- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.701
Amin canım İnşallah darısı başına olsun. 4.denemem canım. Yazın da tutmuştu kimyasal gebelik oldu arayı uzatmadan 2 ay sonra yeni tedaviye başka merkezde başladım ohss olma ihtimalim olduğundan çok yumurtadan dolayı dondurulmuştu çok şükür Rabbim tekrar gösterdi.
Canım inan çok sevindim burdaki haberlere kendimiz gibi seviniyoruz inşallahhhh güzel gider. Bnde bugün dra gidiom tedavime başlayacağım . Çok saol darısı hepimizin başına
Hayırlı olsun canım
Canimmm çok sevindimmmmm nazar degmesinnnnKızlaar Sabah 5 de yaptım şükürler olsun Hamileyim.Çizgi anında çıktı ve koyulaştı birkaç dakikada.Erken gebelik testi..İnanamıyoruz. Yazın kimyasal geçmişim olduğu için korkuyorum inşallah devamı gelir bugün kana gidicem. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..
Kızlaar Sabah 5 de yaptım şükürler olsun Hamileyim.Çizgi anında çıktı ve koyulaştı birkaç dakikada.Erken gebelik testi..İnanamıyoruz. Yazın kimyasal geçmişim olduğu için korkuyorum inşallah devamı gelir bugün kana gidicem. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..
Hayırlı olsun cnmKızlaar Sabah 5 de yaptım şükürler olsun Hamileyim.Çizgi anında çıktı ve koyulaştı birkaç dakikada.Erken gebelik testi..İnanamıyoruz. Yazın kimyasal geçmişim olduğu için korkuyorum inşallah devamı gelir bugün kana gidicem. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..
Senden cesaret alip hemen yaptim koca bir tek çizgi. Evde olan o 5 liraliklardan ama erken gebelikte bugun o kadar çiktiysa bunda da silik çikardi bence. Tekrar basa dönmek çok üzücüCanimmm çok sevindimmmmm nazar degmesinnnn
Canimmm çok sevindimmmmm nazar degmesinnnn
çok çok sevindim hayırlı olsun.. duygulandım yaaa çok güzel birsey nazar değmesin.. bizde en kısa zamanda güzel haberler veririz inşallah aminnnn...
Hayırlı olsun cnm
Senden cesaret alip hemen yaptim koca bir tek çizgi. Evde olan o 5 liraliklardan ama erken gebelikte bugun o kadar çiktiysa bunda da silik çikardi bence. Tekrar basa dönmek çok üzücü
Yaaaaaaaa inanmiyorum kuzuuuuuum gözünüz aydin .bende seni merak ettim bakim dedim muhtesem bi haberle gune basladim... rabbim saglikla sihatla kucagina almak nasip etsin ... masallah nazar deymesin cnmmmmKızlaar Sabah 5 de yaptım şükürler olsun Hamileyim.Çizgi anında çıktı ve koyulaştı birkaç dakikada.Erken gebelik testi..İnanamıyoruz. Yazın kimyasal geçmişim olduğu için korkuyorum inşallah devamı gelir bugün kana gidicem. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..
Canim benim umutsuzluga kapilma nooolur gonul ister ki herkez burda cift cizgileri gostersin ama daha gunun de gelmedi uzme tatli cani ni.. rabbim en hayirlisini kilarSenden cesaret alip hemen yaptim koca bir tek çizgi. Evde olan o 5 liraliklardan ama erken gebelikte bugun o kadar çiktiysa bunda da silik çikardi bence. Tekrar basa dönmek çok üzücü
Kana da bakdirin ca hemen yaz ... insallah cifter cifter gelirKızlaar Sabah 5 de yaptım şükürler olsun Hamileyim.Çizgi anında çıktı ve koyulaştı birkaç dakikada.Erken gebelik testi..İnanamıyoruz. Yazın kimyasal geçmişim olduğu için korkuyorum inşallah devamı gelir bugün kana gidicem. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..
Kızlaar Sabah 5 de yaptım şükürler olsun Hamileyim.Çizgi anında çıktı ve koyulaştı birkaç dakikada.Erken gebelik testi..İnanamıyoruz. Yazın kimyasal geçmişim olduğu için korkuyorum inşallah devamı gelir bugün kana gidicem. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..
Kana da bakdirin ca hemen yaz ... insallah cifter cifter gelir
Çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :) Hamilesin bize de dua et bizim de olsun.
Hayirli olsun canm nerde yaptin kacinci denemendiİnşllah canım minyonum ben yani.ikizden de korkuyorum Allah bilir tabii..bugün bakalım kan kaç çıkacak..
Amin çok sağol canım. Hep ediyorum Rabbim emek veren bekleyen herkese nasip etsin inşallah mübarek gün
Hayirli olsun canm nerde yaptin kacinci denemendi
sabah böyle uyandım hemen buraya baktım haberini görünce içime bir umut doldu böye geerçekten çok seviniyorum burdaki haberlere ya bn böle idrar testlerine binbir türlü far tutuyorum ışık tutuyorum lamba değiştiriyorum hiç ikinci çizgiyi göremiyorum saatlerce bakıyorum . hep diyorum ki birden çıkan ikinci çizgilerim olsun. çok güzeldi senin çizgini görmekte.4.denememdi Bursa Acıbademde yaptırdım.Daha önceki denemelerim başka merkezlerde oldu burada ilk denemem. Geçen yazdan kimyasal gebeliğim olmuştu
Bal10cukk dejavu_one da listeye yazarmısın hamilelerimiz çoğalsın listede bakanlara moral olsun. bn mi göremedim yoksa@ucgendortgen canım Merhaba
Ocak ta tedavine baslicaktin ne yaptın ?merak ettim
Benim de gonal f le 3. Günüm bugün aynı zamanlarda güzel haberlerimiz olsun inşallahilk gonal f mi vuruldum 300 le başladım birz duygulandım bugün. yeni bir sayfa açıyorum 1. gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?