Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tecrubelı arkadaslar bıze hamıle kalmak ıcın en onemlı puf noktalarıno anlatsın lutfen :halay:yumurta gelıstırıcı ve catlatıcı neler yapabılırız bıde

Bende dun aksam.oldum canim ya :KK43:
hayırlısı olsun canım :( :( ama ben 1 hafta önce olmuştum şimdi nasıl oldum nezaman yumurtlama olduda adet oldum düşün düşün delircem. Bide bu adet gibi değil az az geliyo ped bile kullanmıyorum lekelenme gibi geliyo bide gittikçe koyulaşıyo :( rahmim temizleniyo galiba yada yerleşme kanaması :( yarın hastaneye gidicem bugün sağlık ocağına gittim erken gel dediler en iyisi hastane. Sonucu biliyorum ama yinede ümitleniyor insan :(

hayırlısı olsun canım :KK43: :KK43: ama ben 1 hafta önce olmuştum şimdi nasıl oldum nezaman yumurtlama olduda adet oldum düşün düşün delircem. Bide bu adet gibi değil az az geliyo ped bile kullanmıyorum lekelenme gibi geliyo bide gittikçe koyulaşıyo :KK43: rahmim temizleniyo galiba yada yerleşme kanaması :KK43: yarın hastaneye gidicem bugün sağlık ocağına gittim erken gel dediler en iyisi hastane. Sonucu biliyorum ama yinede ümitleniyor insan :KK43:
Ya icime dogan bence sen hamilesin gercekten keske hastanenin aciline falan gitseydin

Ya icime dogan bence sen hamilesin gercekten keske hastanenin aciline falan gitseydin
Canım gidicektim bugün elimde para yoktu eşimde parasız biyere göndermiyo sanki devlet para alcak bende :) nolur nolmaz gitme yarın git dedi acile gitsem bile bizimkilerkadın doğuma gönderiyo delimi neler :D inşallah canım zaten sen böyle diyosun diye benimde içime umut doğuyo valla :)

Canım gidicektim bugün elimde para yoktu eşimde parasız biyere göndermiyo sanki devlet para alcak bende :) nolur nolmaz gitme yarın git dedi acile gitsem bile bizimkilerkadın doğuma gönderiyo delimi neler :KK70: inşallah canım zaten sen böyle diyosun diye benimde içime umut doğuyo valla :)
Benim esimde oyle canim tek bile yollamiyo beni walla bak aci yada tatli herseye hazirlikli olmaliyiz biz kadinlar guclu insanlariz sadece gecmiste senin gibi olay yasadigim icin hamile olabilirsin diyorum ayni zamanlarda kanama ve az kanama ayni benimde oyleydi senden cok ben merak ettim walla

Benim esimde oyle canim tek bile yollamiyo beni walla bak aci yada tatli herseye hazirlikli olmaliyiz biz kadinlar guclu insanlariz sadece gecmiste senin gibi olay yasadigim icin hamile olabilirsin diyorum ayni zamanlarda kanama ve az kanama ayni benimde oyleydi senden cok ben merak ettim walla
bütün erkekler aynı demekki :D eskiden bende tek biyere gidemezdim zamanla alışıyolar şimdi ankadaya bile tek gönderir :D öyle tabi canım ama ben bilmiyom ya sanki değilmişim gibi geliyo çünkü yeni düşük yaptım böyle olması normaldir adet düzensizliği olabilir bu durumlarda bilmiyorum ya kafam okadar karışıkki. Düşüğümde bende aynı böyle şey yaşadım 5 gün adet oldum sandım 1 hafta sonra kanamam oldu çok şiddetli ağrımda oldu gittim doktor gebesin dedi. Doktor soruyo nezaman adet oldun diyo 1 hafta önce dedim kendisi bile şaşırdı adam yani benim aklımın ucundan dahi geçmezdi çünkü kanamam var yani nasıl hamile olabilirimki dedim ama allah ol diyince oluyor verende alanda o hesap sormak ne haddimize. Ondan gelen herşeye şükür canım senin yaş kaç

Back