- 23 Aralık 2017
- 90
- 35
- 38
- 35
- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.041
Merhaba kizlar 3 gundur yazilanlari okuyorum benimde basimdan söyle bir olay gecti. 16 aylik evliyim 27 yasindayim. Biz esimle hic cocuk istemiyorduk hep korunduk esim kendi korundu. Ekim ayinda bianlik bi gelismeyle korunmadan iliski yasadik bi kereden bisey olmaz dedik sonra ustunde durmadik ve ben o ay hamile kalmisim. 4 haftalikken ögrendim. Ve hic cocuk istemeyen biz sanki yillardir istiyormusuzda ancak sahip olmusuz gibi olduk. Hamileligi cok sevdim ama malesef 2 hafta sürdü bu sevincim. 22 aralikta 6 hafta 3 gunlukken bebegimin kalp atislari durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldim. Hayatimin en aci günüydü. Doktor 10 gunluk bi ilac tedavisi ve iliski yasagi koydu. Sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi. Kirtaj olanlarin hamile kalma oranlari hic hamile olmayanlara gore daha yuksekmis. Biz tekrar basladik ayin 1 inde korunmasiz iliskiye basladim 1 er gun araliklarla deniyoruz. İnsallah olur. Burda ve buranin disinda bebek isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah Allahim
İnsallah canim tek umudum ilkinde hemen olmustu demekki bi skntimiz yok bir de kurtaj sonrasi hamile kalmak daha kolayms doktorum soyledi insallah dogrudur ve bende görürüm bu sonucuinşallah canım üzüldüm durumuna allah tez zamanda nasip etsin d
canım genelde kürtajdan sonra adet görmeyen çok rahim hazır olduğu için daha kolay hamile kalınıyor ama istisnalar olabilir tabii umudunu kaybetme hiçbir zaman inşallah sağlıkla hayırla alacaksın bebeğini kucağına benim de bir düşüğüm bir kürtajım var sonra da oğlum oldu sağlıkla çok şükürBugün kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş 5 haftalıkken şuan 9 haflaktım ölmüş haberim yoktu benim sizden ricam nekadar süre sonra hamile kalabilirim kalan bilen duyan varmı ? Hanımlar lütfen cvp verin bana üzgün birisiyim şuan hemde çok
Canim oncelikle cok gecmis olsun benimde 5 haftalikken kalbi durdu 2 hafta once yasadim seni cok iyi anliyorum. Benim doktorumun soylediklerini soyluyorum sana bu artik gunumuzde cok normal her 20 gebelikten 1 kisinin basina geliyor. Bundan sonra ilk 3 ay hamile kalmak daha kolay. Bana aynen bunlari soyledi ben biraz rahatladim. 10 gun yasaktan sonra w gunde 2korunmasiz iliskiye basladik. Allah yardimcimiz olsun insallah yeniden olucak.Bugün kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş 5 haftalıkken şuan 9 haflaktım ölmüş haberim yoktu benim sizden ricam nekadar süre sonra hamile kalabilirim kalan bilen duyan varmı ? Hanımlar lütfen cvp verin bana üzgün birisiyim şuan hemde çok
Allah bagislasin oglunuzu insallah. Kürtajdan hemen ne kadar sonra hamile kaldiniz acabacanım genelde kürtajdan sonra adet görmeyen çok rahim hazır olduğu için daha kolay hamile kalınıyor ama istisnalar olabilir tabii umudunu kaybetme hiçbir zaman inşallah sağlıkla hayırla alacaksın bebeğini kucağına benim de bir düşüğüm bir kürtajım var sonra da oğlum oldu sağlıkla çok şükür
canım biz korunduk 3 ay sonra da hemen istemedik 8 ay sonra oldu ama bekletmedi istediğimiz ay kaldım hamileAllah bagislasin oglunuzu insallah. Kürtajdan hemen ne kadar sonra hamile kaldiniz acaba
Darisi basima insallah bende beklememcanım biz korunduk 3 ay sonra da hemen istemedik 8 ay sonra oldu ama bekletmedi istediğimiz ay kaldım hamile
inşallah canımDarisi basima insallah bende beklemem
W gün nedir canım anlamadım?Canim oncelikle cok gecmis olsun benimde 5 haftalikken kalbi durdu 2 hafta once yasadim seni cok iyi anliyorum. Benim doktorumun soylediklerini soyluyorum sana bu artik gunumuzde cok normal her 20 gebelikten 1 kisinin basina geliyor. Bundan sonra ilk 3 ay hamile kalmak daha kolay. Bana aynen bunlari soyledi ben biraz rahatladim. 10 gun yasaktan sonra w gunde 2korunmasiz iliskiye basladik. Allah yardimcimiz olsun insallah yeniden olucak.
İnş canım tek istediğim sağlıklı bir evlat en kısa zamandacanım genelde kürtajdan sonra adet görmeyen çok rahim hazır olduğu için daha kolay hamile kalınıyor ama istisnalar olabilir tabii umudunu kaybetme hiçbir zaman inşallah sağlıkla hayırla alacaksın bebeğini kucağına benim de bir düşüğüm bir kürtajım var sonra da oğlum oldu sağlıkla çok şükür
Yanlis yazmisim 2 günde 1 korunmasiz iliski. Bende womanlog diye bir program var telefonumda sat i giriyorsunuz birde adetiniz kac gun suruyor onu giriyorsunuz 1 sonraki ayda yumurtlama gunlerinizi mor seritler halinde gosteriyor. Ben o seritli gunlerde 2 gunde 1 deniyorum sansimi bakalimW gün nedir canım anlamadım?
Anladım canım bende idireyim ozaman onuYanlis yazmisim 2 günde 1 korunmasiz iliski. Bende womanlog diye bir program var telefonumda sat i giriyorsunuz birde adetiniz kac gun suruyor onu giriyorsunuz 1 sonraki ayda yumurtlama gunlerinizi mor seritler halinde gosteriyor. Ben o seritli gunlerde 2 gunde 1 deniyorum sansimi bakalim
şimdi ben bugün kürtaj oldum acaba 10 gün sonra denesem ne olur yada adet olmayımı beklesemAnladım canım bende idireyim ozaman onu
aynisini soyledim doktoruma ben 1 ay bekleyim rahmim kendine gelsin dedm beklicek bi durumun yok rahmin kendinde dedi bana. Ben vakumla kurtaj oldum. Sen yinede doktoruna danis yanlis yonlendirmeyim seni.Şi
şimdi ben bugün kürtaj oldum acaba 10 gün sonra denesem ne olur yada adet olmayımı beklesem
Adeti duzenli olanlarda dogru sonuc veriyomus benmde arkadasim soyledi bende indrdim bakalimAnladım canım bende idireyim ozaman onu
Evet kızın biri paylaşmış ve deneyenler olmuşiyi yazmışsın canımda bence kafanıza göre okuyup bişey yapmayın herkeste aynı etki olmaz otlara karşı alerjiniz olabilir kötü olmayın sonra
AMİN canım bende 6 aydır istiyorum ama olmuyor en kısa sürede nasip etsinSelam kızlar bende 6 aydır bebek istiyorum insallah allah isteyen herkese versin
Ben beklemedim canım kürtajdan sonra korunmadım o ay hamile kaldımŞi
şimdi ben bugün kürtaj oldum acaba 10 gün sonra denesem ne olur yada adet olmayımı beklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?