- 13 Kasım 2017
- 860
- 948
- 53
- Konu Sahibi princess--3579
-
dur canım akşama daha çok var belki toparlar biraz kendisini.Bugün akşam 10da ilişki dedi doktor ama eşim çok hasta tonsillit olmuş deposilin yapıldı ve antibiyotik hap vs kullanıyor.adam konuşamıyor bile.off ya deli oldum resmen o kadar hormon aldım.ne yapıcam ben ya
İnşallah canım ama sanmıyorum çok hasta.hatta yutkunamıyor hiç.çok zor olur ya offdur canım akşama daha çok var belki toparlar biraz kendisini.
Allah nasip etmedikçe hep böyle bişeyler çıkıyor işte. Neyse canım Allahtan umut kesilmez. Peşin hüküm vermeyelimİnşallah canım ama sanmıyorum çok hasta.hatta yutkunamıyor hiç.çok zor olur ya off
Çok aminnnn inşallah canımAynen oyle hepimiz yeni yilin ilk ayinda hamile kalalim insallah
Daha once gitmistim yumurtaliklards skntı yok canim bir kac kere adetliykende gittim hormonlarada bakildi hcbisey yok dedi doktor ama niye olmuyo o zaman sinir oluyorumadetin bitmesin eğer yumurtalıklarda bir sorun olduğunu düşünüyorsan, doktorlar seni adetli iken görmek istiyor. Hatta adetin 4.gününden itibaren ilaç kullanımına başlıyorsun. Benim bugün 4.günüm ve başladım ilaçlara
Bende dun aksam.oldum canim yaBen galiba adet oluyorum
Daha once gitmistim yumurtaliklards skntı yok canim bir kac kere adetliykende gittim hormonlarada bakildi hcbisey yok dedi doktor ama niye olmuyo o zaman sinir oluyorum
Bende anadolu yakasindayim ama köydeBende istanbul anadolu yakasi
Evet kesinlikle çok güzel hem çoğaltıyor hem de kalitesini arttiriyormusSeninle aynı ilerliyoruz canım banada doktor aynısını söyledi. Bu ayda olmazsa rahim filmi isticem dedi. Eşinden şüphe ediyorsan saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü uygulayabilirsin. Ben artık profesör olucam bu konularda:))
Canım dün bana doktor dediki hiçbir sağlık problemi olmadığı halde yıllarca çocuğu olmayan insanlar biliyorum ve tüp bebek yapalım artık dediğimiz zaman tüp bebek sırası beklerken hamile olduğunu öğrenip gelen hastalarım oluyor çoğu zaman dedi. Eşimde yanımdaydı o sordu doktora stres engelmi diye. Stres gebeliğe kesinlikle engel dedi. Ama eşin bana yumurta takibi için sürekli gelmek zorunda olduğu için onun kafasından bu durumu atması imkansız dedi. Yani bütün mesele artık çocuk istemiyorum diyebilmekte :) inan etrafımda o kadar çok örneği var ki yeter tamam istemiyorum dedikten sonra çok çocuk sahibi olan gördüm benDaha once gitmistim yumurtaliklards skntı yok canim bir kac kere adetliykende gittim hormonlarada bakildi hcbisey yok dedi doktor ama niye olmuyo o zaman sinir oluyorum
evet canım valla ben bu sefer çörekotu bal tarçın olayını denicem çok merak ediyorum. Hamile kalmak isteyenlere çok katkısı oluyormuş baya araştırdım bu konuyuEvet kesinlikle çok güzel hem çoğaltıyor hem de kalitesini arttiriyormus
Benimde yarın ama kesin olucam , ama olsun ya rabbim nezaman verirse kabulümüz o yüzden takılmayan vardır bir bilinen bir zamanı bir rizki üzülmek yok yoksa beyin ters sinyal veriyor yumurtalıklara sonrası hüsranhayırlısı olsun cnm.. zamanı gelolsun denemeye devam ediyoruz pes etmeden.. bende hala beklemedeyim kesin adet olcam hissediyorum... karnım ağrıyo sürekli adet sancısı var.. yarın bat günüm bakalım
Evet bende denesem mi acaba ne zararı olacak sanki hem vitamin almış oluruz ben daha geçen ay denedim ama 2 sefer fırsat bulduk tutması imkansız o yüzden bu ay a bakıcaz ama şansıma gorumcem isteme söz nisan felan derdi cıktı fırsat bulursam iyidirevet canım valla ben bu sefer çörekotu bal tarçın olayını denicem çok merak ediyorum. Hamile kalmak isteyenlere çok katkısı oluyormuş baya araştırdım bu konuyu
hiçbir zararı olmaz canım mutlaka deneEvet bende denesem mi acaba ne zararı olacak sanki hem vitamin almış oluruz ben daha geçen ay denedim ama 2 sefer fırsat bulduk tutması imkansız o yüzden bu ay a bakıcaz ama şansıma gorumcem isteme söz nisan felan derdi cıktı fırsat bulursam iyidir
Inşallah herşey Allahtan. Bismillahirrahmanirrahim diyerek baslayalim ocak ayindahiçbir zararı olmaz canım mutlaka dene
aynen canımInşallah herşey Allahtan. Bismillahirrahmanirrahim diyerek baslayalim ocak ayinda
Nerde oturuyorsun senaynen canım
Istanbul zeytinburnuNerde oturuyorsun sen
Bende bekarken yenibosna daydimIstanbul zeytinburnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?