2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ne konuda ? Eski yazdıgını görmedim
Kızlar ben de bir kaç güne başlayacağım tedaviye ama amh testi yaptırmadım hiç doktor ultrasona göre hareket edeceğim dedi fsh 8.46 çıktı bir kere de 9 çıktı korkuyorum çok acabasizin fsh değerleriniz kaç yazar misiniz acaba

Ben hatırlamıyorum ama rezerv azlıgı mı var sende de
Doktoruna güvenmelisin

Fsh cok yuksek degil onemli olan doktorun muayene etmesi canim.belki de bir suru yumurtan var. benim de ilk seferde fsh im 10.35 cikmisi ama doktor hic endiselenme bir suru yumurtan var demisti. Iki kez yumurta toplama yapildi bana. Ilkinde 24 ikincisinde 27 olgun yumurtam toplandi.

Yaa gerçekten mi canım maşallah diyelim ya bana her şey normal görünüyor tedaviye başladığımızda 3.günü alttan muayeneye göre amh isterim ya da istemem dedi ben de korktum zaten her şeyden korkar oldum tüp bebekten de korkuyorum off

Korkucak hiç bişi yok merak etme agrılı bi aşaması yok

Hatırlamadığım için yazmamıştım dosyamdan baktım cnm 5.10 çıkmış Kasım sonu Aralık sonu da tedavim başladı ..
Üst sınır kağıtta 8,08 yazıyor o yüzden çok korkutucu değildir bence çok yorum yapabildiğim bi konu değil ama keyfini kaçırma doktorun bilgi verir cnm

Sağ ol canim cevap için ya bende de referans 10 yazıyor korktum açıkçası bir yandan adet olup tedaviye başlamak istiyorum diğer yandan da çok korkuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Sağ ol canim cevap verdiğin için ayrıca. Ilk defa olacak kaçtım 4 yıldır inşallah kolay geçer dediğin gibi
İğneleri oluyorsun korkma 12 gün sabır sonra yumurta toplama zaten uyu uyan hatta ben çıktım uyandım giyinsim hadi gidelim dedim korkulacak bişi değil sonrada inş transfer

İğneleri oluyorsun korkma 12 gün sabır sonra yumurta toplama zaten uyu uyan hatta ben çıktım uyandım giyinsim hadi gidelim dedim korkulacak bişi değil sonrada inş transfer
Belki komik gelecek ama ben zaten ignelerden korkuyorum canım tatlıdır benim hele kalcadan iğne dedim mi Tamam yazarken bile içim sıkılıyor

Sağ ol canim cevap için ya bende de referans 10 yazıyor korktum açıkçası bir yandan adet olup tedaviye başlamak istiyorum diğer yandan da çok korkuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kokma bak regl döngünü bile etkiler herşeyin zamanı belli ve her geçen gün ne olursa olsn yaklaşıyoruz bi şekilde bebişlere

Belki komik gelecek ama ben zaten ignelerden korkuyorum canım tatlıdır benim hele kalcadan iğne dedim mi Tamam yazarken bile içim sıkılıyor
Ben hiç kalcadan olmadım hepsi göbekten bende aşırı iğneden korkan biriydim ama güzel bişi için onu düşün bi yerden sonra alısıyorsun

Yaa sen de benim gibiydin yani öyle mi canım ve buna rağmen zor değil diyorsan cesaret buldum
ben koca halimle iğneye giderken yalvarırdım iyiyim gerek yok die :)
şimdi eşim vuruyo acımıo mu hiç sesin çıkmıo dio :)

ben koca halimle iğneye giderken yalvarırdım iyiyim gerek yok die :)
şimdi eşim vuruyo acımıo mu hiç sesin çıkmıo dio :)
ben ölürüm hastalıktan iğne denince iyileştim der kaçarım kendimi gördüm sende canım inşallah ben de sen gibi asarım bu korkumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…