• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canım daha bilmiyorum
Adetin 2.günü gel dedi doktor
Rahmin durumuna göre transfer gününü konuşalım dedi
Şuanda karın ağrısı var
Yatıyorum
Anladım canım çok geçmiş olsun

Sanirim dondurulmuş transfer olucak senin

Kaç yumurta toplandı?

Evet öyle sonuçta testte görmekle bitmiyor kese hatta kalp atışı duyulana kadar rahatlayamaz insan hayırlısı olsun hakkımızda
evt kan testini görmek için bekledik sonra katlansın diye bekledik kese görmeyi bekledik sırada kalp atışı var her anı stresli ama inşallah mutlu sonla bitsin

evt kan testini görmek için bekledik sonra katlansın diye bekledik kese görmeyi bekledik sırada kalp atışı var her anı stresli ama inşallah mutlu sonla bitsin

Daha ben gebelik testinde görme aşamasına gelmedim yarın test yapıcam çıkarsa kana gidicem 8.günüm olacak kısmet

Şuan dinlenme
Karnım ağrıyor
Canim demek ki kişiden kişiye değişiyor Muş benden 17 toplanmisti hiç bi ağrım olmadı
İnşallah bir an önce iylesirsin

dinlendirme yapması da çok iyi olmuş canım dondurulmuş transfer iyi olur

Canim demek ki kişiden kişiye değişiyor Muş benden 17 toplanmisti hiç bi ağrım olmadı
İnşallah bir an önce iylesirsin

dinlendirme yapması da çok iyi olmuş canım dondurulmuş transfer iyi olur

İnşallah canım
Bakalım
Transferden de korkuyorum artık

Evet duydum ben antalyada tip fakultesinde bi dr varmis spermin kuyrugundan hizliligindan anliyormus .. eltimin bi ark yapdirmis erkek olsa iyi olur demisler ve nitekim de erkekleri olmus
Benim transferde bi muhabbet geçti de ordan şüphelenmiştim snr doktorum çevirdi sorduğumda bilme şansı çok düşük bu aşamada diye .. işin tek sürprizi cinsiyeti kalmış olacaktı benim için tutunmadan sonra o da gitti sanırım ..
iki tane koyulunca bi de konuşulanları duyunca orda kaldım ben üç gündür
Bariz bişi demediler ama direk ona çıkıyosun konu snr doktor da ilk evet o demek deyip snr duydum deyince yok öyle değildir deyince muallakta kalmıştım ztn
Keşke hiç konuşmasalardı

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle güzel sonuç alanları tebrik ediyorum biz sonuç bekleyenler de insallah iyi sonuçlar alırız. Fakat bir şey sormak istiyorum dondurulmus embriyo transferinden sonra karnın alt bölümünde kasik kısmında aşırı şişlik ve sertlik hisseden var mi. ?Benim karnım davul gibi oldu resmen. İlkinden falan da hiç hatırlamıyorum araya baya zaman girdi benim

anladım benim gibi bnde bir ay dinlendm
Daha ben gebelik testinde görme aşamasına gelmedim yarın test yapıcam çıkarsa kana gidicem 8.günüm olacak kısmet
hadi bakalım ben de yarın çıkıp alabilirim test. Kızlar eczanede satılan gebelik testlerinden hangisini alıyorsunuz? Ben istediğimde 5 liralik mı 25 liralık mı diye soruyorlar ne fark var?

Herkese merhaba, hepimiz güzel sonuçlar alırız umarım. Ben de yaşadığım tecrübeyi sizlerle paylaşmak istedim ☺️ 3 başarısız tüp bebek denemem var. Bu ay 4. Deneme için hazırlıklara başladık. 3 gün önce regl oldum ve iki gündür de gonal f 225 vuruyorum ilk yumurta kontrolüm cumartesi günü.( Daha önce denemelerimde puregon kullanıyordum)
bu portal bana her seferinde çok yardımcı oldu. Dilerim bu kez güzel haberlerin çok olduğu bir sayfa olur..

hadi bakalım ben de yarın çıkıp alabilirim test. Kızlar eczanede satılan gebelik testlerinden hangisini alıyorsunuz? Ben istediğimde 5 liralik mı 25 liralık mı diye soruyorlar ne fark var?
Erken gebelik testi olabilir daha kaliteli olabilir

Erken gebelik testlerinin fiyatları o civarda arkadaşım ama bu süreci birkaç kez tecrübe etmiş biri olarak gün gelmeden test yapma derim. Çok zor biliyorum ama bazen test günü sonrasına bile kalabiliyor güzel haber.

Herkese merhaba, hepimiz güzel sonuçlar alırız umarım. Ben de yaşadığım tecrübeyi sizlerle paylaşmak istedim ☺️ 3 başarısız tüp bebek denemem var. Bu ay 4. Deneme için hazırlıklara başladık. 3 gün önce regl oldum ve iki gündür de gonal f 225 vuruyorum ilk yumurta kontrolüm cumartesi günü.( Daha önce denemelerimde puregon kullanıyordum)
bu portal bana her seferinde çok yardımcı oldu. Dilerim bu kez güzel haberlerin çok olduğu bir sayfa olur..
Yaşınız kaç

İnşallah bu son tedaviniz olsun

Allah yüzünü güldürsun canım

Back