allah nasip ederse nisanda gelecek pıtırcığım:)) Bu ilk hamileliğim ve haliyle biraz tedirginlik bolca heyecan ve ne yapacağını bilememe durumu var :)) Tabi bi de korku ya çocuğuma bişey olursa diye. Allah hepimizin yavrusunu korusun :dua:

Merhabaaa :KK25: sanırım aranızdaki en düşük haftalı gebe benim :) Allah nasip ederse nisanda gelecek pıtırcığım:)) Bu ilk hamileliğim ve haliyle biraz tedirginlik bolca heyecan ve ne yapacağını bilememe durumu var :)) Tabi bi de korku ya çocuğuma bişey olursa diye. Allah hepimizin yavrusunu korusun :dua:
Merhaba Canım hoş geldin aramıza:anneadayı: Yeni öğrendin sanırım gebeliği. İnşallah sağlıkla al kucağına bebeğini.. Sakin kalmaya çalış, çok iyi anlıyorum endişelerini. Bende sürekli ağlıyorum çok duygusal oluyor insan:KK43: Ama tüm bunlar çok normalmiş:KK200:

X