- Konu Sahibi princess--3579
-
Anladım canım. O zaman yoğun akraba görüşmelerinin tam ortasındasın:)Üst katimda oturuyor
Aynen öyle vallahi karamsar düşünürsek olmaz zamanı gelince olur elbet allahın izniyleTabiki birakiriz keske kalsakta biraksak walla
Ah keşke o kadar ile kalsa görümcemi isteme soz Benim evimde olacak saçmalık yaniAnladım canım. O zaman yoğun akraba görüşmelerinin tam ortasındasın:)
Nasil yani adetin 42 gun geciktimi doktora gitmedinmiMerhaba kızlar ınsallah buyıl yuzumuz gülsün bebesler gelsın tabı bnm ılk once batın gelmesıngerek 42 gun gectı
Gıttım cnm uc dort ayda bır duzenım bozuluyor benım sokturucu kullanıyorum sag tarafta yumurta catlamamıs buyuzden gecıkmıs olabılır adet olunca hprmon testı yaptırıcam bıhafta once kan vermıstım hamıle degıldımNasil yani adetin 42 gun geciktimi doktora gitmedinmi
Maydonoz kaynat suyunu iç canım sokturuyor oGıttım cnm uc dort ayda bır duzenım bozuluyor benım sokturucu kullanıyorum sag tarafta yumurta catlamamıs buyuzden gecıkmıs olabılır adet olunca hprmon testı yaptırıcam bıhafta once kan vermıstım hamıle degıldım
Rabbim hayirlisini versin bizler icinGıttım cnm uc dort ayda bır duzenım bozuluyor benım sokturucu kullanıyorum sag tarafta yumurta catlamamıs buyuzden gecıkmıs olabılır adet olunca hprmon testı yaptırıcam bıhafta once kan vermıstım hamıle degıldım
Tarlusal kullandım cnm bugun bıttı bıran once gelse yaMaydonoz kaynat suyunu iç canım sokturuyor o
Amin cnm cok kotu ısteyıp bebek sahıbı olamamak hayırlısı ıns olur dıyorumRabbim hayirlisini versin bizler icin
Tarlusal kullandiysan 2 gune adet olursun en gec 3 gune eskiden ecznde calistim ordan biliyorum :)Tarlusal kullandım cnm bugun bıttı bıran once gelse ya
Sadece sen degilsin canim bu konuda tek degilsin burda olan herkes emin ol seninle ayni kaderde hepimiz istyruzAmin cnm cok kotu ısteyıp bebek sahıbı olamamak hayırlısı ıns olur dıyorum
Insallah olurum cnm kurtulurum yenıden baslarım buay yenı yıl yenı umutlarımız olaun hepımızınTarlusal kullandiysan 2 gune adet olursun en gec 3 gune eskiden ecznde calistim ordan biliyorum :)
Evet cnm haklısın ıns buyıl hepımızın saglıklı hayırlı evlatları olsun nekadarlık evlısın cnmSadece sen degilsin canim bu konuda tek degilsin burda olan herkes emin ol seninle ayni kaderde hepimiz istyruz
Ah bak bir sigara yakasim geldi ama daha dışardayımDogru walla haklisin
Bu dediğimi iç işte hem temizliyor hem sokturuyor sıkma canınıTarlusal kullandım cnm bugun bıttı bıran once gelse ya
Hayırlısıyla hafta sonuna kdr gelır dıye tahmın edıyprum buay tam dedım hamıle olabılırım adet gectı oda yumurta catlamamısBu dediğimi iç işte hem temizliyor hem sokturuyor sıkma canını
Vardır hayır, rabbim en iyisini bilir sıkma canınıHayırlısıyla hafta sonuna kdr gelır dıye tahmın edıyprum buay tam dedım hamıle olabılırım adet gectı oda yumurta catlamamıs
Ben 3 senelik evliyim 1 yila yakin cocuk istyruz canim senEvet cnm haklısın ıns buyıl hepımızın saglıklı hayırlı evlatları olsun nekadarlık evlısın cnm
Ben yakarim senin yerine :) sanki iyi bir halt ediyozda :)Ah bak bir sigara yakasim geldi ama daha dışardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?