- 14 Eylül 2015
- 337
- 298
- 103
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.681
32 yaşındayımYaşınız kaç
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için hepimizin gönlüne göre olsun arkadaşım. Bu süreçte en iyi birbirimizi anlıyoruz inan bana. En yakını oluyoruz birbirimizin. Hem duygusal hem de fiziksel olarak müthiş zor zamanlar. Allah hepimize kolaylık versin.İnşallah bu son tedaviniz olsun
Allah yüzünü güldürsun canım
Siz deki problem ne?Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için hepimizin gönlüne göre olsun arkadaşım. Bu süreçte en iyi birbirimizi anlıyoruz inan bana. En yakını oluyoruz birbirimizin. Hem duygusal hem de fiziksel olarak müthiş zor zamanlar. Allah hepimize kolaylık versin.
Morfolojik sorunlarımız var sayı hız vs normal. 3 denememde ilkinde tek, diğer ikisinde ikişer embriyo transferi yapıldı. Bir negatif 2 pozitif sonuç aldım ancak düşükle sonuçlandı. Bu denemede transfer öncesi embriyolarımıza gen taraması yapılacak.Siz deki problem ne?
Bizde esimde sayı, hız sorunu var
3 denemenizde kaçar tane emriyo transferi oldu
hadi bakalım ben de yarın çıkıp alabilirim test. Kızlar eczanede satılan gebelik testlerinden hangisini alıyorsunuz? Ben istediğimde 5 liralik mı 25 liralık mı diye soruyorlar ne fark var?
Haber ver yapincaCanım pahalı olan erken gebelik testi regl gününe 5 6 gün kala gösteriyor ama gerek yok o kadar ona blast embriyoda normal gebelik testleri 8 9.günde gösteriyor silik çıkar ama. Benim bugün eşim aldı o erk3n gebelik testi almış öyle vermiş eczane o da ne bilsin.
nezaman yapcan cnmCanım pahalı olan erken gebelik testi regl gününe 5 6 gün kala gösteriyor ama gerek yok o kadar ona blast embriyoda normal gebelik testleri 8 9.günde gösteriyor silik çıkar ama. Benim bugün eşim aldı o erk3n gebelik testi almış öyle vermiş eczane o da ne bilsin.
Merhaba canm ben gidiyorum ne sormak istersen bana sor yardimci olurumProf. Yücel karaman'a giden veya duyan varmı biri bana tavsiye etti. Normalde bağçeciye cem çelik'e gitçem
Hadı ya ay cok sevındım bırının gittiğine nasıl bı doktor memnunmusun. Bn istanbul tuzladan gelıcem eğer gidersem yücel beyeMerhaba canm ben gidiyorum ne sormak istersen bana sor yardimci olurum
Haber ver yapinca
Nezw
nezaman yapcan cnm
Insallah hayatim ya 4 gozle bekliyorum hemen yaz sabahTamam canım haber veririm tabi sabah erken yapıcam umarım vardır sana da umut olurum
Evet canm memnunm suan dondurulmuslar icin gid3cem on gune nasip ilgili doktor yani isini gizel yapiyorHadı ya ay cok sevındım bırının gittiğine nasıl bı doktor memnunmusun. Bn istanbul tuzladan gelıcem eğer gidersem yücel beye
Süper canım tebrikler allah devamını getirsin gerçekten umut oluyor bizlere çok sevindim listede adını göremedim kaçıncı denemendiKızlaar Sabah 5 de yaptım şükürler olsun Hamileyim.Çizgi anında çıktı ve koyulaştı birkaç dakikada.Erken gebelik testi..İnanamıyoruz. Yazın kimyasal geçmişim olduğu için korkuyorum inşallah devamı gelir bugün kana gidicem. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..
Süper canım tebrikler allah devamını getirsin gerçekten umut oluyor bizlere çok sevindim listede adını göremedim kaçıncı denemendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?