Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay femara kullanmistim. Sol tarafta 18 mm yumurtam olmustu. 20 mm ken çatlatma ignesi vuruldum. 3 ocak carsamba günü. Doktorum Çarşamba cuma ve cumartesi gecesi ilişki önerdi.

Dunde yani 21. 22. Gun gibi oluyor progesteron tahlili istedi. 11.34 çıktı. Sonuç normal dedi.

Benim dün gece ve bugün soltarafimda hafif hafif ağrılarım olmaya başladı. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?Yerleşme aşaması falan ?

Birde bugün çatlatma ignesinin 8. Gunundeyim. Bata 6 7 gün var gibi. Nr zaman test yapsamkesin sonuç alırım? Fikri, bilgisiolan var mı ?

Merhaba ben 2 yıl2aylık evliyim uzun zamandır vajinismus belasıyla uğraşıyordum sonunda yendim eşimle 2defa birlikte olduk..bebek istiyoruz ama ben kayganlaştırocı veya bebek yağı olmadan ilişkiye giremem sanırım çünkü çok kuruluğum var...bunların bebek olmasına bir zararı olur mu??ya da ne yapmak gerekir
Canım bende doktoruma danışmıştım. Özellikle gebelik düşündüğün dönemde asla kullanmamanı tavsiye ederim sonuçta kimyasal bişey spermin kalitesini etkiliyor demişti

Merhaba bayanlar :) ben geçen ay rahim filmi çekildim ve bugün adet döngümün 41.günü daha önce hiç bu kadar gecikmemiştim.gebelik testi yaptm,erken gebelik testlerinden de yaptm negatif çıktı.doktorum ya kistin var ya hamilesin gel bakalım dedi ama gerçekle yüzleşmekten korkuyorm.sizce ne yapmalıyım?

Peki bu pre seed diye bir jel var onu deneyen bar mı gerçekten hamileleiğe yardımcı mı
Bende ona yalnızca internette denk gelmiştim. Çevremde kullanan hiç kimse yok. Gerçekten fayda sağlayacak birşey olsaydı doktorlarımız mutlaka tavsiye ederlerdi diye düşünüyorum. Bunlar çok hassas konular her duyduğumuza inanmamakta fayda var sonuç olarak kimyasal içerik mutlaka barındırıyordur. Allah korusun kaş yapalım derken göz çıkartmayalım.

Merhaba bayanlar :) ben geçen ay rahim filmi çekildim ve bugün adet döngümün 41.günü daha önce hiç bu kadar gecikmemiştim.gebelik testi yaptm,erken gebelik testlerinden de yaptm negatif çıktı.doktorum ya kistin var ya hamilesin gel bakalım dedi ama gerçekle yüzleşmekten korkuyorm.sizce ne yapmalıyım?
Tabikide gitmelisin. Dünyanın sonu değil ya belki bi kan testi yapar ve sürpriz olur :) belkide kist vardır dediğin gibi ki eğer varsa hemen tedavisini ol en azından zaman kaybetme derim. Hepsi bir yana Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah. Hayat sürprizlerle doludur :)

Kızlarr meraba bende 6senelik ewliyim 4yaşında kızımvar 2senedir tekrar istiyoruz bebek pkoluyum:KK43: tedawi gördüm klomen çatlatma iğnesi ama tutmadı ben 35günde bi adet oluyorum adet olmadan 10gün önce göğüs ağrılarım başlıo normalde aralığın 13.de adet oldum ama şuan hiç bi adet belirtim yok ne karın ağrısı ne göğüs agrısı sadece vücudumda aşırı siwilce we üşüme war adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki oldu bugune kdr şuan kendimi burda buldum umut dünyası mı desek bilemedim :)

Herkese selam
Yarın doktorum çağırdığı için yine gidicem
Adetimin 20. günü olacak yarın
Sanırım yumurtamın durumuna bakıcak

Ne görmeyi umuyor acaba
Çatlamış yumurtayı anlar mı

Herkese selam
Yarın doktorum çağırdığı için yine gidicem
Adetimin 20. günü olacak yarın
Sanırım yumurtamın durumuna bakıcak

Ne görmeyi umuyor acaba
Çatlamış yumurtayı anlar mı
Aleykümselam tabiki anlar. Ultrasonda herşeyi çok net görüyor. Normal şartlara göre şuan yüksek ihtimalle çatlamış olması gerekiyor

Tabikide gitmelisin. Dünyanın sonu değil ya belki bi kan testi yapar ve sürpriz olur :) belkide kist vardır dediğin gibi ki eğer varsa hemen tedavisini ol en azından zaman kaybetme derim. Hepsi bir yana Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah. Hayat sürprizlerle doludur :)
Bu sabah malesef adet olmuşum:/ yoruldum artık...

Back