- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.661
Anladım canım çok geçmiş olsunCanım daha bilmiyorum
Adetin 2.günü gel dedi doktor
Rahmin durumuna göre transfer gününü konuşalım dedi
Şuanda karın ağrısı var
Yatıyorum
evt kan testini görmek için bekledik sonra katlansın diye bekledik kese görmeyi bekledik sırada kalp atışı var her anı stresli ama inşallah mutlu sonla bitsinEvet öyle sonuçta testte görmekle bitmiyor kese hatta kalp atışı duyulana kadar rahatlayamaz insan hayırlısı olsun hakkımızda
Anladım canım çok geçmiş olsun
Sanirim dondurulmuş transfer olucak senin
Kaç yumurta toplandı?
Anladım canım çok geçmiş olsun
Sanirim dondurulmuş transfer olucak senin
Kaç yumurta toplandı?
evt kan testini görmek için bekledik sonra katlansın diye bekledik kese görmeyi bekledik sırada kalp atışı var her anı stresli ama inşallah mutlu sonla bitsin
Canim demek ki kişiden kişiye değişiyor Muş benden 17 toplanmisti hiç bi ağrım olmadıŞuan dinlenme
Karnım ağrıyor
Canım unutmak değil olurmu öyle şeyBende merak edip dun sordum seni..
Ama beni de ekle unuttun beni
Yas 30 ilk tup bebek denemem icin subati bekliyorum amtalya anadolu hastanesi
Evet duydum ben antalyada tip fakultesinde bi dr varmis spermin kuyrugundan hizliligindan anliyormus .. eltimin bi ark yapdirmis erkek olsa iyi olur demisler ve nitekim de erkekleri olmusKızlar iyi embriyologlar az çok tahmin ediyo cinsiyeti diye duydum haberi olan var mı böyle bişeyden
Canim demek ki kişiden kişiye değişiyor Muş benden 17 toplanmisti hiç bi ağrım olmadı
İnşallah bir an önce iylesirsin
dinlendirme yapması da çok iyi olmuş canım dondurulmuş transfer iyi olur
Benim transferde bi muhabbet geçti de ordan şüphelenmiştim snr doktorum çevirdi sorduğumda bilme şansı çok düşük bu aşamada diye .. işin tek sürprizi cinsiyeti kalmış olacaktı benim için tutunmadan sonra o da gitti sanırım ..Evet duydum ben antalyada tip fakultesinde bi dr varmis spermin kuyrugundan hizliligindan anliyormus .. eltimin bi ark yapdirmis erkek olsa iyi olur demisler ve nitekim de erkekleri olmus
anladım benim gibi bnde bir ay dinlendm
hadi bakalım ben de yarın çıkıp alabilirim test. Kızlar eczanede satılan gebelik testlerinden hangisini alıyorsunuz? Ben istediğimde 5 liralik mı 25 liralık mı diye soruyorlar ne fark var?Daha ben gebelik testinde görme aşamasına gelmedim yarın test yapıcam çıkarsa kana gidicem 8.günüm olacak kısmet
oo baya olmusuz. Hadi bakalim :)42 kişi olduk canımherkesin karşısına hamile yazarim inşallah canım
Erken gebelik testi olabilir daha kaliteli olabilirhadi bakalım ben de yarın çıkıp alabilirim test. Kızlar eczanede satılan gebelik testlerinden hangisini alıyorsunuz? Ben istediğimde 5 liralik mı 25 liralık mı diye soruyorlar ne fark var?
Erken gebelik testlerinin fiyatları o civarda arkadaşım ama bu süreci birkaç kez tecrübe etmiş biri olarak gün gelmeden test yapma derim. Çok zor biliyorum ama bazen test günü sonrasına bile kalabiliyor güzel haber.hadi bakalım ben de yarın çıkıp alabilirim test. Kızlar eczanede satılan gebelik testlerinden hangisini alıyorsunuz? Ben istediğimde 5 liralik mı 25 liralık mı diye soruyorlar ne fark var?
Yaşınız kaçHerkese merhaba, hepimiz güzel sonuçlar alırız umarım. Ben de yaşadığım tecrübeyi sizlerle paylaşmak istedim3 başarısız tüp bebek denemem var. Bu ay 4. Deneme için hazırlıklara başladık. 3 gün önce regl oldum ve iki gündür de gonal f 225 vuruyorum ilk yumurta kontrolüm cumartesi günü.( Daha önce denemelerimde puregon kullanıyordum)
bu portal bana her seferinde çok yardımcı oldu. Dilerim bu kez güzel haberlerin çok olduğu bir sayfa olur..
Evet öyle diyorlar da herkes bu erken gebelik testiyle mi hamile kaldığını öğreniyor diğeri göstermiyor mu anlayamadımErken gebelik testi olabilir daha kaliteli olabilir
İnşallah bu son tedaviniz olsunHerkese merhaba, hepimiz güzel sonuçlar alırız umarım. Ben de yaşadığım tecrübeyi sizlerle paylaşmak istedim3 başarısız tüp bebek denemem var. Bu ay 4. Deneme için hazırlıklara başladık. 3 gün önce regl oldum ve iki gündür de gonal f 225 vuruyorum ilk yumurta kontrolüm cumartesi günü.( Daha önce denemelerimde puregon kullanıyordum)
bu portal bana her seferinde çok yardımcı oldu. Dilerim bu kez güzel haberlerin çok olduğu bir sayfa olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?