Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah canım üzüldüm durumuna allah tez zamanda nasip etsin d

Bugün kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş 5 haftalıkken şuan 9 haflaktım ölmüş haberim yoktu benim sizden ricam nekadar süre sonra hamile kalabilirim kalan bilen duyan varmı ? Hanımlar lütfen cvp verin bana üzgün birisiyim şuan hemde çok

canım genelde kürtajdan sonra adet görmeyen çok rahim hazır olduğu için daha kolay hamile kalınıyor ama istisnalar olabilir tabii umudunu kaybetme hiçbir zaman inşallah sağlıkla hayırla alacaksın bebeğini kucağına benim de bir düşüğüm bir kürtajım var sonra da oğlum oldu sağlıkla çok şükür

Canim oncelikle cok gecmis olsun benimde 5 haftalikken kalbi durdu 2 hafta once yasadim seni cok iyi anliyorum. Benim doktorumun soylediklerini soyluyorum sana bu artik gunumuzde cok normal her 20 gebelikten 1 kisinin basina geliyor. Bundan sonra ilk 3 ay hamile kalmak daha kolay. Bana aynen bunlari soyledi ben biraz rahatladim. 10 gun yasaktan sonra w gunde 2korunmasiz iliskiye basladik. Allah yardimcimiz olsun insallah yeniden olucak.

Allah bagislasin oglunuzu insallah. Kürtajdan hemen ne kadar sonra hamile kaldiniz acaba

W gün nedir canım anlamadım?

İnş canım tek istediğim sağlıklı bir evlat en kısa zamanda

W gün nedir canım anlamadım?
Yanlis yazmisim 2 günde 1 korunmasiz iliski. Bende womanlog diye bir program var telefonumda sat i giriyorsunuz birde adetiniz kac gun suruyor onu giriyorsunuz 1 sonraki ayda yumurtlama gunlerinizi mor seritler halinde gosteriyor. Ben o seritli gunlerde 2 gunde 1 deniyorum sansimi bakalim

Anladım canım bende idireyim ozaman onu

Şi

şimdi ben bugün kürtaj oldum acaba 10 gün sonra denesem ne olur yada adet olmayımı beklesem
aynisini soyledim doktoruma ben 1 ay bekleyim rahmim kendine gelsin dedm beklicek bi durumun yok rahmin kendinde dedi bana. Ben vakumla kurtaj oldum. Sen yinede doktoruna danis yanlis yonlendirmeyim seni.

kızlaaar bu ay çatlatma iğnesine gerek kalmadan iki yumurtamda kendiliğinden çatlamış az önce doktordaydım ve çok şaşırdık inşallah bu bir ışıktır dedi doktorum inşallah öyledir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…