- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.021
dokuz eylül-izmir. tahminim 17 ocak olabilir adetim
canım bence bi doktora git yada yeniden kan testi yaptır değer artı ise doktorundan yardım iste.
arkadaşlar bu ay tüp bebek tedavisi göreceğim dualarınıza ihtiyacım var.
tüp bebek tedavisi görüp hamile olan var mı ?
aminn inşallahh allahım duysun sesimizi ..Allah yardımcın olsun canım, anne olmak isteyen herkese Allah hayırlı evlatlar nasip etsin
15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim etrafimda sadece ben kimyasal yasadim millet pat diye hamile kaldi bide dogurdu anlamiyorum ki neden
teşekkürler canım cevabın için, doktora kan testinden bi gün sonra gittim, hormonlarıma baktı, hepsi normal dedi, sağ yumurtalığımda bi kan pıhtısı gördü, yumurtlamışsın bu ay dedi, hamilelik var mı acaba dedi, ben de kanda 0,94 çıktı dedim, bişey demedi.
Bende 20 aylık evliyim bir düşüğüm oldu bu süreçte hala tık yok ından sonra benden sonra evlenen herkes hamile kaldı valla
Canım sen kaç gün gecikmeden sonra yaptırdın bi de kaç çıkmıştı benim iki ay önce de 0.1 çıkmıştıcanım 0.94 olmuyor en az 7 ve üstü çıkması lazım beta nın bende yaptırdım kaçkere ordan biliyorum
Benim eşimin sperm degerleri de düşmüş sebep yok yanlışlık oldu diye tekrar ettik düşük çok değil ama insan yine de stres oluyor artık bir sorun olmazsa bu zamana kadar olurdu diye düşünmeye başladım. 11 ayı geride bıraktık. Doktorlar bekleyin diyip duruyorlar.
Canim ben az önce bir topikte bir karışım okudum ve deneyen bayanların çoğu hamile kalmış o karışımla .
Canım sen kaç gün gecikmeden sonra yaptırdın bi de kaç çıkmıştı benim iki ay önce de 0.1 çıkmıştı
Merhaba belirtiler icin cok erken olabilir ama ilk defa oldu diyosun allah kalbine gore versin insallah olur ☺Merhaba kızlar ben bu ay ovulasyon tarihimi takip ettim adetime 8 gün var ovulasyon günüm benim 31 idi ve 31 in ilk saatleri de 1ile 2 arası birliktelik oldu sizce saatler erken olduğu için dönlenme olur mu ki birde birliktelikten sonra geri akıntı gelmedi banyo mu da sabah yaptım akıntı gelmesin diye ve belirti olarak da şunları söylim tansiyon düşüklü başladı bir iki gündür artı kasık bölgemde sıkılaşma var wc ihtiyacım geldiğinde de hemen gitmem gerek biraz beklemeyi bile kabul etmiyor birde gözlerimde arada bir ayağa kalktığımda zumlama bulanık oluyor bu belirtiler ilk defa oldu sizce sonuç ne olur biraz uzun oldu kusura bakmayın
İnşallah canım ya çok istiyoruz bebekMerhaba belirtiler icin cok erken olabilir ama ilk defa oldu diyosun allah kalbine gore versin insallah olur ☺
İnsallah rabbim hepimize nasip etsin insallahAmin
İnşallah canım ya çok istiyoruz bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?