Amin canım Allah razı olsun dua edin nolur bir kimyasal gebeligim oldu korkuyorum çok heyecanlıyımallahim keseyi gormeni pit pit lari almani karninda buyuyup kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim . allahim hayırlı kılsın hayirlisi olsun inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
**2018'de Meleklerini Bekleyen Anne Adayları**
- Konu Sahibi sabotta
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2018 anneleri 2018 bebek isimleri 2018 de ikiz bebek bekleyenler 2018 erkekbebek modası 2018 hamile giyim 2018 hamile modası 2018 hamilelik takvimi 2018 kızbebek modası alışveriş listesi bebek alışverişi doğum hastanesi gebe takibi gebelik gebelik ağız ve diş sağlığı gebelik aşısı gebelikte (hamilelikte) beslenme gebelikte (hamilelikte) varis gebelikte kilo alımı hamile ağız ve diş sağlığı hamile anneler hamile diyeti normal doğum sezeryan doğum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah canım Allah razı olsun.:)hoşgeldin hayırlı sağlıklı bi bebişin olur inşallah
- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.402
- 78
naptin canım benim gectimi basinin agrisi, ben bugün saat 3 gibi ise gittim anca firsat buldum buraya girmeye .ay inşallah ya. senin mesajına cevap verdikten sonra bende de bi ağrı oluşmaya başladı ki sorma. başımı sıktım saçımı açtım uzandım biraz. inşallah geçer.
- 17 Ağustos 2016
- 299
- 100
- 98
- 35
akşam dayanamadım parol içtim ben de. üzerine bi yarım saat falan uyudum. ama hafif bi ağrı yine vardı. yemekten sonra da dışarı açık havaya çıktım. geçti sonra.naptin canım benim gectimi basinin agrisi, ben bugün saat 3 gibi ise gittim anca firsat buldum buraya girmeye .
- 17 Ağustos 2016
- 299
- 100
- 98
- 35
hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cinsiyet için farklı teoriler var. dikkat ettin mi kendindeSelam benimde ocak 12 gibi dogumum olacak cinsiyetini simdilik bilmiyorum carsamba gunu ogrenecez
- 23 Mayıs 2017
- 836
- 351
- 23
Hanqisi soyluosnhayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cinsiyet için farklı teoriler var. dikkat ettin mi kendinde
- 17 Ağustos 2016
- 299
- 100
- 98
- 35
göbeğinin altında bi çizgi beliriyor hafiften. onun üzerinde çıkan tüyler yukarı bakarsa erkek aşağı bakarsa kız var mesela.Hanqisi soyluosn
- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Bende çıkmadı ama tüyler yukarı doğru bakıyor ama iki hafta önce doktor yüzde 80 kız dedi ayin yedisinde ayrıntılı ultrasonum bakalım ne dicekgöbeğinin altında bi çizgi beliriyor hafiften. onun üzerinde çıkan tüyler yukarı bakarsa erkek aşağı bakarsa kız var mesela.
- 23 Mayıs 2017
- 836
- 351
- 23
Yukari dogru gozukuyo am a ben gobegimide aldiriom :)) onun icin degismez migöbeğinin altında bi çizgi beliriyor hafiften. onun üzerinde çıkan tüyler yukarı bakarsa erkek aşağı bakarsa kız var mesela.
- 23 Nisan 2017
- 351
- 136
- 33
Aa bunu ilk kez duyuyorum:)benim yukarı bakıyor ve 11.haftada doktor yüksek ihtimal erkek dedi bakalım tutacak mı:))göbeğinin altında bi çizgi beliriyor hafiften. onun üzerinde çıkan tüyler yukarı bakarsa erkek aşağı bakarsa kız var mesela.
- 23 Mayıs 2017
- 836
- 351
- 23
Ama ben gobegimi aldiriorm o zaman degismez mi :) aAa bunu ilk kez duyuyorum:)benim yukarı bakıyor ve 11.haftada doktor yüksek ihtimal erkek dedi bakalım tutacak mı:))
- 23 Nisan 2017
- 351
- 136
- 33
Yönüne göre alınıyo ya değişmez galiba :))Ama ben gobegimi aldiriorm o zaman degismez mi :) a
- 23 Mayıs 2017
- 836
- 351
- 23
O zaman yukari dogru :) bakalim ttck mi carsamba gunu kismetseYönüne göre alınıyo ya değişmez galiba :))
- 23 Nisan 2017
- 351
- 136
- 33
Aynıydı sanırım günlerimiz seninle demi canım? Ben bi kaç hafta daha geçsin diyorum garanti olsun diye sen bi git bakalım ne diyecek doktorun?O zaman yukari dogru :) bakalim ttck mi carsamba gunu kismetse
- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Valla bu yıl erkek yılı diyorlar en az yirmi kişiden oğlum olacak diye duydum ben ve iki kişi daha kızı olacak yani sizinde erkek benceAynıydı sanırım günlerimiz seninle demi canım? Ben bi kaç hafta daha geçsin diyorum garanti olsun diye sen bi git bakalım ne diyecek doktorun?
- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.402
- 78
- 23 Mayıs 2017
- 836
- 351
- 23
15 oldu canim Benim bugun itibariyleAynıydı sanırım günlerimiz seninle demi canım? Ben bi kaç hafta daha geçsin diyorum garanti olsun diye sen bi git bakalım ne diyecek doktorun?
- 17 Ağustos 2016
- 299
- 100
- 98
- 35
bana da bi arkadaşım demiş. onda tutmuş. bende de tuttu bi de o hafif kahverengi çizgi kaç santimse okadar haftalık hamileymişsin. eskiden ebeler öyle anlarmış.Aa bunu ilk kez duyuyorum:)benim yukarı bakıyor ve 11.haftada doktor yüksek ihtimal erkek dedi bakalım tutacak mı:))