- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.481
Geçmişler olsun canım.
Embriyologdan haber geldi mi?
Evet eşimi aramışlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişler olsun canım.
Geçmişler olsun canım.
Kaç tane toplanmış, döllenme olmuş mu ve transfer günün belirlenmiş mi? Bunları söylemeyecek misin canım?Evet eşimi aramışlar
Büyük ihtimal anesteziden canım. İyi dinlen ve bol su tüket.Boğazım acıyor
Üşüttüm galiba
Yatıyorum
Süper hayırlı ugurlu olsunKizlar beta hcg 57.89 cikti. Bugun 7.gun insalah artar katlanarak
Çok güzel bir sonuç canım. Güzel güzel katlansın, annesini hiç bırakmasın inşallah. Rabbim hayırlısıyla kucağında göstersin, dualarında unutma bizleride.Kizlar beta hcg 57.89 cikti. Bugun 7.gun insalah artar katlanarak
Sagol canim insallah. Evet oldu bugun 3.gunum.Sagol canim amin insallah.senin de transferin oldu sanirim.insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunur
hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel katlar devam eder. nerede tedavi görmüştün. kaçıncı denemendiKizlar beta hcg 57.89 cikti. Bugun 7.gun insalah artar katlanarak
gördüm nerede tedavi olduğunu bnde 2. denemem olmazsa oraya geleceğim .hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel katlar devam eder. nerede tedavi görmüştün. kaçıncı denemendi
Kuzuuuuuuu gozun aydin olsun... insallah kat kat artar degerlerin.. cok sevindim adina.. tadini cikar bundan sonra hamisligin ve anneliginKizlar beta hcg 57.89 cikti. Bugun 7.gun insalah artar katlanarak
Evet canim adet duzeni degisebiliyor. Ben de kist olusmustu. Surekli kanamam olmustu. Doktor dogum kontrol hapi vermisti.Evet canim degisiyor yalniz kontrole gttin mi mutlaka gitmelisin cunku benim de kist olusmusru cok gec farkettim. Bilgin olsun
Insallah canim. Guzel haberler ver bize.Kizlar beta hcg 57.89 cikti. Bugun 7.gun insalah artar katlanarak
ilk sayfada yazıyor 1. sayfaHayirli ugurlu olsn darisi bize insallah. Nerede tedavi goruyordun bengoremedim yazini ?
Bende olmamıştı cnm ama iki üç gün ileri geri oynayabiliyorKızlar merhaba negatif tüp bebek sonrası ilk adeti değil 2. adeti geciken oldu mu adet düzeni değişiyormu daha sonra
Şu da var ilaçlar ztn regl döngüsünü engelliyor pozitif olmasa da o yüzden ona takılma çünkü bebek hamilelik belirtileri de regl gibi oluyo inşallH içerde sağlıklıdır cnm güzel hissetHakkinda hayirlisi olur insallah cnm insallah bebegin sana tutunmusdur
sağol canım cevabın için. Ben negatif tüp bebekte bile hiç gecikmedim direk adet oldum tahlil günümde bu bni birz şaşırtı akşam iş çıkışı kan verip birşey olmadığına emin olacağım çünkü tedaviye başlayacağım.Bende olmamıştı cnm ama iki üç gün ileri geri oynayabiliyor