Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy maşallah gelsin paşalar:))hayırlı olsun canımmHastaneden geldim :) bir erkek bebek daha eklendi listemize iki tarama testi çok iyi cikti
Evet bana 11.haftada erkek olma ihtimali yüksek demişti ama tekrar gitmedim bi 15i ci haftaya gelelim 2 haftaya insallah tekrar gidicem bakalım oğluşum kararlı mı gelmekte yoksa bir kızım mı olucak merakla bekliyoruz kesinleşmesini:))Ay cidden bu sene erkek çocuk senesi galiba :)
Aminn insallah♡Hatırlı olsun herkesin bebişi
Benim 15 haftada kesin erkek dedi ulturasyonda gösterdi havalara uctum resmenEvet bana 11.haftada erkek olma ihtimali yüksek demişti ama tekrar gitmedim bi 15i ci haftaya gelelim 2 haftaya insallah tekrar gidicem bakalım oğluşum kararlı mı gelmekte yoksa bir kızım mı olucak merakla bekliyoruz kesinleşmesini:))
Hatırlı olsun herkesin bebişi
Canım yaa:)) resmen Allahın bir mucizesi bu melekler sabırsızlıkla zaman geçse diye bekliyoruz insallah sağlıkla alırız kucağımızaBenim 15 haftada kesin erkek dedi ulturasyonda gösterdi havalara uctum resmen
Amin inşallah btnmCanım yaa:)) resmen Allahın bir mucizesi bu melekler sabırsızlıkla zaman geçse diye bekliyoruz insallah sağlıkla alırız kucağımıza
Hayırlı olsun canımm ne güzel insallah sağlıkla doğsunlar:)Merhabalar herkese. Yeni hastaneden geliyorum. Bir kiz bebek eklendi listenize. 1 oglum vardi simdide kizim olacak insallah. Rabbim hepimize bebeklerimizi sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin ...
Merhabalar herkese. Yeni hastaneden geliyorum. Bir kiz bebek eklendi listenize. 1 oglum vardi simdide kizim olacak insallah. Rabbim hepimize bebeklerimizi sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin ...
çok güzel olmuş seninki maaşallahMerhabalar herkese. Yeni hastaneden geliyorum. Bir kiz bebek eklendi listenize. 1 oglum vardi simdide kizim olacak insallah. Rabbim hepimize bebeklerimizi sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin ...
ben de öyle hissettim. ilk haftalar özellikle geçmiyorduSelam kızlar ya zaman ilk 3 ay yavaş sonra çok hızlı geçiyor diyorlar insallah öyle geçer banada ilk 3 ay hep yerimizde sayıyormuşuz gibi geldi siz nasıl hissediyorsunuz?