- Konu Sahibi princess--3579
-
O da büyük saçmalık yaniAh keşke o kadar ile kalsa görümcemi isteme soz Benim evimde olacak saçmalık yani
Dogru diyosun canim rabbim hayirlisini eylesin bizim icin yasim 28 seninbütün erkekler aynı demekkieskiden bende tek biyere gidemezdim zamanla alışıyolar şimdi ankadaya bile tek gönderir öyle tabi canım ama ben bilmiyom ya sanki değilmişim gibi geliyo çünkü yeni düşük yaptım böyle olması normaldir adet düzensizliği olabilir bu durumlarda bilmiyorum ya kafam okadar karışıkki. Düşüğümde bende aynı böyle şey yaşadım 5 gün adet oldum sandım 1 hafta sonra kanamam oldu çok şiddetli ağrımda oldu gittim doktor gebesin dedi. Doktor soruyo nezaman adet oldun diyo 1 hafta önce dedim kendisi bile şaşırdı adam yani benim aklımın ucundan dahi geçmezdi çünkü kanamam var yani nasıl hamile olabilirimki dedim ama allah ol diyince oluyor verende alanda o hesap sormak ne haddimize. Ondan gelen herşeye şükür canım senin yaş kaç
ben 21 :) başka çocuğun varmı canımDogru diyosun canim rabbim hayirlisini eylesin bizim icin yasim 28 senin
Benim hic bir bilgim yok malesef uzgunumArkadaşlar ben de aranıza katıldım. Yeni yıl planlarım içinde hamilelik var. 2018 de gebe kalmak istiyorum. Yalnız bir sorum var sizlere, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama adetin 3. Günü yapılan testlerde fsh6c e2 estradiol hormonu 28 çıktı. Fsh normal sınırlarda ama laboratuvarın referans değerlerinde e2 alt sınırı 30 dan başlıyordu. Bu durum gebelik için sıkıntı teşkil eder mi? Bir de 31 yaş için 1.50 amh değeri iyi midir?
Yok canim olursa ilk olucak hayirlisiyla insallahben 21 :) başka çocuğun varmı canım
inşallah allah gönlüne göre versin canım benim bi oğlum var :) o tesellim oluyoYok canim olursa ilk olucak hayirlisiyla insallah
Ay ne guzel iste bak senin tutuncak bi dalin var benim oyle biseyim yokinşallah allah gönlüne göre versin canım benim bi oğlum var :) o tesellim oluyo
Sen neden düşük yaptın canım bi sorunmu var? Kaç senedir istiyorsunAy ne guzel iste bak senin tutuncak bi dalin var benim oyle biseyim yok
Benim dusuk olmadi canim rahimde tutunma olmamis cok yeniydi o zamanlar bir kac gunluk dediler var ama emin olcaz dediler 3 senelik evliyim 1 seneye yakin istiyoruzSen neden düşük yaptın canım bi sorunmu var? Kaç senedir istiyorsun
Amin canım inşallahKozlar hakkımızıda hayırlıso olsun ıns buay umıtlu olalım
sende kanamayla anladın hamile olduğunu yani canım başka belirti varmıydıBenim dusuk olmadi canim rahimde tutunma olmamis cok yeniydi o zamanlar bir kac gunluk dediler var ama emin olcaz dediler 3 senelik evliyim 1 seneye yakin istiyoruz
Gecmıs olsn cnmsende kanamayla anladın hamile olduğunu yani canım başka belirti varmıydı
Aynen kanamanin ustune test yapmistim pozitifti oyle gittim doktra baska belirti cok hafif karnim agriyodu o kadar hatta esime dedim keske her adet oldugumda bu kadar az agrisa diye :)sende kanamayla anladın hamile olduğunu yani canım başka belirti varmıydı
Sagol canimGecmıs olsn cnm
soğan kürü dene canım belki tutar :)Aynen kanamanin ustune test yapmistim pozitifti oyle gittim doktra baska belirti cok hafif karnim agriyodu o kadar hatta esime dedim keske her adet oldugumda bu kadar az agrisa diye :)
Hem onu deniycem hemde incir kürünü bu aysoğan kürü dene canım belki tutar :)
Sogan kuru adet soktırucu degılmıydı cnmsoğan kürü dene canım belki tutar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?