- 13 Aralık 2017
- 48
- 57
- 3
- 34
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Öyle tabiki sağlıklı olsunlarda boyle şeyler geçer tabiki. :)Valla hiç düşünmüyorum hic üzülmüyorum. Annem dediki hamile bazı kadınların yüzünü is (karalik) basar doğum teriyle silerlerki çıksın diye. Cok sukur bende oyle birsey olmadi, benim sadece karnimda birazda goguslerimde tuylenme oldu o kadarcık olsun. Ben kuzumu 2 yıl beklemişim
Valla ense kalınlığım yüksekti düşmeye başlamış. Birde harmony test yaptırdım sonucu 1/10000 çıktı. düşük risk yazıyordu.
Valla haftaya normal doktoruma, ondan 3 hafta sonra da perinatologa gözükücem. Sonuçlar ne çıkacak bilmiyorum. Ensede düşüş var , harmony temiz çıktı ama hala başka sorunlar çıkabilir... Allah yardımcımız olsun... İnş hayırlı habeler alırım...Allah sukur canim. Insallah hic bir sorun yoktur
canim benim ense kalinligi guzel cikti. kalinlik 3,5 tan dusuk olmaliydi benimki 1.5 gibi falan cikti ama kesin sonuclar daha cikmadi onu bekliyorum. bu hafta sonu cikar heralde.
Valla haftaya normal doktoruma, ondan 3 hafta sonra da perinatologa gözükücem. Sonuçlar ne çıkacak bilmiyorum. Ensede düşüş var , harmony temiz çıktı ama hala başka sorunlar çıkabilir... Allah yardımcımız olsun... İnş hayırlı habeler alırım...
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahselam herkese yeni üye oldum ve Allah nasip ederse Temmuz annesi olucam. Sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah bebişlerimiz.
Amin canim saolasinHayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben gecen hafta öğrendim ondan önce gördü ama netlesmeden söylemek istemedi benimde kızım olcakBugün ikili test yaptırdım bende 10 güne çıkar dedi doktor bide cinsiyeti için tahminde bulundu erkek olabilir dedi bunu kemik yapısına bakarak söyledi sanirimsizden öğrenenler varmı acaba
Oyy maşallah Allah sağlıkla kucaklarimiza almayı da nasip etsin inşallah miniklerimiziBen gecen hafta öğrendim ondan önce gördü ama netlesmeden söylemek istemedi benimde kızım olcak
Amin inşallah :)Oyy maşallah Allah sağlıkla kucaklarimiza almayı da nasip etsin inşallah miniklerimizi
Hayırlı olsun gebeliginiz canim. doktorum böyle bir testten bahsetmedi. İkili tarama yaptiracam ben.merak ettim simdi var mı bu testi yaptıracak olan anne adayları.Selam hepinize.
Bende ağustos annesi olacağım kısmetse.
2 hafta sonra prenatal test yaptıracağım aranızda yaptıran oldu mu?
Keseyi görmediniz mi 7.haftada yazıyor gebeliğiniz?Kizlar beta hcg değeri nezamana kadar iki kat artiyo benim değerlerin artışı yavaşlamis 4 gün önce 4100lu bir değerdi bugün 8900 lu bir değer çıktı 16400 civarı olmasi gerekmezmiydi doktora gösteremedim yine bis gebelik mi geçiriyorum acaba bilgisi olan varsa lutfen
Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun gebeliginiz canim. doktorum böyle bir testten bahsetmedi. İkili tarama yaptiracam ben.merak ettim simdi var mı bu testi yaptıracak olan anne adayları.
Aynen bende merak ettim arastirdim daha sonra.bu bilgileri edindim.yurt dışında yapılıyormus sanirim test.daha doğrusu tahliliniz oradaki laboratuar a gonderiliyor.aslinda çok güzel bir testmis. diğer tarama testlerine gerek kalmıyor hiç.Çok teşekkür ederim.
Sende sağlıkla kucağina al inşallah bebeğini.
Bu test ikili,üçlü tarama testleri yerine yapılıyor,anneden kan alınarak. Down sendromu,Edwars sendromu, patau sendromu,turner sendromu, triple x sendromu, kleinfelter sendromu,jakobs sendromuna bakılıyormuş kandan. %80-85 doğruluk payı varmış. Benim ikinci çocuğum. Yaş 35 bu sebeple doktor önerdi. Yaptıracağım. Tarama testlerini yapmaya gerek kalmıyormuş bu durumda.
Cinsiyet tespitide yapılıyormuş bu testle,10 haftadan itibaren.
Benim bildiklerim bunlar. Yaptıran oldu mu merak ettim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?