• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bir de bir şey daha sorsam çok olur muyum acaba:KK43: adetin 3.günü başlıyor ya tedavi o gün de dahil 5. Gün mu çağırıyor doktor acaba yoksa ertesi günden itibaren mi
sana özel mesajdan yazayım uzunca istersen (: geçirdiğim aşamaları

merhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı sabah saat 8.30 gibi girdim , hala ağrım var çok az bi kanamam oldu kesildi sonra transfer öncesi sorun olurmu böyle Ağrıması normal mi
Hayirli olsun canim simdiden. Evet olmasi gayet normal. Hatta gaz sancisi da cok oluyor. Ben o gun hic yuruyememistim agridan. Gecmis olsun gecer agrin birkac gune

Bir de bir şey daha sorsam çok olur muyum acaba:KK43: adetin 3.günü başlıyor ya tedavi o gün de dahil 5. Gün mu çağırıyor doktor acaba yoksa ertesi günden itibaren mi
Sen adet ikinci gün git o muayeneye göre çağırıyor .. ilkinde ikinci gün başlamıştı ikinci tedavide 2. gün hap verip 4-5. gün iğnelere başladı

Hayirli olsun canim simdiden. Evet olmasi gayet normal. Hatta gaz sancisi da cok oluyor. Ben o gun hic yuruyememistim agridan. Gecmis olsun gecer agrin birkac gune
aynen bnmde çok ağrım olmuştu bir iki güne geçiyor

Gaz olmuştu bende ilkinde yürüyememiştim sancıdan çok fenaydım cnm ikinci gün akşamı tuvalete çıkınca biraz azalmıştı..ikincide normal çıkıp yürüdüm heralde işlem sırasında ortamın soğukluğu çok etkiliyor aşırı ağrın olursa tabi doktoruna ilet
evet çok üşümüşüm gaz sancımda var yarın inşallah geçer

crinone %8 vajinal jel verdi sabah akşam antibiyotik verdi birde transfer sonrasıda progestan vajinal jel vermişti bunları kullanan varmı

crinone %8 vajinal jel verdi sabah akşam antibiyotik verdi birde transfer sonrasıda progestan vajinal jel vermişti bunları kullanan varmı
ilkinde crinone kullanmıştım jeli uyguladıktan bi süre snr beyaz topaklar gelebiliyor korkma vücut ihtiyacı olanı alıp posayı atıyormuş bi de uygulama sonrası min 15 dk yürüyüş vermişlerdi

Bu akşam doktor randevum vardı kızlar, yarın için CA125 dahil bazı testler verdi. Ve bana bir teklifte bulundu, embriyolog ve laboratuvarı değiştirmek istediğini, tebdil-i mekanda ferahlık olacağını söyledi. Raporumu çıkarttırmamı, ilaçlarımı almamı fakat önümüzdeki ayda kullanmamı ve ek takviyeleri bu ay başlamamı istedi. Yani durum şu, şubat ayında tedavim başlıyor. İşlemlerim başka hastanede yapılacak. İnşallah hayırlısı hakkımda canlar. Doktorla bu görüşmem beni çok rahatlattı.

İnşallah canım heyecanım dorukta bir umutluyum bir umutsuz..sen ne zaman yapacaksım test bende senden güzel habet bekliyorum. ne durumdasın bişeyler var mı
Aynı valla değişen bir şey yok :KK43: yarın veya yarından sonraki gün regli günüm onun stresi sarmaya başladı :olamaz:

Aynı valla değişen bir şey yok :KK43: yarın veya yarından sonraki gün regli günüm onun stresi sarmaya başladı :olamaz:

Canım ilaçları bırakmadan regl olmuyorsun galiba. Ben kimyasal gebeliğimde en son 5 çıkmıştı bıraktım beta hcg de sıfırlanınca regl olunuyormuş yani bu tedavide regl gününde olunmuyor endişe de etme bende de pek bişey yok bi bel ağrısı ama yatmaktan da olabilir onun harici bariz bişey yok. kabız olmuştum diğer tutan da baya ne yesem kar etmiyordu bu sefer olmadım bilemiyorum cuma günü göreceğim valla.

evet doktorum da öyle söylemişti ayran iç demişti bol bol ve su içecekmişim inşallah geçer birazda gaz sancısına benziyor
yazdıklarını okudukça kendim aklıma geliyorum geçer merak etme cnm
Canım ilaçları bırakmadan regl olmuyorsun galiba. Ben kimyasal gebeliğimde en son 5 çıkmıştı bıraktım beta hcg de sıfırlanınca regl olunuyormuş yani bu tedavide regl gününde olunmuyor endişe de etme bende de pek bişey yok bi bel ağrısı ama yatmaktan da olabilir onun harici bariz bişey yok. kabız olmuştum diğer tutan da baya ne yesem kar etmiyordu bu sefer olmadım bilemiyorum cuma günü göreceğim valla.
aynen ilaçları bırakmadan regl başlamıyor doğru biliyorsun cnm .. progestan iğnesi ve yatmak tüm aynı belirtileri gösterdiği için ben testte çıksa bile keseye kalp atışına kadar sessiz sakin geçiricem mutluluğu adım adım böldüm korkudan ama bi yandan da karnımı sevip negatif düşünmüyorum hayırlısını versin Allah

Benim daha öncekinde tam gününde baslamisti kanamam :cry: yaani ilaclar yuzunden lekelenme ile baslamisti yavas yavas artmisti

arkadaşın dediği doğru regl olunmuyor ilaç kesilmeden ama regl gününe denk gelen günlerde olur ya leke hafif kanama bile olsa doktorla konuşmadan görüşmeden sakın karamsarlığa kapılma çünkü gebelik oluşunca da olabiliyor bunlar canım sadece güzel düşün kötü bişi olmadan kendini strese sokmanın hiçbir anlamı Yok ztn kötü olursa bırakalım o gün üzülürüz bi ihtimal için önceki günleri stresle geçirmeye hiç gerek yok böyle düşün güzel olucak de hoş müzikler dinle bişiler izle ama kendini dinleme kuzum

Back