- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi princess--3579
20aylık evlıyım cnm ıkı aydır ıstıyoruz tabı benım sıkıntılar ıldu bakalım hayırlısı olsunBen 3 senelik evliyim 1 yila yakin cocuk istyruz canim sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20aylık evlıyım cnm ıkı aydır ıstıyoruz tabı benım sıkıntılar ıldu bakalım hayırlısı olsunBen 3 senelik evliyim 1 yila yakin cocuk istyruz canim sen
Rabbim hepimiz icin hayirlisini versin bende dun aksam adet oldum20aylık evlıyım cnm ıkı aydır ıstıyoruz tabı benım sıkıntılar ıldu bakalım hayırlısı olsun
Yenı ay yenı umutlar cnm bıhafta sonra tekrar baslarsın bak ben daha adet olamadımRabbim hepimiz icin hayirlisini versin bende dun aksam adet oldum![]()
Walla cok iyi olurKızlar tecrubelı arkadaslar bıze hamıle kalmak ıcın en onemlı puf noktalarıno anlatsın lutfenyumurta gelıstırıcı ve catlatıcı neler yapabılırız bıde
Korkuyorum bat gelınce besgundn fazla surucek sanırım buseferde kanamam kesılmezse bıhaftaya dıye korkuymRabbim hepimiz icin hayirlisini versin bende dun aksam adet oldum![]()
Olursun canim skntı yapma daha cok gecikmesin papatya cayi icsene sokturur ama zaten ilac kullandin en gec 3 gune kadar olursunYenı ay yenı umutlar cnm bıhafta sonra tekrar baslarsın bak ben daha adet olamadım
Korkma canim en fazla 5 yada 6 gun surer adet gunun kadar yaniKorkuyorum bat gelınce besgundn fazla surucek sanırım buseferde kanamam kesılmezse bıhaftaya dıye korkuym
Daha once boyle oldunda bıraz fazla surmustu cnmKorkma canim en fazla 5 yada 6 gun surer adet gunun kadar yani
Hayirlisi canim sen bir olda insallahDaha once boyle oldunda bıraz fazla surmustu cnm
Ins cnm sanırım burdanhıc tecrubelı arkadas yokHayirlisi canim sen bir olda insallah
Walla kimse yardimci olmadi senin sordugun soruya :)Ins cnm sanırım burdanhıc tecrubelı arkadas yok
Hepıımızın ıhtıyacı var ama tecrubelı yok sanırom burdaWalla kimse yardimci olmadi senin sordugun soruya :)
Olabilir canimHepıımızın ıhtıyacı var ama tecrubelı yok sanırom burda
hayırlısı olsun canımBende dun aksam.oldum canim ya![]()
Ya icime dogan bence sen hamilesin gercekten keske hastanenin aciline falan gitseydinhayırlısı olsun canım![]()
ama ben 1 hafta önce olmuştum şimdi nasıl oldum nezaman yumurtlama olduda adet oldum düşün düşün delircem. Bide bu adet gibi değil az az geliyo ped bile kullanmıyorum lekelenme gibi geliyo bide gittikçe koyulaşıyo
rahmim temizleniyo galiba yada yerleşme kanaması
yarın hastaneye gidicem bugün sağlık ocağına gittim erken gel dediler en iyisi hastane. Sonucu biliyorum ama yinede ümitleniyor insan
![]()
Canım gidicektim bugün elimde para yoktu eşimde parasız biyere göndermiyo sanki devlet para alcak bende :) nolur nolmaz gitme yarın git dedi acile gitsem bile bizimkilerkadın doğuma gönderiyo delimi nelerYa icime dogan bence sen hamilesin gercekten keske hastanenin aciline falan gitseydin
Benim esimde oyle canim tek bile yollamiyo beni walla bak aci yada tatli herseye hazirlikli olmaliyiz biz kadinlar guclu insanlariz sadece gecmiste senin gibi olay yasadigim icin hamile olabilirsin diyorum ayni zamanlarda kanama ve az kanama ayni benimde oyleydi senden cok ben merak ettim wallaCanım gidicektim bugün elimde para yoktu eşimde parasız biyere göndermiyo sanki devlet para alcak bende :) nolur nolmaz gitme yarın git dedi acile gitsem bile bizimkilerkadın doğuma gönderiyo delimi nelerinşallah canım zaten sen böyle diyosun diye benimde içime umut doğuyo valla :)
bütün erkekler aynı demekkiBenim esimde oyle canim tek bile yollamiyo beni walla bak aci yada tatli herseye hazirlikli olmaliyiz biz kadinlar guclu insanlariz sadece gecmiste senin gibi olay yasadigim icin hamile olabilirsin diyorum ayni zamanlarda kanama ve az kanama ayni benimde oyleydi senden cok ben merak ettim walla