- 27 Temmuz 2017
- 51
- 31
- 3
- 41
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
merhaba kaçıncı haftanda kalp atışını duydun ?Herkese merhababen de şimdi doktordan geldim. Kese ve yolk kese oluşmuş. Gördük çok şükür minik fındığımı
ne bilim sanki oynuyor dikkat et arada oluyornasil hareket ediyorki hic dikkat etmedim ben, benim ikinci hamileligim ama hareket etmesi icin biraz erken degil mi ?
Ben varim canim. Ayni durumdayız, tum gun midem bulaniyor, agriyor. Kokulara dayanamiyorum. Dogru düzgün bir sey de yiyemiyorum. Her gün biraz daha artiyor. Bir çaresi yok sanirim7+1 oldum hala midem kaynıyor,bulanıyor,yanıyor hoff bisey yiyemiyorum su bile içemiyorum.benim gibi olan var mi?
Ben varim canim. Ayni durumdayız, tum gun midem bulaniyor, agriyor. Kokulara dayanamiyorum. Dogru düzgün bir sey de yiyemiyorum. Her gün biraz daha artiyor. Bir çaresi yok sanirim
Bende varım canım 7+3 üm. Bazen iyi gibiyim, bazende midem aşırı bulanıyor boğazıma kadar geliyor yerlerde kivraniyom resmen. Gözümden dahi yaş geliyor. Imdat diye bagirasim geliyor tam o sırada:) Bende bir tek hafif tuzlu domates yediğim zaman rahatliyom içim açılıyor ve kendime geliyom biraz. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahAllah yardımcımız olsun. 1 ay daha sabret diyorlar. Bi elma rahatlatıyor midemi .
Insallah bir aydan sonra biter bu durum. Üzülüyorum bebise faydali seyler yiyemedigim içinAllah yardımcımız olsun. 1 ay daha sabret diyorlar. Bi elma rahatlatıyor midemi .
Mideni rahatlatan bir yiyecek yok mu canım, onu yesen arkasından diğer gıdalardan azda olsa yiyebilirsin belkiInsallah bir aydan sonra biter bu durum. Üzülüyorum bebise faydali seyler yiyemedigim için
Brn de aynı durumdayım canım yiyesim gelmiyor yiyince çıkarıyorum yemeyince açlıktan bulanıyor bi tatsız tuhafım yanı bu aralar Allah yardımcımız olsun.bebek için endişelenme doktorum ilk 3ay annenin deposundan beslenir bebek dedi zorlama kendini yemek için dediY Yokgibiyim malesef hicbir sey rahatlatmiyor canim ya sadece mandalina yiyebiliyorum baska hiçbir sey yiyesim yokkusmaktan da bıktım bogazimda enfeksiyon var daha kötü yapıyor, yemiyorum ben de
Aynen canim benim doktorum da aynisini soyledi ama icim rahat etmiyor yine de üzülüyorumBrn de aynı durumdayım canım yiyesim gelmiyor yiyince çıkarıyorum yemeyince açlıktan bulanıyor bi tatsız tuhafım yanı bu aralar Allah yardımcımız olsun.bebek için endişelenme doktorum ilk 3ay annenin deposundan beslenir bebek dedi zorlama kendini yemek için dedi
İnşallah canım inşallah onun hatrına katlanıyoruz zatenAynen canim benim doktorum da aynisini soyledi ama icim rahat etmiyor yine de üzülüyorumzor bir surecmis ama bir ay sonra duzepecek bir sey insallah. Bebişlerimiz iyi olsun gerisi onemli degil. Saglikli bir sekilde aliriz insallah kucagimiza
Allah yardimcın olsun canım. Çok zor. Benim de bulantılarım çok fazla. Azda olsa birşeyler yemeğe gayret ediyorum, çok halsizim, bir iş yapamıyorum. Birde 2 buçuk yaşına girmek üzere olan oğlum var çok eziyet ediyor, mahfoluyom bu bulantilarla. Inşallah çabuk atlatırız bu günleri. Su bile içemiyorum doğru dürüstY Yokgibiyim malesef hicbir sey rahatlatmiyor canim ya sadece mandalina yiyebiliyorum baska hiçbir sey yiyesim yokkusmaktan da bıktım bogazimda enfeksiyon var daha kötü yapıyor, yemiyorum ben de
Çubuk kraker olmasa zaten ne yapariz :) ikili test nedir?Ayni durum bende de var hanimlar.bizde 9+6 olduk.hala midem cok bulaniyor.tiksinme de var bende et türü ber şeyden. Ayva çubuk kraker salatalık iyi geliyor banada .siz de deneyin isterseniz belki iyi gelir .buarada ikili test yaptıran var mi aranizda .Nerede ne kadara yaptirdiniz.ben istanbuldayim
Ikili teat gebeliğin 12 -16 haftaları arasında yapılıyormus .kan ve ultrasonla bebegin ense kalinligina falan bakiyorlar.gelişimi için gerekli bir testmisÇubuk kraker olmasa zaten ne yapariz :) ikili test nedir?
Doktor haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi. Bu yuzden haftayi iple çekiyorum. İçim o zaman rahatlicak.merhaba kaçıncı haftanda kalp atışını duydun ?
Anladım benim için erken :) Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemizeIkili teat gebeliğin 12 -16 haftaları arasında yapılıyormus .kan ve ultrasonla bebegin ense kalinligina falan bakiyorlar.gelişimi için gerekli bir testmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?