- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi princess--3579
-
Her zaman olan gecikme ise beklemen daha doğru sonuç almanı sağlayacaktır. Umarım güzel haberler alırsın :)doru diyosun cnm millet üstüne korunup hamile kalıyo geri çekme yöntemiyle bunuda duymuştum.. ne biliim işte hala bana adet olcakmışım gibi geliyo henüz 1 gün gecikti.. benim zaten 4-5 gün gecikmem olduğundan 1 hafta sonra falan anca test yaparım ben hala adet olmazsam tabi :)
Eğer silikse geç döllenme olabilir bence en iyisi kan testi yaptırmak. Umarım güzel haberler alırsın.
- kizlar merhaba araniza yeni katildim bir kez kimyasal gebelim yasadim bu ay da gunum geceli 10. cu gun sabah ilk idrarimla test yaptim silik cikti sizce nedir gorseli paylasiyorum ama yuklenmiyo biri koyu cizgi ikincisi cok acik bir pembe
insallah cok sagol test buEğer silikse geç döllenme olabilir bence en iyisi kan testi yaptırmak. Umarım güzel haberler alırsın.
Bence var tebrikler demek istiyor ama mutlaka idrar testi yaptır :) umarım sağlıkla kucağına alırsıninsallah cok sagol test buEki Görüntüle 2085955
Bence de var canım gayet net görünen silik böyle pozitif testler görünce kendimki gibi seviniyorum inan. Inşallah canım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağına alırsıninsallah cok sagol test buEki Görüntüle 2085955
Bence de var canım gayet net görünen silik böyle pozitif testler görünce kendimki gibi seviniyorum inan. Inşallah canım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın
Bence var tebrikler demek istiyor ama mutlaka idrar testi yaptır :) umarım sağlıkla kucağına alırsın
Bence de var canım gayet net görünen silik böyle pozitif testler görünce kendimki gibi seviniyorum inan. Inşallah canım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın[/QUOT
cok tesekkur ederim guzel dilekleeiniz icin sabah edemiyorum kan vermeye gidicem sabah
Bencede war hayirli olsun cok yeni galiba hamilelik allahim ne guzel bisey ya insallah bizlerede nasip olurinsallah cok sagol test buEki Görüntüle 2085955
Belki bu ay normale girmiştir canım nerden biliyorsun:)
Her zaman olan gecikme ise beklemen daha doğru sonuç almanı sağlayacaktır. Umarım güzel haberler alırsın :)
insallah cok sagol test buEki Görüntüle 2085955
şimdi olman gereken zamandan ne kadar gecti canımbilemiyorumki cnm işte bakalım yaşayıp görücez adet sancısı gibi ağrı vuruyo arada karnıma.. ara ara
şimdi olman gereken zamandan ne kadar gecti canım
inşallah fazlasıyla gecikirnormalde bat günüm 27 aralık ama benim 3 aydır falan 4-5 gün geç oluyo yani şuan sadece 2 gün gecikmem oldu daha var yanii 2-3 daha gecikmesi lazım kesin sonuç alabilmem için..
inşallah fazlasıyla gecikir
belli olmaz canım herşey Allahtanayy cnm benim inşallah ağzından ball damlıyo ama benim niyeyse çok umudum yok.. daha ilk ay deneme ya sanırım ondan.. bakalım nasip kısmet
belli olmaz canım herşey Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?