- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.161
banada bu ay rahim filmi çekelim dedi gitmicem valla artık gerçekten yoruldum. Biraz akışına bırakmayı düşünüyorumBende sen yumurta tembelliği var :/ kaç kere iğne vuruldun.benim doktorm 2 ay öyle Deneyelim aşılamaya geçeriz demişti
Ben de öyle bana da aşılama dedi bu ay ama beklemek istiyorumbanada bu ay rahim filmi çekelim dedi gitmicem valla artık gerçekten yoruldum. Biraz akışına bırakmayı düşünüyorum
Bencede bekle canım herşey Allahtan. Belkide doğru zamana henüz ulaşamadıkBen de öyle bana da aşılama dedi bu ay ama beklemek istiyorum
Canım ben senin yerinde olsam rahim filmi çektirip bir sorun yoksa öyle akışına bırakırım. Rahim filmi bir çok bilgi veriyor sonuçta. Benim ameliyat kararım onunla alındı mesela.. Bu ameliyatı olmadan da çabala dur boşunaymış çünkü tüpte iltihap vardı.banada bu ay rahim filmi çekelim dedi gitmicem valla artık gerçekten yoruldum. Biraz akışına bırakmayı düşünüyorum
2 gün gecikmiş bence test yapabilirsin.Ya benim bat im da 10 ocak ti ama ne gelen var ne giden ne zaman test yapsam acaba
Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın.Selam aranıza yeni katıldım pkoluyum bende cocuk düşünuyorum 5 ay oldu düşüneli inofolic verdi doktor
Umarım çok bekletmez seni minik mucizen ve güzel haberler ile gelirMerhaba arkadaşlar biz de 5 aydır bebek düşünüyoruz herhangi bir problem çıkmadı ama maalesef henüz o mutlu haberi alamadık.
Bugun soğan kürüne başladım inşallah şifasını buluruz.
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ama gerçekten çok korkuyorum. Benim doktorumun yönlendireceği yer bayıltmadan yapıyormuş. Benim etrafımdaki insanlar zaten dahada korkuttular beniCanım ben senin yerinde olsam rahim filmi çektirip bir sorun yoksa öyle akışına bırakırım. Rahim filmi bir çok bilgi veriyor sonuçta. Benim ameliyat kararım onunla alındı mesela.. Bu ameliyatı olmadan da çabala dur boşunaymış çünkü tüpte iltihap vardı.
Ben de çok korkuyordum ki burada anestezi seçeneği hiç yok. Benim ağrı eşiğim çok düşüktür. Kardeşim yaptırdı ondan biliyordum ve hiç istemiyordum. Gelip Türkiye de mi yaptırsam diyordum. Doktor 1 saat önce 2 apranaks 2 buskopan iç dedi. İçtim. O kadar korkuyorum ki yarım saat kala da 2 buskopan daha içtim cesaret edemedim 2 apranaks daha içecektim yoksa :) ağrım oldu mu evet oldu ama dayanılmayacak gibi bir ağrı değildi adet ağrısı gibi geçti. Tüm uygulama boyunca hep daha fazla artacak diye ağrının artmasını dayanılmaz olmasını bekledim ama bitti dediler :)Ama gerçekten çok korkuyorum. Benim doktorumun yönlendireceği yer bayıltmadan yapıyormuş. Benim etrafımdaki insanlar zaten dahada korkuttular beni
Canim nasilsin nasil gidiyo hamileleik ne kadarlik bebisimiz☺GEBELİĞE HAZIRLIK AŞAMALARI,OVULASYON ZAMANLARI HERŞEYİ KONUŞALIM KIZLAR BUYRUN GELİN HEPİNİZİ BEKLİYORUM...2018 YILINDA HERKESİN KUCAĞI BEBİŞLE DOLSUN İNŞALLAH
Pazartesiye kadar beklicem2 gün gecikmiş bence test yapabilirsin.
Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın.
Umarım çok bekletmez seni minik mucizen ve güzel haberler ile gelir
Belki daha da net görünür hamilelik varsa.. umarım pazartesi güzel haberler alırsın.Pazartesiye kadar beklicem
2 gün gecikmiş bence test yapabilirsin.
Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın.
Umarım çok bekletmez seni minik mucizen ve güzel haberler ile gelir
Insallah canimBelki daha da net görünür hamilelik varsa.. umarım pazartesi güzel haberler alırsın.
Yanı düşüncesi bile bana o kadar korkunç geliyor ki. Zaten evliliğimin başlarında tam anlamıyla vajinismus olmasada ona benzer sıkıntı çektim bir süre o yüzden bu tür konularda çok zayıf bi insanım:)Ben de çok korkuyordum ki burada anestezi seçeneği hiç yok. Benim ağrı eşiğim çok düşüktür. Kardeşim yaptırdı ondan biliyordum ve hiç istemiyordum. Gelip Türkiye de mi yaptırsam diyordum. Doktor 1 saat önce 2 apranaks 2 buskopan iç dedi. İçtim. O kadar korkuyorum ki yarım saat kala da 2 buskopan daha içtim cesaret edemedim 2 apranaks daha içecektim yoksa :) ağrım oldu mu evet oldu ama dayanılmayacak gibi bir ağrı değildi adet ağrısı gibi geçti. Tüm uygulama boyunca hep daha fazla artacak diye ağrının artmasını dayanılmaz olmasını bekledim ama bitti dediler :)
Eğer çok emin değilsen yine de uyumak istiyorsan imkan varsa doktora sorup dışarıda yaptırıp sonuç götürebilirsin belki.ama bence hiç gerek yok.
Senin bu merkez dışanda bir yerde anestezili çektirme şansın yok mu peki? Bu film önemli çünkü.Yanı düşüncesi bile bana o kadar korkunç geliyor ki. Zaten evliliğimin başlarında tam anlamıyla vajinismus olmasada ona benzer sıkıntı çektim bir süre o yüzden bu tür konularda çok zayıf bi insanım:)
Var aslında narkoz verip rahim filmi cekelim diye beni ilk orası çağırmıştı. Galiba seçimimi ordan yana yapacağım. Ama şuan ki doktorumada o kadar güveniyorum ki hiç endişen olmasin acısını çok az hissedersin belki benim yönlendirdigim hastalarım geldiklerinde bana teşekkür ettiler dediSenin bu merkez dışanda bir yerde anestezili çektirme şansın yok mu peki? Bu film önemli çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?