Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende mahalle arasinda oturuyorum buralardada dedikodu gırla zaten akrabaların varken konu komşudan gelen zarar hic.bisey geliyo insana :))
Ah kesinlikle varya daha gecen gün eşimin halası koskoca kadın beb 24 yaşındayım benimle çocuk gibi tartışıyor islerin3 gelince bu evin kızışın herşeyi yapacaksın işlerine gelmeyince sen kimsin el kızışın diyor. Eşim de dedi sil bütün akrabalarımı seni üzecek herkesi bisi derlerse eşim sizinle görüşmeli istemiyor dersin diye .d

Ah kesinlikle varya daha gecen gün eşimin halası koskoca kadın beb 24 yaşındayım benimle çocuk gibi tartışıyor islerin3 gelince bu evin kızışın herşeyi yapacaksın işlerine gelmeyince sen kimsin el kızışın diyor. Eşim de dedi sil bütün akrabalarımı seni üzecek herkesi bisi derlerse eşim sizinle görüşmeli istemiyor dersin diye .d
Sen kayinvalidenle birliktemi yaşıyorsun

Canım dün bana doktor dediki hiçbir sağlık problemi olmadığı halde yıllarca çocuğu olmayan insanlar biliyorum ve tüp bebek yapalım artık dediğimiz zaman tüp bebek sırası beklerken hamile olduğunu öğrenip gelen hastalarım oluyor çoğu zaman dedi. Eşimde yanımdaydı o sordu doktora stres engelmi diye. Stres gebeliğe kesinlikle engel dedi. Ama eşin bana yumurta takibi için sürekli gelmek zorunda olduğu için onun kafasından bu durumu atması imkansız dedi. Yani bütün mesele artık çocuk istemiyorum diyebilmekte :) inan etrafımda o kadar çok örneği var ki yeter tamam istemiyorum dedikten sonra çok çocuk sahibi olan gördüm ben
Haklisin walla canim cok dogru bizimde biraz sabretmek sakin olmak stres yapmamak gerekiyo

Can verende Allah, Alanda Allah. Nasıl ki ölümlerimizin vakti zamanı var yavrularımızınsa öyledir takma kafanı üzme her adet olduğun da üzülmek yerine şükret , dua et gerisini rabbime bırakalım
Tabiki hersey allahtan ama bizler biraz hemen hersey olsun istyruz zamani gelince olur ama sabredemiyiruz

Tabiki hersey allahtan ama bizler biraz hemen hersey olsun istyruz zamani gelince olur ama sabredemiyiruz
Aslında sabrederiz , fakat eski kafalı insanlar herşey eskisi gibi pat diye olucak sanıp ah sizde sorun var kesin niye çocuk olmuyor bilmem ne. Ya ben bir hikaye okudum bu kadar baskı gören çift yıllarca çocukları olmamış stres sıkıntı tatile gidiyorlar 1 haftalık ordan geldiği ay hamile olduğunu öğreniyor bak stres sıkıntı bitti

Aslında sabrederiz , fakat eski kafalı insanlar herşey eskisi gibi pat diye olucak sanıp ah sizde sorun var kesin niye çocuk olmuyor bilmem ne. Ya ben bir hikaye okudum bu kadar baskı gören çift yıllarca çocukları olmamış stres sıkıntı tatile gidiyorlar 1 haftalık ordan geldiği ay hamile olduğunu öğreniyor bak stres sıkıntı bitti
Dogru walla haklisin

Back