- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.081
Sadece şunu değerlendir, stresli birisiysen ve yumurtladım yumurtlayacağım kaçırdım mı diye kendini kasacaksan bence deneme ekstra yük alma Üstüne.. Ama sakinsen bence çok pratik ve kafan net oluyor en azından.Bir de oyle deneyelim ne kaybederiz ki
Bende öyle canım pko falan yoksa normalide bu zaten yani 1 tane yumurta olur pko degilsen oda testte gözüken:)Ben sabah akşam yapmıyorum ilk başlarda. çünkü teste biraz erken başlıyoruz ya.. mesela bugün 9. Günüm adetten sonra, çizgi çok silik o nedenle akşam yapmam ama muhtemelen pazartesi iyice belirgin olur o zaman ben de sabah akşam devam ediyorum silikleşince de bırakıyorum.
Kesinlikle adetler düzenli olsa bile kişinin kendi yumurtlaması da her ay aynı gün olmuyor. Bir de yumurtlamadan 14 gün sonra adet diyorlar ama ben daha önce test ile gördüm 2 gün erken yumurtladım ve 16 gün sonra gününde başladı adetim.Bende düzenli adet gören biriyim önceki ay yumurtam 12 de oldu 13 de çatladı sanırım bu ayda 15 gün koyuydu testim yani yumurtalama bile degisebiliyor o yüzden en güzeli ovu testi canım dene değerlendir inşallah güzel haberini alırız ❤
deneyim öbür ay bende merak ettim simdi insallah hepimizin guzel haberlerini duyariz. Nasil bi beklentisizim ki bende daha bu ay sonuclanmadan öbür ayi düsünüyorumBende düzenli adet gören biriyim önceki ay yumurtam 12 de oldu 13 de çatladı sanırım bu ayda 15 gün koyuydu testim yani yumurtalama bile degisebiliyor o yüzden en güzeli ovu testi canım dene değerlendir inşallah güzel haberini alırız ❤
Ben korunmayı birakali 14 ay oldu ondan önce hiç ovu demedim geçen ay denedim ama esimde sprem düşüklüğü ve hızda düşükluk var ondan kaynaklı sorunumuz var onun dışında nasip dedik bekliyoruz 1 kızım var 6 yaşında :)Ne kadar zamandir bu sekilde deniyosunuz
Allah bagislasin ne güzel darisi basimiza istiyorum ya hic olmaz gibi geliyor smdi banaBen korunmayı birakali 14 ay oldu ondan önce hiç ovu demedim geçen ay denedim ama esimde sprem düşüklüğü ve hızda düşükluk var ondan kaynaklı sorunumuz var onun dışında nasip dedik bekliyoruz 1 kızım var 6 yaşında :)
Ben bir sene ama farkı bir sorunum varmış. 1,5 sene önce miyom ameliyatı oldum ve açık ameliyata bağlı yapışıklıklar ve enfeksiyon gelişmiş sol tüpüm 5 cm genişlemiş ve o sorunlu tüp hamile kalmamı engellemiş. ameliyat oldum 2 hafta önce sol tüpüm alındı şimdi 6 ay deneyeceğiz çünkü hormon testlerimiz sağ tüp yumurtalık ve rahim içi sorunsuz. olmazsa aşılama sanırım. Ama doktor olmaması için hiçbir neden yok herşey yolunda diyor. Bakalım göreceğiz :)Ne kadar zamandir bu sekilde deniyosunuz
Yok kasmam heralde bende kendimi taniyamiyorum ki bu bebek konusu beni bastan asagi degistirdiSadece şunu değerlendir, stresli birisiysen ve yumurtladım yumurtlayacağım kaçırdım mı diye kendini kasacaksan bence deneme ekstra yük alma Üstüne.. Ama sakinsen bence çok pratik ve kafan net oluyor en azından.
Öyle düşünme canım Rabbim vermiş daha önce geçmiş olsun bu arada insallah tekrar nasip eder kürtaj sonrası gebe kalınması daha kolay vücudun bu hormona hazır olduğu için inşallah en kısa zamanda sağlıkla sihatle kucağına alacağın bi melek daha hediye eder Rabbim sana ❤Allah bagislasin ne güzel darisi basimiza istiyorum ya hic olmaz gibi geliyor smdi bana
Cok gecmis olsun doktor bi sey yok diyosa yoktur insallah olur aslnda hic dusunmemek lazimda nedense biz kadinlar bunu beceremiyoruzBen bir sene ama farkı bir sorunum varmış. 1,5 sene önce miyom ameliyatı oldum ve açık ameliyata bağlı yapışıklıklar ve enfeksiyon gelişmiş sol tüpüm 5 cm genişlemiş ve o sorunlu tüp hamile kalmamı engellemiş. ameliyat oldum 2 hafta önce sol tüpüm alındı şimdi 6 ay deneyeceğiz çünkü hormon testlerimiz sağ tüp yumurtalık ve rahim içi sorunsuz. olmazsa aşılama sanırım. Ama doktor olmaması için hiçbir neden yok herşey yolunda diyor. Bakalım göreceğiz :)
Evet zaten yumurtlama şikayerlerini de yaşadığım için anlamak zor olmuyor. Fakat bazen alakasız zamanda da ağrılar çekiyordum tam bir yumurtlama ağrısı olmasa bile vardı yani sol tüpümde sorun varmış o da ağrı yapabilirmiş. Bu ay nasıl geçecek merak ediyorum o nedenle. 15 gün önce sorunlu tüp alındı çünkü.Bende öyle canım pko falan yoksa normalide bu zaten yani 1 tane yumurta olur pko degilsen oda testte gözüken:)
ayy amin ya insallah. Bende kendimi oyle avutuyorum bi kere oldu yine olur diyorum olmamasi icin bi sebepte yok cok sukur. Sadece Allah in ol demesi gerekiyo rabbim insallah aratmaz duadan baska elimden bisey gelmiyo. Gidenin boslugu beni fazla etkilediÖyle düşünme canım Rabbim vermiş daha önce geçmiş olsun bu arada insallah tekrar nasip eder kürtaj sonrası gebe kalınması daha kolay vücudun bu hormona hazır olduğu için inşallah en kısa zamanda sağlıkla sihatle kucağına alacağın bi melek daha hediye eder Rabbim sana ❤
Çok geçmiş olsun canım inşallah hiç bi şikayetin olmaz seninde güzel haberini alırız önümüzdeki ay ❤Evet zaten yumurtlama şikayerlerini de yaşadığım için anlamak zor olmuyor. Fakat bazen alakasız zamanda da ağrılar çekiyordum tam bir yumurtlama ağrısı olmasa bile vardı yani sol tüpümde sorun varmış o da ağrı yapabilirmiş. Bu ay nasıl geçecek merak ediyorum o nedenle. 15 gün önce sorunlu tüp alındı çünkü.
