• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bu 4. Denemem arkadaşım.. aslında sen duygulandım yazınca aynısını ben söyleyecektim ilk iğnede binbir türlü his geliyor insana. Hadi bu sefer inşallah
evet bugün bnm için böyle değişik hissettim 2 aşılama 1 tüp hepsini aynı yerde yaptırdım oturduğum koltukta kalp atışıda duydum kurtaj da oldum dedim şimdi 2. tüp için geliyorum böyle çok duygulu bir gündü benim için. allah utandırmasın

sabah böyle uyandım hemen buraya baktım haberini görünce içime bir umut doldu böye geerçekten çok seviniyorum burdaki haberlere ya bn böle idrar testlerine binbir türlü far tutuyorum ışık tutuyorum lamba değiştiriyorum hiç ikinci çizgiyi göremiyorum saatlerce bakıyorum . hep diyorum ki birden çıkan ikinci çizgilerim olsun. çok güzeldi senin çizgini görmekte.

Canım ne kadar çok yaptım o testleri benim bir amuda kalkmadığım kalıyordu ama yok yok gölgesini bile göremiyordum senelerce böyle oldu.Sonra ovulasyon testlerinden yumurtlama hesaplama sonra onları gebelik testi gibi kullanmak ben hiç.göremicem diyordum ama vakti zamanı gelince kısmetinde varsa Rabbim gösteriyor sabır tevekkül umut çok önemli pes etmeyeceksin. İnşallah bi yapacaksın anında çıkmış ben baka baka şaşı oldum testime.

ilk gonal f mi vuruldum 300 le başladım birz duygulandım bugün. yeni bir sayfa açıyorum 1. gün

Hadi hayırlı olsun canım uğurlu gelsin güzel haberler getirsin stresten uzak dur sakin ol dua et bekle

Yaaaaaaaa inanmiyorum kuzuuuuuum gözünüz aydin .bende seni merak ettim bakim dedim muhtesem bi haberle gune basladim... rabbim saglikla sihatla kucagina almak nasip etsin ... masallah nazar deymesin cnmmmm

Cok sevindim cok cok cok

Canım bu mesajın geride kalmış.şimdi gördüm canımm çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sana da herkese de nasip etsin çok büyük emek var ohss oldu iki hafta sancılar çektim sırf bunu görmek için devamı da gelir inşallah.

Günaydın canım yeni kalktım bende

Ekledim listeye

Teşekkür ederim listede ismimi hamile olarak görmek çok güzel herkese de nasip olsun:dua:

Canım bu mesajın geride kalmış.şimdi gördüm canımm çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sana da herkese de nasip etsin çok büyük emek var ohss oldu iki hafta sancılar çektim sırf bunu görmek için devamı da gelir inşallah.

Teşekkür ederim listede ismimi hamile olarak görmek çok güzel herkese de nasip olsun:dua:
Amin canim inşallah :dua:

Bu arada bebişin hayırlı ugurlu olsun inşallah gözün aydın en kısa zamanda dünyanın en güzel sesi kalp atişlarini duymanı dilerim.

Canım aynen ben seni eklemiştim eminim aslında ama silinmiş sanırım bi şekilde

Yasin kaç
kaçıncı denemen
nerde tedavi görüyorsun
ekliyim hemen canım
24 yasındayım ilk denemem yarin rahim filmi cektiricem Allah izin verirse ondan snra adetle basliyoruz bir sorun yoksainsallah hayirlisiyla . Bahceci umut ta

Kızlaar Sabah 5 de yaptım şükürler olsun Hamileyim. :dua:Çizgi anında çıktı ve koyulaştı birkaç dakikada.Erken gebelik testi..İnanamıyoruz.:anneadayı::nazar: Yazın kimyasal geçmişim olduğu için korkuyorum inşallah devamı gelir bugün kana gidicem. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..:dua:
Canım çok sevindim inşallah kan testi sonucunda iyi çıkar canım Allah kalp atışını duymayı kucağına almayı nasip etsin

Back