• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Dondurulmuşum kalmadı sıfırdan sizin
Anladım inşallah bu tedavinizde bol bol kaliteli emriyolariniz oluşur

Benim kalan 5 Dondurulmuşum var ama bu tedavimde 2 transfer olucak eğer olmassa baslicagim tedavim

Kalan 3 emriyolarimi
Bidaha kullanmak istemiyorum
Sıfırdan başlamak istiyorum

Yeni başka bi hastanede

İnşallah gerek kalmaz da bu son tedavim olur

Canımm tedavin hayırlı olsunn
İnşallah bu sefer pozitifi görür yavrunuda sağlıkla kucağına alırsın.
Herzaman dualarımdasınız hepiniz.
Benimde cumartesi test günüm dua beklerim bende..

Hayırlı ugurlu olsun tedaviniz inşallah bu son olur

Bende adet olmayı bekliyorum 2.tedavim için

Allah herkesin yüzünü güldürsün

Bnlr

bnle aynı bnde 2. Tüp ve yarın başlıyorum
kizlarrr hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Allah sizlerden razi olsun. Ne guzel kadin dayanismasi... gozlerim dolu dolu oldu. Allah bizlere de annelik duygusunu tattirsin insallah

Anladım inşallah bu tedavinizde bol bol kaliteli emriyolariniz oluşur

Benim kalan 5 Dondurulmuşum var ama bu tedavimde 2 transfer olucak eğer olmassa baslicagim tedavim

Kalan 3 emriyolarimi
Bidaha kullanmak istemiyorum
Sıfırdan başlamak istiyorum

Yeni başka bi hastanede

İnşallah gerek kalmaz da bu son tedavim olur
Insallah canim.şimdi kac kisi olduk burda?

Eses07 Eses07 canım nasılsın

Kaç yumurtan toplandı
kaçı döllendi
Kaç tane kal di

Transfer ne zaman olucak

Çok soru sordum sanırım :KK48:

5.ci gün embriyosu canım 12.ci gün 346 çıktı yarın bi daha kan vericem

Gözün aydın öncelikle ilk önce kalp atışlarını duymayi sonra sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin allahım sana

Değerin gayet iyi canım iki bebiş gibi görünüyor Doktorun ne dedi

Gözün aydın öncelikle ilk önce kalp atışlarını duymayi sonra sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin allahım sana

Değerin gayet iyi canım iki bebiş gibi görünüyor Doktorun ne dedi
Sağol canım inşallah.. Rabbim herkese nasip etsin.. Yarın ki kan değerine göre randevu verecek öyle gidicez doktora

Benimde 14 yumurta toplanmıştı canım dediğin gibi şişkinlik olmuştu eğilememiştim bile ama 2 güne geçti ilaçlarını düzenli kullan bol su iç canım
ayyy çok sağol içimi rahatlattın bugün 1 litre ayran 2 litre su içtim çok korkuyorum OHSS Diye bişey oluyormuş su topluyor mus felan diye okudum bu durumda transfer de yapılmıyormuş 2 yıldır bekliyorum bu anı dua ediyorum bir an önce bebeğim gelsin, sizinde bebegınız hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin allah

Back