Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün akşam 10da ilişki dedi doktor ama eşim çok hasta tonsillit olmuş deposilin yapıldı ve antibiyotik hap vs kullanıyor.adam konuşamıyor bile.off ya deli oldum resmen o kadar hormon aldım.ne yapıcam ben ya

Daha once gitmistim yumurtaliklards skntı yok canim bir kac kere adetliykende gittim hormonlarada bakildi hcbisey yok dedi doktor ama niye olmuyo o zaman sinir oluyorum

Daha once gitmistim yumurtaliklards skntı yok canim bir kac kere adetliykende gittim hormonlarada bakildi hcbisey yok dedi doktor ama niye olmuyo o zaman sinir oluyorum

sabır cnm sabır... zamanı gelince Allahın izniyle olacak inşallah... Hepimizin sadece biraz sabretmesi gerekiyo...
Allahım geciktiriyorsa güzelleştiriyodur...Sabır

Evet kesinlikle çok güzel hem çoğaltıyor hem de kalitesini arttiriyormus

Canım dün bana doktor dediki hiçbir sağlık problemi olmadığı halde yıllarca çocuğu olmayan insanlar biliyorum ve tüp bebek yapalım artık dediğimiz zaman tüp bebek sırası beklerken hamile olduğunu öğrenip gelen hastalarım oluyor çoğu zaman dedi. Eşimde yanımdaydı o sordu doktora stres engelmi diye. Stres gebeliğe kesinlikle engel dedi. Ama eşin bana yumurta takibi için sürekli gelmek zorunda olduğu için onun kafasından bu durumu atması imkansız dedi. Yani bütün mesele artık çocuk istemiyorum diyebilmekte :) inan etrafımda o kadar çok örneği var ki yeter tamam istemiyorum dedikten sonra çok çocuk sahibi olan gördüm ben

hayırlısı olsun cnm.. zamanı gelolsun denemeye devam ediyoruz pes etmeden.. bende hala beklemedeyim kesin adet olcam hissediyorum... karnım ağrıyo sürekli adet sancısı var.. yarın bat günüm bakalım
Benimde yarın ama kesin olucam , ama olsun ya rabbim nezaman verirse kabulümüz o yüzden takılmayan vardır bir bilinen bir zamanı bir rizki üzülmek yok yoksa beyin ters sinyal veriyor yumurtalıklara sonrası hüsran

evet canım valla ben bu sefer çörekotu bal tarçın olayını denicem çok merak ediyorum. Hamile kalmak isteyenlere çok katkısı oluyormuş baya araştırdım bu konuyu
Evet bende denesem mi acaba ne zararı olacak sanki hem vitamin almış oluruz ben daha geçen ay denedim ama 2 sefer fırsat bulduk tutması imkansız o yüzden bu ay a bakıcaz ama şansıma gorumcem isteme söz nisan felan derdi cıktı fırsat bulursam iyidir

hiçbir zararı olmaz canım mutlaka dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…