- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.721
inşallah canım senin kaçıncı denemenBenim de gonal f le 3. Günüm bugün aynı zamanlarda güzel haberlerimiz olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım senin kaçıncı denemenBenim de gonal f le 3. Günüm bugün aynı zamanlarda güzel haberlerimiz olsun inşallah
Bu 4. Denemem arkadaşım.. aslında sen duygulandım yazınca aynısını ben söyleyecektim ilk iğnede binbir türlü his geliyor insana. Hadi bu sefer inşallahinşallah canım senin kaçıncı denemen
evet bugün bnm için böyle değişik hissettim 2 aşılama 1 tüp hepsini aynı yerde yaptırdım oturduğum koltukta kalp atışıda duydum kurtaj da oldum dedim şimdi 2. tüp için geliyorum böyle çok duygulu bir gündü benim için. allah utandırmasınBu 4. Denemem arkadaşım.. aslında sen duygulandım yazınca aynısını ben söyleyecektim ilk iğnede binbir türlü his geliyor insana. Hadi bu sefer inşallah
İnşallah yumurta rezervim az olması sebebi ile inşallah yumurtam çok olur.hadi inşallah güzel güzel yumurtalarımız olur.. sağlıklı embriyolarımız olur
Günaydın canım yeni kalktım bendeBal10cukk dejavu_one da listeye yazarmısın hamilelerimiz çoğalsın listede bakanlara moral olsun. bn mi göremedim yoksa
Günaydın canım yeni kalktım bende
Ekledim listeye
Canım aynen ben seni eklemiştim eminim aslında ama silinmiş sanırım bi şekildeBenide eklermsnz listeye ekli saniyordum kendimi
İlk sayfada var canımNe listesi, nereden bakılıyor?
Canim istersen senide ekliyimNe listesi, nereden bakılıyor?
sabah böyle uyandım hemen buraya baktım haberini görünce içime bir umut doldu böye geerçekten çok seviniyorum burdaki haberlere ya bn böle idrar testlerine binbir türlü far tutuyorum ışık tutuyorum lamba değiştiriyorum hiç ikinci çizgiyi göremiyorum saatlerce bakıyorum . hep diyorum ki birden çıkan ikinci çizgilerim olsun. çok güzeldi senin çizgini görmekte.
ilk gonal f mi vuruldum 300 le başladım birz duygulandım bugün. yeni bir sayfa açıyorum 1. gün
Yaaaaaaaa inanmiyorum kuzuuuuuum gözünüz aydin .bende seni merak ettim bakim dedim muhtesem bi haberle gune basladim... rabbim saglikla sihatla kucagina almak nasip etsin ... masallah nazar deymesin cnmmmm
Cok sevindim cok cok cok
Günaydın canım yeni kalktım bende
Ekledim listeye
Amin canim inşallahCanım bu mesajın geride kalmış.şimdi gördüm canımm çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sana da herkese de nasip etsin çok büyük emek var ohss oldu iki hafta sancılar çektim sırf bunu görmek için devamı da gelir inşallah.
Teşekkür ederim listede ismimi hamile olarak görmek çok güzel herkese de nasip olsun
24 yasındayım ilk denemem yarin rahim filmi cektiricem Allah izin verirse ondan snra adetle basliyoruz bir sorun yoksainsallah hayirlisiyla . Bahceci umut taCanım aynen ben seni eklemiştim eminim aslında ama silinmiş sanırım bi şekilde
Yasin kaç
kaçıncı denemen
nerde tedavi görüyorsun
ekliyim hemen canım
Canım çok sevindim inşallah kan testi sonucunda iyi çıkar canım Allah kalp atışını duymayı kucağına almayı nasip etsinKızlaar Sabah 5 de yaptım şükürler olsun Hamileyim. Çizgi anında çıktı ve koyulaştı birkaç dakikada.Erken gebelik testi..İnanamıyoruz. Yazın kimyasal geçmişim olduğu için korkuyorum inşallah devamı gelir bugün kana gidicem. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..
Canim nerde tedaviye başlıcak sin belli mi?Adet olmama 20 gün var nasil gececek zaman bilmiyorumm... guzel haberler le iyice heveslendim... rabbim bos cevirmedin dualarimizi inşallah
Canim test günün bugün müydü senin?Canım çok sevindim inşallah kan testi sonucunda iyi çıkar canım Allah kalp atışını duymayı kucağına almayı nasip etsin