Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bence bi doktora git yada yeniden kan testi yaptır değer artı ise doktorundan yardım iste.

teşekkürler canım cevabın için, doktora kan testinden bi gün sonra gittim, hormonlarıma baktı, hepsi normal dedi, sağ yumurtalığımda bi kan pıhtısı gördü, yumurtlamışsın bu ay dedi, hamilelik var mı acaba dedi, ben de kanda 0,94 çıktı dedim, bişey demedi.

15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim etrafimda sadece ben kimyasal yasadim millet pat diye hamile kaldi bide dogurdu anlamiyorum ki neden

dimi insanın siniri bozuluyor bende 18 aylık evliyim arkadaşım eylülde evlendi şimdi hamile diğerleri öyle diyorum ne yiyonuz ne içiyonuz ben anlamıyorum:)

Bende 20 aylık evliyim bir düşüğüm oldu bu süreçte hala tık yok ından sonra benden sonra evlenen herkes hamile kaldı valla

canım 0.94 olmuyor en az 7 ve üstü çıkması lazım beta nın bende yaptırdım kaçkere ordan biliyorum

Valla ne bileyim kizlar ben haric kimseden duymadam kimyasal gebelik gercekten ne yiyip iciyorlar bilmiyorum gecen yaz evlenenlerin bile hepsi hamile artik ne dusunecegimi sasirdim

Canim ben az önce bir topikte bir karışım okudum ve deneyen bayanların çoğu hamile kalmış o karışımla .

Merhaba kızlar ben bu ay ovulasyon tarihimi takip ettim adetime 8 gün var ovulasyon günüm benim 31 idi ve 31 in ilk saatleri de 1ile 2 arası birliktelik oldu sizce saatler erken olduğu için dönlenme olur mu ki birde birliktelikten sonra geri akıntı gelmedi banyo mu da sabah yaptım akıntı gelmesin diye ve belirti olarak da şunları söylim tansiyon düşüklü başladı bir iki gündür artı kasık bölgemde sıkılaşma var wc ihtiyacım geldiğinde de hemen gitmem gerek biraz beklemeyi bile kabul etmiyor birde gözlerimde arada bir ayağa kalktığımda zumlama bulanık oluyor bu belirtiler ilk defa oldu sizce sonuç ne olur biraz uzun oldu kusura bakmayın

Merhaba belirtiler icin cok erken olabilir ama ilk defa oldu diyosun allah kalbine gore versin insallah olur ☺

Merhaba kizlar 3 gundur yazilanlari okuyorum benimde basimdan söyle bir olay gecti. 16 aylik evliyim 27 yasindayim. Biz esimle hic cocuk istemiyorduk hep korunduk esim kendi korundu. Ekim ayinda bianlik bi gelismeyle korunmadan iliski yasadik bi kereden bisey olmaz dedik sonra ustunde durmadik ve ben o ay hamile kalmisim. 4 haftalikken ögrendim. Ve hic cocuk istemeyen biz sanki yillardir istiyormusuzda ancak sahip olmusuz gibi olduk. Hamileligi cok sevdim ama malesef 2 hafta sürdü bu sevincim. 22 aralikta 6 hafta 3 gunlukken bebegimin kalp atislari durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldim. Hayatimin en aci günüydü. Doktor 10 gunluk bi ilac tedavisi ve iliski yasagi koydu. Sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi. Kirtaj olanlarin hamile kalma oranlari hic hamile olmayanlara gore daha yuksekmis. Biz tekrar basladik ayin 1 inde korunmasiz iliskiye basladim 1 er gun araliklarla deniyoruz. İnsallah olur. Burda ve buranin disinda bebek isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah Allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…