- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.121
Adetin 3. günü hormon düzeyine bakıp yumurta gelişimi ve çatlamasında etkili hormonları kontrol ediyorlar. Adet bittikten 3 gün sonra yapılacak testler fikir vermeyebilir. Bu nedenle bir sonraki adeti beklemelisin bence canım.Kızlar devlet hastanesinde hormon testi yapıyorlar mı? Ve adetin 3. günü mü yapılıyor sadece? Adetim biteli 3 gün oldu. Şimdi yaptıramaz mıyım?
Ben en son 25 aralikta adet oldum 1 seneye yakin korunmuyoruz doktor bir skntı yok dedi ama hala beklemedeyimSon adet tarih ne ben çalışmalara başladım bu ay şuan yumurtlama günlerindeyim kızıma ilk ayda hamile kalmıştım 4 ay geçti hala gelen giden yok bu sefer
Benimde ayni sekildeBen henüz doktora gitmedim bugünler yumurtlama günü çok iyi değerlendiriyorum inşsllah olacak
Spermlerı öldurdugunu bılıyorum su bazlı olanları kullan derım kayganlastorıcıda cnm eczaned n bılgı alabılırsınMerhaba ben 2 yıl2aylık evliyim uzun zamandır vajinismus belasıyla uğraşıyordum sonunda yendim eşimle 2defa birlikte olduk..bebek istiyoruz ama ben kayganlaştırocı veya bebek yağı olmadan ilişkiye giremem sanırım çünkü çok kuruluğum var...bunların bebek olmasına bir zararı olur mu??ya da ne yapmak gerekir
Insallah canim rabbim hepimize nasip eder insallah ☺Bende 2018 de hamiş kalmak isteyenlerdenim kızlar bende katılıyorum aranıza :)
Insallah canim rabbim hepimize nasip eder insallah ☺
Ne kadarlik evlisin yenimi dusundun cocuk olayiniİns canım inşallah
Ne kadarlik evlisin yenimi dusundun cocuk olayini
Ben en son su bazlı kayganlaştırıcı kullandım ilişkiye gireli 4gün oldu...yumurtlama dönemime denk gelmişti ilişki dünden beri kasıklarım ağrıyor ve normalden çok fazla akıntım oluyor...ama adetime daha10 gün var böyle birşey yaşayan oldu mu bu akıntı nedir böyle kiSpermlerı öldurdugunu bılıyorum su bazlı olanları kullan derım kayganlastorıcıda cnm eczaned n bılgı alabılırsın
Dıkkat et enfeksıyon olmadn cnm bekle bıraz dahaBen en son su bazlı kayganlaştırıcı kullandım ilişkiye gireli 4gün oldu...yumurtlama dönemime denk gelmişti ilişki dünden beri kasıklarım ağrıyor ve normalden çok fazla akıntım oluyor...ama adetime daha10 gün var böyle birşey yaşayan oldu mu bu akıntı nedir böyle ki
Valla kaşıklarımda baya ağrı var adet öncesi olurdum böyle ama daha 10gün var adetimeDıkkat et enfeksıyon olmadn cnm bekle bıraz daha
Cok akıntın olursandr a gıtValla kaşıklarımda baya ağrı var adet öncesi olurdum böyle ama daha 10gün var adetime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?