2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnşallah bu son tedaviniz olsun

Allah yüzünü güldürsun canım
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için hepimizin gönlüne göre olsun arkadaşım. Bu süreçte en iyi birbirimizi anlıyoruz inan bana. En yakını oluyoruz birbirimizin. Hem duygusal hem de fiziksel olarak müthiş zor zamanlar. Allah hepimize kolaylık versin.

Siz deki problem ne?
Bizde esimde sayı, hız sorunu var

3 denemenizde kaçar tane emriyo transferi oldu

Siz deki problem ne?
Bizde esimde sayı, hız sorunu var

3 denemenizde kaçar tane emriyo transferi oldu
Morfolojik sorunlarımız var sayı hız vs normal. 3 denememde ilkinde tek, diğer ikisinde ikişer embriyo transferi yapıldı. Bir negatif 2 pozitif sonuç aldım ancak düşükle sonuçlandı. Bu denemede transfer öncesi embriyolarımıza gen taraması yapılacak.

hadi bakalım ben de yarın çıkıp alabilirim test. Kızlar eczanede satılan gebelik testlerinden hangisini alıyorsunuz? Ben istediğimde 5 liralik mı 25 liralık mı diye soruyorlar ne fark var?

Canım pahalı olan erken gebelik testi regl gününe 5 6 gün kala gösteriyor ama gerek yok o kadar ona blast embriyoda normal gebelik testleri 8 9.günde gösteriyor silik çıkar ama. Benim bugün eşim aldı o erk3n gebelik testi almış öyle vermiş eczane o da ne bilsin.

Haber ver yapinca

Nezw
nezaman yapcan cnm

Kızlaar Sabah 5 de yaptım şükürler olsun Hamileyim. Çizgi anında çıktı ve koyulaştı birkaç dakikada.Erken gebelik testi..İnanamıyoruz. Yazın kimyasal geçmişim olduğu için korkuyorum inşallah devamı gelir bugün kana gidicem. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..

Eklentiler

• IMG-20180112-WA0000.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 99
Süper canım tebrikler allah devamını getirsin gerçekten umut oluyor bizlere çok sevindim listede adını göremedim kaçıncı denemendi

Süper canım tebrikler allah devamını getirsin gerçekten umut oluyor bizlere çok sevindim listede adını göremedim kaçıncı denemendi

Amin canım İnşallah darısı başına olsun. 4.denemem canım. Yazın da tutmuştu kimyasal gebelik oldu arayı uzatmadan 2 ay sonra yeni tedaviye başka merkezde başladım ohss olma ihtimalim olduğundan çok yumurtadan dolayı dondurulmuştu çok şükür Rabbim tekrar gösterdi.

Canım inan çok sevindim burdaki haberlere kendimiz gibi seviniyoruz inşallahhhh güzel gider. Bnde bugün dra gidiom tedavime başlayacağım . Çok saol darısı hepimizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…