• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canim aslinda tabiki sabredebilsek en iyisi gec olmasi ama iste napalim:63: senin de guzel haberini bekliyoruz o zaman:dua:

İnşallah canım kendime göre belirti saydığım bişeyler var geçen denememde de olan ama yazıp başka olan varsa umut ettirmek istemiyorum pozitif görürsem yazıcam bel kasık göğüs ağrısından hariç

Kızlar ben de bir kaç güne başlayacağım tedaviye ama amh testi yaptırmadım hiç doktor ultrasona göre hareket edeceğim dedi fsh 8.46 çıktı bir kere de 9 çıktı korkuyorum çok acabasizin fsh değerleriniz kaç yazar misiniz acaba:KK43:

Canım sorun yok 10 ve üzeri değerde sorun başlıyor ben polikistik overliyim yani yumurtam çok 25 olgun yumurtam toplandı düşün. Benim fsh 8 küsür mesela.Amh de çok belirleyici ama son aşamada ultrasondaki yumurta sayısı önemli.takmq bunları önemli olan kalitesi sayıya takılma

İnşallah canım kendime göre belirti saydığım bişeyler var geçen denememde de olan ama yazıp başka olan varsa umut ettirmek istemiyorum pozitif görürsem yazıcam bel kasık göğüs ağrısından hariç

Canım sorun yok 10 ve üzeri değerde sorun başlıyor ben polikistik overliyim yani yumurtam çok 25 olgun yumurtam toplandı düşün. Benim fsh 8 küsür mesela.Amh de çok belirleyici ama son aşamada ultrasondaki yumurta sayısı önemli.takmq bunları önemli olan kalitesi sayıya takılma
Maşallah yumurta sayın güzel canım değerin de yakınmış bana inşallah dediğin gibi olur çok sağ ol siz yazdıkça rahatlıyor icim

Belki komik gelecek ama ben zaten ignelerden korkuyorum canım tatlıdır benim hele kalcadan iğne dedim mi Tamam yazarken bile içim sıkılıyor:KK43:
göbektekiler hiç acımıyor incecik ztn kalçadan da ilk saniye geçip gider ..
Sadece progestan olmaya başlayınca yavaş yavaş verilmesi gerekiyor yağlı olduğu için ve her iğneden sonra masajla dağıtın kızlar öbek öbek toplanırsa acıyor

Maşallah yumurta sayın güzel canım değerin de yakınmış bana inşallah dediğin gibi olur çok sağ ol siz yazdıkça rahatlıyor icim

göbektekiler hiç acımıyor incecik ztn kalçadan da ilk saniye geçip gider ..
Sadece progestan olmaya başlayınca yavaş yavaş verilmesi gerekiyor yağlı olduğu için ve her iğneden sonra masajla dağıtın kızlar öbek öbek toplanırsa acıyor
Bu progesteron kalcadan mi yapılıyor canım :KK43:

Sağ ol canim desteğin için konuşmak iyi geldi
Benim ikinci tedaviye başlarken tsh yükselmişti 2 den 4 e çıkmış düşün ilacımı ihmal ettiğim için bi haftada bi de o yükselince prolaktin de yükseliyo ben korktum hemen ama doktor devam et kullanmaya düzelir dedi ve tekrar tahlil bile istemedi
o gün çok takılmamak gerektiğini anladım tabi doktorla iletişim kurmak şartıyla

Benim ikinci tedaviye başlarken tsh yükselmişti 2 den 4 e çıkmış düşün ilacımı ihmal ettiğim için bi haftada bi de o yükselince prolaktin de yükseliyo ben korktum hemen ama doktor devam et kullanmaya düzelir dedi ve tekrar tahlil bile istemedi
o gün çok takılmamak gerektiğini anladım tabi doktorla iletişim kurmak şartıyla
Ben de tiroit hastasıyım canım ben kullanıyorum ma ilacımı inşallah sorun olmaz o da

Bu progesteron kalcadan mi yapılıyor canım :KK43:
Göbek ya da bacak ama kalça daha yağlı olduğu için kalçadan bilen bir hemşirenin yapması gerekiyor .. hızlı enjekte edilmemesi ve aynı yere üstüste yapılmaması gerekiyor beze olmasın diye

Ben de tiroit hastasıyım canım ben kullanıyorum ma ilacımı inşallah sorun olmaz o da
Düzenli kullanınca sıkıntı olmuyor sanırım onu ömür boyu kullanıcam benim genel sıkıntı 25 'lik sabahları yeterli oluyor :))

merhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı sabah saat 8.30 gibi girdim , hala ağrım var çok az bi kanamam oldu kesildi sonra transfer öncesi sorun olurmu böyle Ağrıması normal mi

merhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı sabah saat 8.30 gibi girdim , hala ağrım var çok az bi kanamam oldu kesildi sonra transfer öncesi sorun olurmu böyle Ağrıması normal mi
Hayırlı olsun canım çok normal bol bol sıvı tüketmeye çalış

Gaz olmuştu bende ilkinde yürüyememiştim sancıdan çok fenaydım cnm ikinci gün akşamı tuvalete çıkınca biraz azalmıştı..ikincide normal çıkıp yürüdüm heralde işlem sırasında ortamın soğukluğu çok etkiliyor aşırı ağrın olursa tabi doktoruna ilet

Sağ ol canim cevap verdiğin için ayrıca. Ilk defa olacak kaçtım 4 yıldır inşallah kolay geçer dediğin gibi
evet tüp bebekten korkulcak hiç birşey yok bn diyorum negatif tüpten sonra bile ara vermek istedim o kdr kötü bir süreç olsa kimse tekrar tekrar yapmaz içini rahat tut inş tutar tedavin

evet tüp bebekten korkulcak hiç birşey yok bn diyorum negatif tüpten sonra bile ara vermek istedim o kdr kötü bir süreç olsa kimse tekrar tekrar yapmaz içini rahat tut inş tutar tedavin
Canım çok teşekkür ederim iyi dileğin için ve cesaret verdiğin için inşallah burda hepimiz pozitif görürüz tez vakitte

Bir de bir şey daha sorsam çok olur muyum acaba:( adetin 3.günü başlıyor ya tedavi o gün de dahil 5. Gün mu çağırıyor doktor acaba yoksa ertesi günden itibaren mi

Back