- 28 Eylül 2017
- 19
- 15
- 3
- 34
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
bende haftaya yaptircam cok heycanliyim sonuclarin cikinca banada bildir canim
Ay canım sende hamılesın dıger forumlardan hatırlıyorum gozun aydın canım5+4 olupta keseyi göremeyen var mı aranız da? Doktor pazartesi tekrar bakıcak belli belirsiz bişeyler gördü ama net birşey demedi pazartesi tekrar bakalım ozaman görünür dedi.
Ay bıde ıkı mınnos Allahım mucızelerı kuzum2 kese gördük canım ikizlermiş
Bende haziran annesi olucam inşallahMerhaba nasipse bende haziran annesi olucam
Hosgeldın guzel anneBende temmuz annesi olucam nasipse ❤
Kuzumm ❤❤❤Hosgeldın guzel anne
Amin canım inşallahMerhabalar nasip se bende temmuz ya da agustos annesi olcam inşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımiza bebislerimizi almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah canim hayirlisiyla bebişlerimizi kucağımiza almayı nasip etsin insallahkızlar 7+3 olduk bizde mucizemle kalp atışlarımızı duydu Allaha binlerce kez şükür doğum tarihimiz 13 ağustosmuş.
Oyle canim ben de yasiyorum aynı seyleri. Allah razi olsun eşimden her seyi o yapiyor, yemek, bulaşık, temizlik. Hele mutfagin onunden gecemiyorum ev kokuyor resmen burnumaArkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim mide bulantım çok oluyor çok halsizim hiçbir şey yapasımda gelmiyor sizinde öyle mi ?
Hayırlı olsun canımMerhaba bende haziran annesiyim :)
Tesekkur ederim 15. Haftamdaym yarin cinsiyeti belli olacak bakalım çok heycanliyim :)Hayırlı olsun canım
Ay ne guzell kuzum ınsan her anında baska bir heycanlı oluyorTesekkur ederim 15. Haftamdaym yarin cinsiyeti belli olacak bakalım çok heycanliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?