- 9 Ekim 2014
- 258
- 210
- 103
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Canim netten araştır çok korkulacak bi durum değil. Asıl stent takılmamasi erken doğumu baslatirmis.baslatirmis.local anestezi ile kolay takılır benegi zararı olmazmis.olmazmis doğumdan 1 ay sonrada alinirmisÇok tesekkur ederim kafam çok karışık gerçekten. Stent takılması doğum sancısını baslatiyormus çok korkuyorim
Evet okudum bende ama verilen anestezi de erken doğuma sebep olur dedi doktor birde erken zamanda çok fazla büyüdüğü için 36 haftada alcaz yoksa bobrekler çürür dedi. 40 haftayı beklemezmis : ( umarım hepimiz sağlıkla kavusuruzCanim netten araştır çok korkulacak bi durum değil. Asıl stent takılmamasi erken doğumu baslatirmis.baslatirmis.local anestezi ile kolay takılır benegi zararı olmazmis.olmazmis doğumdan 1 ay sonrada alinirmis
Amin insallah canimEvet okudum bende ama verilen anestezi de erken doğuma sebep olur dedi doktor birde erken zamanda çok fazla büyüdüğü için 36 haftada alcaz yoksa bobrekler çürür dedi. 40 haftayı beklemezmis : ( umarım hepimiz sağlıkla kavusuruz
Ben de Ağustos annesiyimYaz bebişleri toplanın bakalım :)
Merhaba Ben de
Merhaba ben de varı
merhaba ben de varımMerhabanasipse bende temmuz Annesiyim
Ben de Ağustos annesiyim kızım olacakBen de Ağustos annesiyim
Benim sen 23 ağustos gebeliğin bitimi diyor ama öncesine de sarkar mı acaba?Sezaryen olacağımDogumum 1 temmuz gozukuyor ama haziran sonu da olabilir ☺ yinede yaz annesiyim
Ay çok sevindim gözün aydın canım rabbim kolay hamilelek doğum nasip etsin inşallahHamile olduğumu Bugün öğrendim
maşallah canım darısı bize olsun inşallah normal mi peki?Bende 7 haziranda dogum yaptm yaz annesiyim o zaman
Hayir canm sezaryen oldm miyomum vardi zaten sezaryen istiyodm doktor normali yine onerdi ama yanasmadm sezaryen icn gun aldm gunume 1 hafta kala dogum sancilarm suyum nisanm geldi aniden sezaryene alindm zaten doktorm sezaryen sirasnda miyomumun bi kisminida temizledi zaten normal dogm yapamazmissn miyom yerin skıntılymıs dogru karar sezaryen oldu dedi. Bi sekilde oldu yani :)maşallah canım darısı bize olsun inşallah normal mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?