- Konu Sahibi Maleficent2012
cok güzel olmus şimdi hedef şubat senin icinM Maleficent2012 canim ocak birikimimi ay basinda aldm cok sukur esim toplu yillik zam aldi 20 gram aldim listeye eklersen sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok güzel olmus şimdi hedef şubat senin icinM Maleficent2012 canim ocak birikimimi ay basinda aldm cok sukur esim toplu yillik zam aldi 20 gram aldim listeye eklersen sevinirim
Masallah canım:) tutabilene ask olsun seniKizlar 2 gram daha aldim.
9 gram altinim oldu.
Ortalama 157 den almis sayiliyorum suan.
4 lira geriden geliyorim yani
Tamam ekliyorum darısı şubata:)M Maleficent2012 canim ocak birikimimi ay basinda aldm cok sukur esim toplu yillik zam aldi 20 gram aldim listeye eklersen sevinirim
Ben bilmiyorum canım 157 yazmış galiba @Pembegomlekbugün altın en son kaçta kaldi int bankacılığında şu an bakımca yüksek gösteriyor normalden
evet canm cok sukur Allahm bugunumuzu aratmasncok güzel olmus şimdi hedef şubat senin icin
Canim aksam 6dan sonra yuksek gosterir sabah dokuza kadarbugün altın en son kaçta kaldi int bankacılığında şu an bakımca yüksek gösteriyor normalden
Ahhahaha kız etiketleyemedim bile uğraşıyorum :))))) hemen kupanı veriyorum hedefini ill yerine getiren sensinkupami istiyorum ama canimsevindirik oldum aldm diye M Maleficent2012
ver kupami fakirin mali gozunun onunde dursun derlerAhhahaha kız etiketleyemedim bile uğraşıyorum :))))) hemen kupanı veriyorum hedefini ill yerine getiren sensin
Verdim valla hakettin :) helal olsun en birikimci kadın ödülü yazicam hatta yanına çünkü ilk sen hedefini yerine getirdin ahhahaver kupami fakirin mali gozunun onunde dursun derler
biliyorum kapanıştan sonra nerdeyse 10 tl alış satış arası fark oluyor. bakacaktım 4 civarında unuttumCanim aksam 6dan sonra yuksek gosterir sabah dokuza kadar
Sabah 9 ve 18 arasi normal fiyatlar.
Bugun 158den hic dusmedi.
158 159 arasi gidip geldi
ayyy çok şekerin güldürdün beniKızlar kızlar gelemmi yanağnızdan öpem mii kumbarama 86 tl girdi yihuuuuu
Kızlar kızlar gelemmi yanağnızdan öpem mii kumbarama 86 tl girdi yihuuuuu
Ahahha :) siz altın biriktirip mutlu oluyorsunuz bende çocuk gibi kumbara ahahahha napim :)))ayyy çok şekerin güldürdün beni
Insan bi birikim hedefi koyunca hemen aylıklar gelsin istiyor sabırsız oluyor değil mi :)Bizde ayin 15ini bekliyoz bakalim
:)) ben bu kumbara işini sevdim . Şimdi bi arkadaş kocaman kumbara yapacak bana bu kumbaram sanirim 15 gune baya dolar para alamaz hale gelebilir bende kendime şaşırdım ama oyun gibi sürekli kumbarama para atmak istiyorum bide bi yöntem söyleyim ben çocuk gibi çantamda taşıyorum genelde ben nereye o oraya hemen cuzdanimda bozulan paraları içine atiyorum falan bide meselâ 50 ve 20 varsa hemen 50 kumbaraya gidiyor falan :))Hay maşallah
Ben de 20 tlcik attım kumbarama