- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi princess--3579
- #1.141
Bende 3 yillik ewliyim 1 seneye yakin dusunuyoruzHayır canım 1.5 yıllık evliyim bir boş gebeliğim birde kimyasal gebeliğim oldu şimdi klomene kullanmaya başladım sen ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 3 yillik ewliyim 1 seneye yakin dusunuyoruzHayır canım 1.5 yıllık evliyim bir boş gebeliğim birde kimyasal gebeliğim oldu şimdi klomene kullanmaya başladım sen ?
Bende 3 yillik ewliyim 1 seneye yakin dusunuyoruz
Hayirlisi olsun insallah rabbim yeni yilda hepimize nasip eder insallahBiz evlendigimizden beri düşünüyoruz ama bazı sebeplerden tedaviye baslayamamistim şimdi artık gerisi nasip
Hayirlisi olsun insallah rabbim yeni yilda hepimize nasip eder insallah
Canım bende doktoruma danışmıştım. Özellikle gebelik düşündüğün dönemde asla kullanmamanı tavsiye ederim sonuçta kimyasal bişey spermin kalitesini etkiliyor demiştiMerhaba ben 2 yıl2aylık evliyim uzun zamandır vajinismus belasıyla uğraşıyordum sonunda yendim eşimle 2defa birlikte olduk..bebek istiyoruz ama ben kayganlaştırocı veya bebek yağı olmadan ilişkiye giremem sanırım çünkü çok kuruluğum var...bunların bebek olmasına bir zararı olur mu??ya da ne yapmak gerekir
Peki bu pre seed diye bir jel var onu deneyen bar mı gerçekten hamileleiğe yardımcı mıCanım bende doktoruma danışmıştım. Özellikle gebelik düşündüğün dönemde asla kullanmamanı tavsiye ederim sonuçta kimyasal bişey spermin kalitesini etkiliyor demişti
Teşekkür ederim canım. Dediğin gibi bundan sonra herşey güzel olacak bence de. Sen napıyorsun ? Ne durumdasın ?Geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra sorunsuz bir şekilde ilerler ve en kısa zamanda gebe kalırsın
Ben şuan beklemedeyim canım adetime 1 hafta var her ay ki rutin bekleyiş :)Teşekkür ederim canım. Dediğin gibi bundan sonra herşey güzel olacak bence de. Sen napıyorsun ? Ne durumdasın ?
Bende ona yalnızca internette denk gelmiştim. Çevremde kullanan hiç kimse yok. Gerçekten fayda sağlayacak birşey olsaydı doktorlarımız mutlaka tavsiye ederlerdi diye düşünüyorum. Bunlar çok hassas konular her duyduğumuza inanmamakta fayda var sonuç olarak kimyasal içerik mutlaka barındırıyordur. Allah korusun kaş yapalım derken göz çıkartmayalım.Peki bu pre seed diye bir jel var onu deneyen bar mı gerçekten hamileleiğe yardımcı mı
Tabikide gitmelisin. Dünyanın sonu değil ya belki bi kan testi yapar ve sürpriz olur :) belkide kist vardır dediğin gibi ki eğer varsa hemen tedavisini ol en azından zaman kaybetme derim. Hepsi bir yana Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah. Hayat sürprizlerle doludur :)Merhaba bayanlar :) ben geçen ay rahim filmi çekildim ve bugün adet döngümün 41.günü daha önce hiç bu kadar gecikmemiştim.gebelik testi yaptm,erken gebelik testlerinden de yaptm negatif çıktı.doktorum ya kistin var ya hamilesin gel bakalım dedi ama gerçekle yüzleşmekten korkuyorm.sizce ne yapmalıyım?
Aleykümselam tabiki anlar. Ultrasonda herşeyi çok net görüyor. Normal şartlara göre şuan yüksek ihtimalle çatlamış olması gerekiyorHerkese selam
Yarın doktorum çağırdığı için yine gidicem
Adetimin 20. günü olacak yarın
Sanırım yumurtamın durumuna bakıcak
Ne görmeyi umuyor acaba
Çatlamış yumurtayı anlar mı
Bu sabah malesef adet olmuşum:/ yoruldum artık...Tabikide gitmelisin. Dünyanın sonu değil ya belki bi kan testi yapar ve sürpriz olur :) belkide kist vardır dediğin gibi ki eğer varsa hemen tedavisini ol en azından zaman kaybetme derim. Hepsi bir yana Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah. Hayat sürprizlerle doludur :)
Hepimizin her ay yaşadığı hüsranBu sabah malesef adet olmuşum:/ yoruldum artık...
Her öyle umutlar büyütüyoruz ki içimizde:/ senin problemin ne canımHepimizin her ay yaşadığı hüsran![]()
yumurta tembelliği canım her ay klomen ve çatlatma iğnesiHer öyle umutlar büyütüyoruz ki içimizde:/ senin problemin ne canım
Bende sen yumurta tembelliği var :/ kaç kere iğne vuruldun.benim doktorm 2 ay öyle Deneyelim aşılamaya geçeriz demiştiyumurta tembelliği canım her ay klomen ve çatlatma iğnesi