- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- Konu Sahibi Maleficent2012
Yok estağfirullah trip diil ama çok espiri yaptıktan sora yazmayınca öyle düşündüm tesadüfmüş demek :))Günaydın :) hayır canım alakası yok farketmemisimdir onu . Trip mi atıyorsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok estağfirullah trip diil ama çok espiri yaptıktan sora yazmayınca öyle düşündüm tesadüfmüş demek :))Günaydın :) hayır canım alakası yok farketmemisimdir onu . Trip mi atıyorsun :)
Of of benim maaşım normalde 1 inde ama geç yatırıyorlar bi yatmadı gittiGünaydın kızlar uzun zamandan sora ilk kez maaş gününü iple çekiyorum
Sırf bu topik için
Daha 15 ine çok var gelse de bilezik alsam hemen diorum
Bu topik çok heyecanlandırdı beni
Hepimize şans getirsin
Aaa şaşırdım ama geçenlerde yollanıyordu pro üye olunca ayarlar sıfırlanmıştır belki söylediğin iyi olduSana özel mesaj gönderilmiyor neden ?
İ ş yatırırlar bi iki güneOf of benim maaşım normalde 1 inde ama geç yatırıyorlar bi yatmadı gitti
Bana bi mesaj atarmisinAaa şaşırdım ama geçenlerde yollanıyordu pro üye olunca ayarlar sıfırlanmıştır belki söylediğin iyi oldu
Mesaj atılıyo ondan editör cevap veremedi demekBana bi mesaj atarmisin
Iyi almissin canm158.17 miydi 158.07 mi ne
Kuzu esin de diyecek Allah Allah bu kız ne kadar da tutumlu bi kızmış:))))Bugun esimden kira parasini ev sahibine gotirme parasi olarak bana dusen 30 lra oldu.
Kenara attim 120 lram oldu
Bebek icin hic para bırakmıyordu.
Bende ustune gittm biraz peraembe gram alcazzz
Evet sonunda alabildim iş bankası sürekli yok ücreti değişti kuru oyna di diye satışı yapılamamıştır sabah 162 idi ancak 158 e düşünce alabildim ama iki gramcik zaten insalllah artirabilirimIyi almissin canm
Bak hem daha düşük almışsın:) iyi yönde olmuş bu gecikme :) Allah devamını getirsin canimEvet sonunda alabildim iş bankası sürekli yok ücreti değişti kuru oyna di diye satışı yapılamamıştır sabah 162 idi ancak 158 e düşünce alabildim ama iki gramcik zaten insalllah artirabilirim
Allah bereket versin kuzum.Evet sonunda alabildim iş bankası sürekli yok ücreti değişti kuru oyna di diye satışı yapılamamıştır sabah 162 idi ancak 158 e düşünce alabildim ama iki gramcik zaten insalllah artirabilirim
Yok ya beni tutumlu olarak bilmiyor cunku ben brikimimi soylemiyorum o sezinliyor sadece dKuzu esin de diyecek Allah Allah bu kız ne kadar da tutumlu bi kızmış:))))
Ay ne guzel demis esin ya sana sahip çıktığını belirtmiş sen yinede tutumlu ol :))Yok ya beni tutumlu olarak bilmiyor cunku ben brikimimi soylemiyorum o sezinliyor sadece d
Aleni olarak ilk bebek icin aliyoruz.
Ama bencede tutumluyum
O yuzden bana cok kiziyor aslnda.
Herseye ederinden fazla vermeye karşıyım... ilk evlendigimde esimle alışverişe gittigimde pahaali diye bisey almiyodum. Aynisi surda su fiyat diyodum.O da kiziyodu. Suan burdayiz vs diye.
Halamla konustular. Ogrenci oldugum icn ve ailem ayri oldugu icin mecburen tutumlulugun aliskanlik olduğunu falan soylemis.
Esimde suan evli paranin hesabini yapmasin demis
Ne guzel sizi kutluyorum masallah ornek aldigim uyelerdensinizCanim derslerine asıl ve bir an once okulu bitirip atanmana bak.
Bende evlendigimde ogrenci sayilirdim
Kocam da sagolsun hic kismadi cok güzel hayat yasatti fakat ben birakmadim okulumun isimin pesini.
Sonuçta o fakulteyi bitirmek kolay degil.
Cok sükür atandim meslegimi cok seviyorum .her ay parami mis gibi aliyorum. Kendi param yani kimsenin degil.
Istedigim birikimi de yapiyorum
Tesekkur ederim canim.Ne guzel sizi kutluyorum masallah ornek aldigim uyelerdensiniz
Tek isteğim annem hiç üzülmesin inşallah bu günler de geçecek:)Tesekkur ederim canim.
Annenlere yardimlarindan dolayi da bende seni takdir ediyorum
Oyle canim o biraz savruktur ama sagolsun yinede beni kismaz ben kisarim kendimi.Ay ne guzel demis esin ya sana sahip çıktığını belirtmiş sen yinede tutumlu ol :))
Canim derslerine asıl ve bir an once okulu bitirip atanmana bak.
Bende evlendigimde ogrenci sayilirdim
Kocam da sagolsun hic kismadi cok güzel hayat yasatti fakat ben birakmadim okulumun isimin pesini.
Sonuçta o fakulteyi bitirmek kolay degil.
Cok sükür atandim meslegimi cok seviyorum .her ay parami mis gibi aliyorum. Kendi param yani kimsenin degil.
Istedigim birikimi de yapiyorum