Umarım kardeş gelir bir an önce :) iş yumurtlama ile bitmiyor ki bir sürü etken bir araya geliyor ve bebeği müjdeliyor. Tam bir mucize :)Ben korunmayı birakali 14 ay oldu ondan önce hiç ovu demedim geçen ay denedim ama esimde sprem düşüklüğü ve hızda düşükluk var ondan kaynaklı sorunumuz var onun dışında nasip dedik bekliyoruz 1 kızım var 6 yaşında :)
Evet canım kendimi doktora emanet ettim ama çok etkili ve pozitif benim şansım da bu. 6 ay deneyeceğiz yoksa biz buradayız hiç merak etme dedi. Olursa ne güzel olmazsa doktora gideceğiz ve güveniyorumCok gecmis olsun doktor bi sey yok diyosa yoktur insallah olur aslnda hic dusunmemek lazimda nedense biz kadinlar bunu beceremiyoruz
Umarım canım. Sabırla inatla bekliyorum. Üstüme düşen sakince bu süreci yaşamak ben de onu yapıyorum. Sonucu güzel olacak umarım :) hepimiz için güzel bir yıl olur ve kavuşuruz mucizelerimize umarımÇok geçmiş olsun canım inşallah hiç bi şikayetin olmaz seninde güzel haberini alırız önümüzdeki ay ❤
Ne kadar süre sonra birlikte oldunuz canım kanaman nekadar sonra durdu bende bileyim belki öyle yaparım şuan kaç aylıksın nasıl bebeğin gördünmü onuBen beklemedim canım kürtajdan sonra korunmadım o ay hamile kaldım
Kürtajdan sonra gelen kan regli mi acaba normal kanmı ne zaman regli oldunuz ben nasıl hesaplama yapıcam buna göre ne zaman birlikte olmam lazım dr kontrol gitcem bir hafta sonra onada sorucam ama yaşayanlar dan okumak daha iyi benim içinÇok geçmiş olsun bu konuda bir bilgim yok ama umarım en kısa zamanda sağlıkla kucap
Ben yumurtlama testi kullanıyorum daha net biliyorsun ne zaman yumurtladığını. Takvimler ortalama hesap yapıyor ama erken ya da geç yumurtlama olabiliyor. Ama gün aşırı birliktelik varsa yumurtlamayı denk getiriyorsun zaten her durumda
Kanla ilgili sorunu anlamadım canım. Adet düzenin nasıl? 28 günde adet olan ve düzenli adeti olan kişiler için genelde yumurtma 14. Gün gibi olur diye genel bir kanı var. Onun öncesi 3 gün de önemlidir denir çünkü spermin yaşama süresi 72 saat diye söylenir. Ama bunların hepsi genelleme.. Sende yumurtlama zamanı anlayacağın şikayetler oluyor mu?B
Kürtajdan sonra gelen kan regli mi acaba normal kanmı ne zaman regli oldunuz ben nasıl hesaplama yapıcam buna göre ne zaman birlikte olmam lazım dr kontrol gitcem bir hafta sonra onada sorucam ama yaşayanlar dan okumak daha iyi benim için
Evet canım kendimi doktora emanet ettim ama çok etkili ve pozitif benim şansım da bu. 6 ay deneyeceğiz yoksa biz buradayız hiç merak etme dedi. Olursa ne güzel olmazsa doktora gideceğiz ve güveniyorum
Umarım canım. Sabırla inatla bekliyorum. Üstüme düşen sakince bu süreci yaşamak ben de onu yapıyorum. Sonucu güzel olacak umarım :) hepimiz için güzel bir yıl olur ve kavuşuruz mucizelerimize umarım
merhabalar oncelikle cok gecmis olsun allah bidaha yasatmasin. Kurtaj olan biri olarak bildigim her konuda yardimci olabilirim. İlk gelen kan genellikle 1 hafta suruyor o kadar surmeyedebiliyor kisiden kisiye degisiyor o kan kurtaj sonrasi icinde biriken kan adet kani degil yani. Kurtaj oldugun gunu ilk adet gunun sayiyosun eger duzenli adet goren biriysen kurtajdan 28 gun sonra adet olursun dedi.bana doktorumB
Kürtajdan sonra gelen kan regli mi acaba normal kanmı ne zaman regli oldunuz ben nasıl hesaplama yapıcam buna göre ne zaman birlikte olmam lazım dr kontrol gitcem bir hafta sonra onada sorucam ama yaşayanlar dan okumak daha iyi benim için
Ayy canım benim inşallah bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederimCanım umarım bu ufak sürpriz ile başlayan macera minik bir mucize ile sonuçlanır bu ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?