2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Ben şubat ayı hedefimi kestiremiyorum. Okul ödemelerimiz filan olacak. Bu ay mı öderiz kredi kartıyla martta mı öderiz hiç bilemiyorum şimdilik

Geçen sene her ay 700-800 biriktirmistim iyi oluyor kenarda para
Ama bu ay isim gereği araba almam gerekti o kadar koyamiyorum
Ocak da 300 koydum şu an 210 tlm var :)
Küçük paralar benimkiler ama damlaya damlaya olacak inşallah
Teşekkür ederim
Az çok demeden biriktirmek lazım 300 300 derken oda birikecek

kesinlikle minimal yaşam her şey fazlalık oluyor
Ben almayi sevenlerdenim
6-7 ay kadar önce evdeki fazla eşyaları ihtiyacı olan arkadaşıma vermek üzere ayırıyordumki ev epeyce dolmuş
Iyi bi ayırdim herseyi
Sadece kullandiklarim kaldi ve evim rahatladi
Yeni başladım bu düzene ama çok memnun kaldım

Ben almayi sevenlerdenim
6-7 ay kadar önce evdeki fazla eşyaları ihtiyacı olan arkadaşıma vermek üzere ayırıyordumki ev epeyce dolmuş
Iyi bi ayırdim herseyi
Sadece kullandiklarim kaldi ve evim rahatladi
Yeni başladım bu düzene ama çok memnun kaldım
ben evlenirken cocuk olacak diye öyle çok şey almışız ki eşyaya göre ev aramaktan bıktık. ve satmaya başladık bazı şeyleri ihtiyaç sahiplerine verdik. şimdide ceyizmdeki havli tülbent çeyizlik şeyleri satışa çıkaracağım ama nasil yaparim bilmiyorum

ben evlenirken cocuk olacak diye öyle çok şey almışız ki eşyaya göre ev aramaktan bıktık. ve satmaya başladık bazı şeyleri ihtiyaç sahiplerine verdik. şimdide ceyizmdeki havli tülbent çeyizlik şeyleri satışa çıkaracağım ama nasil yaparim bilmiyorum
Benim o patik ve oyali havlu tulbentler yer kaplıyor satsam epeyce para edecek ama annemi ikna edemiyorum cok emek vermiş
Yapma dedim dinlemedi de

bende yapma dedim yaptı öyle bekliyor. satalım sana bilezik alalim anne diyorum bakalim ikna edersem olabilir
Bir patik bizim burda 12 lira
Sadece patikleri satsam en az 1000 liram olacak
Ama annem yok onlar emek hatira diyor duruyor işte boş boş

Bir patik bizim burda 12 lira
Sadece patikleri satsam en az 1000 liram olacak
Ama annem yok onlar emek hatira diyor duruyor işte boş boş
valla o kadar şey giyilecek degil . bende de patikler tülbentlerdanteller havlular pike takımları vs... hem yer kaplıyor hem kullanmayacağım seyler. ben satış yolu bulsam annemi ikna ederi.m

valla o kadar şey giyilecek degil . bende de patikler tülbentlerdanteller havlular pike takımları vs... hem yer kaplıyor hem kullanmayacağım seyler. ben satış yolu bulsam annemi ikna ederi.m
Isim verebiliyor muyum site ismi?
İkinci el Satış sitesi var reklamlarda çıkıyor ben oraya koyacağım ama annem işte

benim de çeyizimde o patik, tülbent, el işi bir sürü şey var ama satmayı hiç düşünmem, açıkçası ben de anneler gibi düşünüyorum o kadar emek verilip yapılmış, göz nuru dökülmüş
patiklerimi kullanıyorum ben sıcağı severim, tülbentlerimi de mevlütlerde falan alıyorum
annem sağolsun epey abartmış çeyizi ama ben de şöyle yaptım, bekar kardeşlerim var onlara bir kısmını görürdüm, sevdiğim arkadaşlarımın çeyizlerine birer parça götürüyorum.
biraz da ayırdım gerçekten hatıra
ama satılsa ciddi para eder

X