Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki tane yumurtanmı olusmustı cnm aynı anda catlamıs bıde kacıncı gun gıttın catladııgını gordun
kızlaaar bu ay çatlatma iğnesine gerek kalmadan iki yumurtamda kendiliğinden çatlamış az önce doktordaydım ve çok şaşırdık inşallah bu bir ışıktır dedi doktorum inşallah öyledir ya

Herkeseee günaydııınnn.

Bursa'da yaşıyorum. Güvendiğiniz jinekolog - kadın doğum doktoru var mı hanımlar? Gebelik düşünüyorum bir süredir ve genel bir muayeneye gitmek istiyorum. Bursa'da tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa çok sevinirim.

İki tane yumurtanmı olusmustı cnm aynı anda catlamıs bıde kacıncı gun gıttın catladııgını gordun
Canım bende yumurta tembelliği var her ay klomen kullanıyorum birde mutlaka çatlatma iğnesi verirdi. Bu üçüncü deneme olacak. 4 ocakta çağırmıştı sağ ve solda yumurta gelişmiş ama iğne için daha erken cumartesi sabah burda ol bakıp iğne vericem dedi. Bu sabah bi baktık ikiside çatlamış. Yani şuan adetime tam 12 gün var canım. En son 23 aralıkta adet olmuştum

Anladm cnm benımde gecen ay yumurtlamam olmadı bu ay 5.gunde progestana baalıcam da gecen ay stresten catlamamıstı korkuyorum acıkcası

kaçıncı denemen canım ne kadarlık evlisin
Ucuncu denemem olcak cnm ılkınde adet oldm agrılı dr kıst gordu ama adetle atıldı sonra yumurtlamam olmadı ıkıncıde adet 45 gun gectı stres olabılır dedı buay daha 8.gunum yenı basladık progestana baslıcam 15.gun

anladım canım bende klomen ve estrofem kullandım. Eğer bu ayda olmazsa rahim filmi isteyeceğini söyledi doktorum.

Kizlar merhaba benim bat 19 ocak ovulasyon testine basladim resim ekliyorum sizce yumurtlamis olabilirmiyim ustteki testi 2 gun once alttaki testi bugun yaptim pozitifmi acaba
Bu mesaj için biraz geç yorum olacak ama alttaki testte yumurtlamaya az kalmış gibi. Sonrasında testler nasıldı? en koyu olduğu an çatlamaya hazır oluyor ne zaman silikleşiyor o zaman çatlamış oluyor.+

Geç yumurtlama geç döllenme olabilir mi acaba? Yumurtlama tarihini biliyor musun?
Valla ne bileyim kizlar ben haric kimseden duymadam kimyasal gebelik gercekten ne yiyip iciyorlar bilmiyorum gecen yaz evlenenlerin bile hepsi hamile artik ne dusunecegimi sasirdim
iyi yazmışsın canımda bence kafanıza göre okuyup bişey yapmayın herkeste aynı etki olmaz otlara karşı alerjiniz olabilir kötü olmayın sonra
Çok haklısın bu otlar herkeste faklı etkiler yapabilir, yolunda giden bir şeyi bozabilir.
Canım öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Tam bir mucize, boşuna demiyorlar çocuklar devrimcidir değiştirir dönüştürür diye, size tam olarak bunu yapmış bebeğin..

Çok geçmiş olsun bu konuda bir bilgim yok ama umarım en kısa zamanda sağlıkla kucap
Ben yumurtlama testi kullanıyorum daha net biliyorsun ne zaman yumurtladığını. Takvimler ortalama hesap yapıyor ama erken ya da geç yumurtlama olabiliyor. Ama gün aşırı birliktelik varsa yumurtlamayı denk getiriyorsun zaten her durumda

kızlaaar bu ay çatlatma iğnesine gerek kalmadan iki yumurtamda kendiliğinden çatlamış az önce doktordaydım ve çok şaşırdık inşallah bu bir ışıktır dedi doktorum inşallah öyledir ya
Canım umarım bu ufak sürpriz ile başlayan macera minik bir mucize ile sonuçlanır bu ay :)

Benim kürtajdan sonra ilk denemem. Bu ay boyle oldu bende ovulasyon testi almayi dusunuyorum bir dahaki ay eger hamile kalmadiysam. Kesin sonuc veriyormu kullanimi kolay mi ben hic bilmiyorum.

Benim kürtajdan sonra ilk denemem. Bu ay boyle oldu bende ovulasyon testi almayi dusunuyorum bir dahaki ay eger hamile kalmadiysam. Kesin sonuc veriyormu kullanimi kolay mi ben hic bilmiyorum.
Yani çift çizgi takip ediyorsun onda da.. Hamilelik testinden farkı ikinci çizgi birinci kadar koyu veya daha fazla koyu olmalı. Bunu görünce 24-36 saatte yumurtlama olacak demek, o günü değerlendirmek gerekiyor, teste devam ediyorsun bu arada ikinci çizgi silikleşmeye başlıyor ve orada yumurtamış oluyorsun. O günü de değerliriyorsun genelde ama bazen koyu ve silik ard arda geliyor o zaman değerlendirince iki gün üst üste ilişki olduğu için değerlendirmek istemeyebilirisin belki o sana kalmış

Kullanımı gayet kolay ve doğru sonuç veriyor netten uygun paketler alabilirsin yumurtayı birebir gösteriyor takvim kullanıyorsan takvimin yaniltici olabildiğini göre bilirsn sabah ve akşam yapman yeterli gebelik testi gibi aynı kaset biçiminde alma onun fiyat farkı çok oluyor çubuk şeklinde al :) ve netten incele ben ilk netten almaya korktum ve eczaneden 5 tanesine 30 tl verdim kaset şekli çok verimli olmadı az olduğu için hemen bitti ama netten aldım bu ay 36 ovu testi 3 gebelik 1 ultra gebelik kesti 32 lira verdim:)

Cok tesekkur ederim aynen öyle Allah daha saglikli bi bebek nasip etsin insallah herkese kisa surede. Bakalim bekliyorum hayirlisi

İse yarasinda yeterki para bi sekilde bulunuyor. Ben bu ay 10. Gün basladim 12. Gun ve 14. Gun denemelerimiz oldu. Normalde duzenli adet goren birisiyim ama kurtaj etkilermi bu durumu bilemiyorum

Bir de oyle deneyelim ne kaybederiz ki

Ben sabah akşam yapmıyorum ilk başlarda. çünkü teste biraz erken başlıyoruz ya.. mesela bugün 9. Günüm adetten sonra, çizgi çok silik o nedenle akşam yapmam ama muhtemelen pazartesi iyice belirgin olur o zaman ben de sabah akşam devam ediyorum silikleşince de bırakıyorum.

Ne kadar zamandir bu sekilde deniyosunuz

İse yarasinda yeterki para bi sekilde bulunuyor. Ben bu ay 10. Gün basladim 12. Gun ve 14. Gun denemelerimiz oldu. Normalde duzenli adet goren birisiyim ama kurtaj etkilermi bu durumu bilemiyorum

Bende düzenli adet gören biriyim önceki ay yumurtam 12 de oldu 13 de çatladı sanırım bu ayda 15 gün koyuydu testim yani yumurtalama bile degisebiliyor o yüzden en güzeli ovu testi canım dene değerlendir inşallah güzel haberini alırız ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…