Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her zaman olan gecikme ise beklemen daha doğru sonuç almanı sağlayacaktır. Umarım güzel haberler alırsın :)

• kizlar merhaba araniza yeni katildim bir kez kimyasal gebelim yasadim bu ay da gunum geceli 10. cu gun sabah ilk idrarimla test yaptim silik cikti sizce nedir gorseli paylasiyorum ama yuklenmiyo biri koyu cizgi ikincisi cok acik bir pembe
Eğer silikse geç döllenme olabilir bence en iyisi kan testi yaptırmak. Umarım güzel haberler alırsın.

Bence de var canım gayet net görünen silik böyle pozitif testler görünce kendimki gibi seviniyorum inan. Inşallah canım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın
Bence var tebrikler demek istiyor ama mutlaka idrar testi yaptır :) umarım sağlıkla kucağına alırsın

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bizde 3 aydır deniyoruz olmuyo doktora gittim hiç bir problem Yok dedi ayın 29 u yumurtlama günü olarak çıkıyo takvimde birde folik asit verdi doktor sizinde Öneriniz var mı

Her zaman olan gecikme ise beklemen daha doğru sonuç almanı sağlayacaktır. Umarım güzel haberler alırsın :)

evet cnm bende 5 gün beklicem bakalım olmam gereken günler 4. ve 5. gün eğer olmazsam yine 6-7 gün falan test yaparım artık.. eğer olursam da yine bi daha ki ay devammm... yılmadan usanmadan..

Kızlar test sonradan düzeldi tek çizgi var malesef. Gerçi adetime ne kadar var hiç bilmiyorum düşük yaptım aralıgın 5 inde. Yaklaşık 10 gündür kasık agrım var. Beş gündür göğüs hassasiyetim var. Alt karnımda sertlik var. Düşük başlangıcını adet kabul etsem bile daha 8 gün var adete anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…