- Konu Sahibi princess--3579
Şimdi karşıdamısınBende bekarken yenibosna daydim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi karşıdamısınBende bekarken yenibosna daydim
Evet teee beykoz cumhuriyet köy bildiğin köydeyimŞimdi karşıdamısın
Bende o bildiğin köylere bayılıyorum. Eşim düzceli nolur oraya yerleşelim die yalvarıyorum resmenEvet teee beykoz cumhuriyet köy bildiğin köydeyim
Herşey çok güzel tek sıkıntı çok dedikodu v3 baskı oluyor malesef 12 kilo verdim evlendikten sonraBende o bildiğin köylere bayılıyorum. Eşim düzceli nolur oraya yerleşelim die yalvarıyorum resmen
Bende mahalle arasinda oturuyorum buralardada dedikodu gırla zaten akrabaların varken konu komşudan gelen zarar hic.bisey geliyo insana :))Herşey çok güzel tek sıkıntı çok dedikodu v3 baskı oluyor malesef 12 kilo verdim evlendikten sonra
Ah kesinlikle varya daha gecen gün eşimin halası koskoca kadın beb 24 yaşındayım benimle çocuk gibi tartışıyor islerin3 gelince bu evin kızışın herşeyi yapacaksın işlerine gelmeyince sen kimsin el kızışın diyor. Eşim de dedi sil bütün akrabalarımı seni üzecek herkesi bisi derlerse eşim sizinle görüşmeli istemiyor dersin diye .dBende mahalle arasinda oturuyorum buralardada dedikodu gırla zaten akrabaların varken konu komşudan gelen zarar hic.bisey geliyo insana :))
Sen kayinvalidenle birliktemi yaşıyorsunAh kesinlikle varya daha gecen gün eşimin halası koskoca kadın beb 24 yaşındayım benimle çocuk gibi tartışıyor islerin3 gelince bu evin kızışın herşeyi yapacaksın işlerine gelmeyince sen kimsin el kızışın diyor. Eşim de dedi sil bütün akrabalarımı seni üzecek herkesi bisi derlerse eşim sizinle görüşmeli istemiyor dersin diye .d
Üst katimda oturuyorSen kayinvalidenle birliktemi yaşıyorsun
Cok guzel soylemissin canim wallasabır cnm sabır... zamanı gelince Allahın izniyle olacak inşallah... Hepimizin sadece biraz sabretmesi gerekiyo...
Allahım geciktiriyorsa güzelleştiriyodur...Sabır![]()
Haklisin walla canim cok dogru bizimde biraz sabretmek sakin olmak stres yapmamak gerekiyoCanım dün bana doktor dediki hiçbir sağlık problemi olmadığı halde yıllarca çocuğu olmayan insanlar biliyorum ve tüp bebek yapalım artık dediğimiz zaman tüp bebek sırası beklerken hamile olduğunu öğrenip gelen hastalarım oluyor çoğu zaman dedi. Eşimde yanımdaydı o sordu doktora stres engelmi diye. Stres gebeliğe kesinlikle engel dedi. Ama eşin bana yumurta takibi için sürekli gelmek zorunda olduğu için onun kafasından bu durumu atması imkansız dedi. Yani bütün mesele artık çocuk istemiyorum diyebilmekte :) inan etrafımda o kadar çok örneği var ki yeter tamam istemiyorum dedikten sonra çok çocuk sahibi olan gördüm ben
Can verende Allah, Alanda Allah. Nasıl ki ölümlerimizin vakti zamanı var yavrularımızınsa öyledir takma kafanı üzme her adet olduğun da üzülmek yerine şükret , dua et gerisini rabbime bırakalımCok guzel soylemissin canim walla
Tabiki hersey allahtan ama bizler biraz hemen hersey olsun istyruz zamani gelince olur ama sabredemiyiruzCan verende Allah, Alanda Allah. Nasıl ki ölümlerimizin vakti zamanı var yavrularımızınsa öyledir takma kafanı üzme her adet olduğun da üzülmek yerine şükret , dua et gerisini rabbime bırakalım
Aaâ cok uzuldum neyse vardir bunda da bir hayir canimKizlar gunaydin ben adet oldum dün aksam![]()
Aslında sabrederiz , fakat eski kafalı insanlar herşey eskisi gibi pat diye olucak sanıp ah sizde sorun var kesin niye çocuk olmuyor bilmem ne. Ya ben bir hikaye okudum bu kadar baskı gören çift yıllarca çocukları olmamış stres sıkıntı tatile gidiyorlar 1 haftalık ordan geldiği ay hamile olduğunu öğreniyor bak stres sıkıntı bittiTabiki hersey allahtan ama bizler biraz hemen hersey olsun istyruz zamani gelince olur ama sabredemiyiruz
Dogru walla haklisinAslında sabrederiz , fakat eski kafalı insanlar herşey eskisi gibi pat diye olucak sanıp ah sizde sorun var kesin niye çocuk olmuyor bilmem ne. Ya ben bir hikaye okudum bu kadar baskı gören çift yıllarca çocukları olmamış stres sıkıntı tatile gidiyorlar 1 haftalık ordan geldiği ay hamile olduğunu öğreniyor bak stres sıkıntı bitti
Bende kullanıyorum vallahiKizlar ben birde sigara iciyorum varmi aranizda benim gibi olan :)
Tek ben degilmisim demekki :) az iciyorum aslinda ailem bilmiyo esim biliyo sadece onlarin yaninda icmiyorum dayaniyorum ama ewde tek olunca masallahim war :)Bende kullanıyorum vallahi
Ya aslında sıkıntı stresten içiyoruz h3le bir hamile kalsak bırakırız kesinlikleTek ben degilmisim demekki :) az iciyorum aslinda ailem bilmiyo esim biliyo sadece onlarin yaninda icmiyorum dayaniyorum ama ewde tek olunca masallahim war :)
Tabiki birakiriz keske kalsakta biraksak wallaYa aslında sıkıntı stresten içiyoruz h3le bir hamile kalsak bırakırız kesinlikle