2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hayırlı olsun canım

Canım inan çok sevindim burdaki haberlere kendimiz gibi seviniyoruz inşallahhhh güzel gider. Bnde bugün dra gidiom tedavime başlayacağım . Çok saol darısı hepimizin başına

Hadi hayırlısı canım tüm tedavi boyunca moralin iyi olsun. Senden de güzel haberler alalım..

Canimmm çok sevindimmmmm nazar degmesinnnn

çok çok sevindim hayırlı olsun.. duygulandım yaaa çok güzel birsey nazar değmesin.. bizde en kısa zamanda güzel haberler veririz inşallah aminnnn...

Hayırlı olsun cnm

Canimmm çok sevindimmmmm nazar degmesinnnn

Çok sağol canım benim.. Allah razı olsun Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin

çok çok sevindim hayırlı olsun.. duygulandım yaaa çok güzel birsey nazar değmesin.. bizde en kısa zamanda güzel haberler veririz inşallah aminnnn...

İnşallah canım sizden de bekliyorum Rabbim herkese nasip etsin.Kimsenin kucağı boş kalmasın

Hayırlı olsun cnm

Çok teşekkür ederim canım.

Senden cesaret alip hemen yaptim koca bir tek çizgi. Evde olan o 5 liraliklardan ama erken gebelikte bugun o kadar çiktiysa bunda da silik çikardi bence. Tekrar basa dönmek çok üzücü

Canım seni çok iyi anlıyorum o kadar çok test yaptım ki son iki denememde gördüm geçen sefer ki devam etmedi.Herşeyin hayırlısı canım hayırlı zamanda olsun canım umut hep var. Sen yine de gününü bekle kan testini yaptır. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım benim

Yaaaaaaaa inanmiyorum kuzuuuuuum gözünüz aydin .bende seni merak ettim bakim dedim muhtesem bi haberle gune basladim... rabbim saglikla sihatla kucagina almak nasip etsin ... masallah nazar deymesin cnmmmm

Cok sevindim cok cok cok

Senden cesaret alip hemen yaptim koca bir tek çizgi. Evde olan o 5 liraliklardan ama erken gebelikte bugun o kadar çiktiysa bunda da silik çikardi bence. Tekrar basa dönmek çok üzücü
Canim benim umutsuzluga kapilma nooolur gonul ister ki herkez burda cift cizgileri gostersin ama daha gunun de gelmedi uzme tatli cani ni.. rabbim en hayirlisini kilar

Kana da bakdirin ca hemen yaz ... insallah cifter cifter gelir

Çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :) Hamilesin bize de dua et bizim de olsun.

Kana da bakdirin ca hemen yaz ... insallah cifter cifter gelir

İnşllah canım minyonum ben yani.ikizden de korkuyorum Allah bilir tabii..bugün bakalım kan kaç çıkacak..

Çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :) Hamilesin bize de dua et bizim de olsun.

Amin çok sağol canım. Hep ediyorum Rabbim emek veren bekleyen herkese nasip etsin inşallah mübarek gün

Hayirli olsun canm nerde yaptin kacinci denemendi

4.denememdi Bursa Acıbademde yaptırdım.Daha önceki denemelerim başka merkezlerde oldu burada ilk denemem. Geçen yazdan kimyasal gebeliğim olmuştu
sabah böyle uyandım hemen buraya baktım haberini görünce içime bir umut doldu böye geerçekten çok seviniyorum burdaki haberlere ya bn böle idrar testlerine binbir türlü far tutuyorum ışık tutuyorum lamba değiştiriyorum hiç ikinci çizgiyi göremiyorum saatlerce bakıyorum . hep diyorum ki birden çıkan ikinci çizgilerim olsun. çok güzeldi senin çizgini görmekte.

ilk gonal f mi vuruldum 300 le başladım birz duygulandım bugün. yeni bir sayfa açıyorum 1. gün

Allah utandirmasn hayirli ugurlu olsun. Darisi isteyen herlezin basina insallah mubarek cuma gunu . Rabbim bizede nasip etsn cift cizgileri keseleri kalp seslerini ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…